En af deres chauffÞrer var ved at kÞre mig ned, tog intet ansvar og sad på sin telefon i bilen.
Jeg kÞbte bÃ¥de bÞffer og pÞlser til et arrangement. Jeg har tidligere kÞbt kÞd herfra - bare igennem det nu lukkede Meat Market i Glostrup. Som tidlige blev jeg IKKE skuffet. SÊrligt bÞfferne er t... ãã£ãšèŠã
Altid gode produkter til rimelige priser. Denne gang ekstraordinÊr god kundeservice da de var kommet til at udlevere forkert produkt da jeg hentede. Jeg opdagede det fÞrst derhjemme (20 min. kÞrsel)... ãã£ãšèŠã
Bestilte svinekÊber, hentede dem dagen efter kl 1000. Lige da jeg kom for at afhente, blev jeg mÞdt af en medarbejder, som spurgte, hvad han kunne hjÊlpe med. Smilende og god betjening. Super lÊkkert,... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KvalitetskÞd til engrospriser - direkte fra leverandÞren til flere af Danmarks bedste restauranter.
SÞndre Mellemvej 48, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- shop@oxneholm.dk
- shop.oxneholm.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kvalitets pÞlser
Gourmet pÞlser af hÞjeste kvalitet. 24 timer fra bestilling til levering, 5 stjerner
Meget lÊkre og velsmagende produkter iâŠ
Meget lÊkre og velsmagende produkter i hÞj kvalitet. Ikke sidste gang vi bestiller :-)
Dejlige pÞlser og mÞrt kÞd
LyngbypÞlsen og brunchpÞlser
Har kÞbt LyngbypÞlserne fÞr og de er bare gode. KÞbte også brunchpÞlser for fÞrste gang, dejlige med smag i.
Fantastisk kundeservice
Altid gode produkter til rimelige priser.
Denne gang ekstraordinÊr god kundeservice da de var kommet til at udlevere forkert produkt da jeg hentede. Jeg opdagede det fÞrst derhjemme (20 min. kÞrsel) og ringede. 45 min. efter var ombytningen til det korrekte sket på min adresse.
Fantastisk service en fredag eftermiddag hvor man skal bruge det i weekenden.
I laver de bedste pÞlser
I laver de bedste pÞlser, som kan varme enhver lystfisker op kysten, og som altid går afhentning og betaling let som en leg
Nem bestilling og prÊcis og venligâŠ
Nem bestilling og prÊcis og venlig personale ved afhentning
100% tilfreds
Var generelt fine og nÊstenâŠ
Var generelt fine og nÊsten fÊrdigafpudsede, men der var stor forskel på stÞrrelserne og to af dem var skåret helt igennem.
Alt er som det altid har vÊret hÞjâŠ
Alt er som det altid har vÊret hÞj service top kvalitet på kÞdet
Godt og mÞrt kÞd
KÞdet er bare godt
Havde kÞbt nogle pÞlser som lugtedeâŠ
Havde kÞbt nogle pÞlser som lugtede dårligt men blev byttet med et smil så dejlig butik med gode varer
Super lÊkkert kÞd