Na 6 zamówionych rzeczy , połowa do mnie nie dotarła. Za 2 dostałem zwrot za zakup, 3 jeszcze nie wiadomo. Ciekawostką jest to, że przychodzi jedynie zwrot za niedostarczony towar, a koszty przesyłk... もっと見る
企業が回答しました
Powiem tak, zamawiam na Shopee już od miesiąca i jak co jestem zadowolona. Shopee dzieli się na polskich sprzedawców ( paczka idzie 2 dni, mega szybko ) i zagranicznych sprzedawców tzn. chińczyków. Ki... もっと見る
企業が回答しました
Odradzam sprzedawcom sprzedaży za pośrednictwem shopee - wysyłasz towar - potem czekasz aż klient potwierdzi że towar dostał i ... że mu odpowiada ... a dopiero potem możesz dostać pieniądze za towar.... もっと見る
企業が回答しました
Towar dramat, odesłałam i cicho sza.Zero odzewu, nigdy więcej już nic tam nie kupię.Wszystkim odradzam ,trzymajcie się z daleka od tych oszustów. Szczegóły Zwrotu Identyfikator Zwrotu: #221... もっと見る
企業が回答しました
Witaj na oficjalnym profilu Shopee Polska. Kupuj w Shopee! Zapewniamy bezpieczne zakupy z Gwarancją Shopee.
ul. Towarowa 28, 00-839, Warszawa, ポーランド
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Na 3 zamówienia 2 zostały anulowane z powodu braku towaru... Super platforma żeby pieniądze Ci się nie kisiły na koncie tylko troszke się przewietrzyły między bankami

Shopee Polska からの回答
Zrobiłam zakupy za 55 zł ,dostałam niekompletne zamówienie, złożyłam reklamacje paczkę z niekompletnym zamówieniem odesłałam na własny koszt i łaskawie dostałam akceptacje reklamacji i suma zwrotu 34 zł świetnie zapłaciłam z przesyłką 71 zł a z powrotem dostałam całe 34 zł .Złoty interes .A propo po jakiego wysyłać niepełne zamówienie chyba tylko po to żeby klient się nie nudzil

Shopee Polska からの回答
Natępny towar anulowany z powodu nie wysłania przez sprzedawcę (ancelu5.pl), a ma na stanie 472 szt. Na chat zero odpowiedzi. To jest zerwana umowa zakupu towaru bez powodu. Doszło do naruszenia prawa. Co na to Shopee? Chyba dam sobie spokoj z kupowaniem na Shopee, szkodza nerwów. Brak możliwości oceny takiego nieuczciwego sprzedawcy oznacza, że Shopee kryje takich gości, którzy ściągają nasze dane wrażliwe. Może być naruszana ustawa o RODO ?

Shopee Polska からの回答
odradzam kupowania na SHOPEE. Kupiłem podrabianą kawę lavazze. Od sprzedawcy nie dostałem faktury. NIe dostałem żadnego kontaktu od sprzedawcy na mój zarzut kawy która niczym nie przypomina lavazzy. Żenada

Shopee Polska からの回答
Zwróciłem towar brak jakiejkolwiek reakcji beznadzieja

Shopee Polska からの回答
Kategorycznie odradzam zakupów na tej platformie. Zablokują wam konto i każą wysłać dowód, bo zostało coś wykryte przez ich system. A potem jak wyślecie, to powiedzą wam, że okradacie wspaniałą korporację i nic nie odblokują.

Shopee Polska からの回答
Zostałem oszukany. Otrzymałem podrobione buty. Towar został odesłany, a pieniędzy nie otrzymałem. NIE POLECAM TO OSZUŚCI. Nie kupujcie!!!

Shopee Polska からの回答
Wysoko wykwalifikowany personel, rzetelne podejście do klienta. Polecam współpracę z tą firmą.

Shopee Polska からの回答
Szybko i fachowo uzyskałam pomoc. To dla sprzedajacego bardzo ważne by nie tracić czasu

Shopee Polska からの回答
Transakcja przebiegła bez problemów, zamówienie zostało dostarczone szybko. Plusem jest możliwość skorzystania z kuponów.

Shopee Polska からの回答
Pośrednik który nie bierze odpowiedzialności za to co dzieje się ze sprzedażą. Kompletny brak troski o klienta. Brak kontroli sprzedawców. Gwarancje sprzedawców są nie do wyegzekwowania. Shopee kompletnie nie przejmuje sie kupującym po 14 dnich od zakupu. Sprawa ciągnie się już ponad miesiąc, sprzedawca nie odpowiada na wiadomości. Brak jakiejkolwiek pomocy ze strony Shopee.

Shopee Polska からの回答
troche dlugi czas oczekiwania na kontakt oraz korespodencje mejlowa
w mejlach wszysko dokladie opisywane jakie kroki podejmowac co robic gdzie do kogo sie zglaszac itp
lecz mimo tego w mejlu mialem otrzymac etykiete zwrotna zamiast niej tylko emotikony

Shopee Polska からの回答
Zamowione towary dostarczone w nastepnym dniu. Dobre ceny i warunki dostawy, duza oferta towarow.
Bardzo dobry i szybki kontakt z obsluga klienta. Zyczliwa, pomocna obsluga.

Shopee Polska からの回答
Zero pomocy przy po zakupie. Pieniądze wyrzucone w błoto, sprzedawca też się nie odzywa a dostałem produkt niepasujący i niezgodny z opisem.

Shopee Polska からの回答
Pracownik wyczerpująco odpowiedział na moje pytania i pomógł w problemach związanych z kontem.

Shopee Polska からの回答
Otrzymałam przesyłkę od Shopee. Towar nie jest zgodny z tym co widać na zdjęciach. Próbowałam odesłać ale niestety się nie da bo zamowienie nie było zrobione przez aplikację. Próbowałam kontaktować się przez centrum pomocy ale kontakt jest praktycznie żaden. Jedyna informację jaka dostałam (chyba odpowiedział mi automat) to żebym zwróciła przez aplikację. Nie polecam

Shopee Polska からの回答
Witam kupilam za mala uprzaz dla psa. Zwrot przedmiotu przeszedl pomyslnie. Polecam zakupy na Shoppe. :)

Shopee Polska からの回答
Otrzymałem zupełnie inny towar niż zamawiałem. Zwykła kpina. Oczywiście nie będę reklamował, bo wartość zawówienia to jedynie 50 zł i szkoda czasu na tych amatorów. Na tym kończy się moja przygoda z Shitee.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。