Na 6 zamówionych rzeczy , połowa do mnie nie dotarła. Za 2 dostałem zwrot za zakup, 3 jeszcze nie wiadomo. Ciekawostką jest to, że przychodzi jedynie zwrot za niedostarczony towar, a koszty przesyłk... もっと見る
企業が回答しました
Powiem tak, zamawiam na Shopee już od miesiąca i jak co jestem zadowolona. Shopee dzieli się na polskich sprzedawców ( paczka idzie 2 dni, mega szybko ) i zagranicznych sprzedawców tzn. chińczyków. Ki... もっと見る
企業が回答しました
Odradzam sprzedawcom sprzedaży za pośrednictwem shopee - wysyłasz towar - potem czekasz aż klient potwierdzi że towar dostał i ... że mu odpowiada ... a dopiero potem możesz dostać pieniądze za towar.... もっと見る
企業が回答しました
Towar dramat, odesłałam i cicho sza.Zero odzewu, nigdy więcej już nic tam nie kupię.Wszystkim odradzam ,trzymajcie się z daleka od tych oszustów. Szczegóły Zwrotu Identyfikator Zwrotu: #221... もっと見る
企業が回答しました
Witaj na oficjalnym profilu Shopee Polska. Kupuj w Shopee! Zapewniamy bezpieczne zakupy z Gwarancją Shopee.
ul. Towarowa 28, 00-839, Warszawa, ポーランド
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
wymuszenia , ludzie wykorzystują produkt do max możliwości potem odsyłają a piękne shopee zwraca im pieniądze .... a wybrakowany bądź nie działający towar odsyłają .... szał chuja . na dodatek konkurencja kupuje produkty i ocenia je na 1 szał chuja co tu sie robi , nie długo będziemy z bronią latać i zabijać swoich konkurentów.... obłęd nie polecam patologia ,

Shopee Polska からの回答
To nie jest platforma sprzedażowa tylko jakieś spolszczona Alibaba. Fikcyjne towary , brak kontaktu ze sprzedającymi. Oczywiście dostaniesz zwrot ale za jakiś czas. Np. po 15 dniach. Aukcje zrobione pod nieuwagę kupującego. Np. Zdjęcie na aukcji 2 opakowań , dopiero w treści, że dotyczy jednego. Oczywiście za zwrot trzeba samemu zapłacić. Kpina i porażka.

Shopee Polska からの回答
Oprócz tego, co piszą wszyscy, dobił mnie totalnie nieudany manewr usunięcia konta. Nie można usunąć. Nagle wyświetla się „błąd serwera”! Normalnie mafia…

Shopee Polska からの回答
Wszystko w porządku. Produkty docierają na ogół w terminie. Za te które dotarły później, chociaż o dwa dni otrzymałem pełen zwrot pieniędzy. Niskie koszty przesyłek.

Shopee Polska からの回答
Shopee to dramat. Zrobiłam zakupy, niestety produkt okazał się jakościowo bardzo kiepski więc zwróciłam do sprzedawcy. Cwaniak sam wybrudził towar i napisał do Shopee o zwrot za sterylizację. Moje czyli kupującego argumenty nie były przyjmowane i potrącono mi że zwrotu 15 zł. Skandal!!!!.
Po wszystkim napisałam opinię sklepu, który sprzedaje badziwie z przestrogą dla pozostałych. Co zrobili? Shopee usunęło całkowicie mój komentarz. Dramat!!!! Uciekajcie gdzie pierz rośnie z tego portalu!!!

Nie zwrócili pieniędzy za zamówienie o indyfikatorze 220918631F81RT

Shopee Polska からの回答
Beznadziejna strona zakupową. Kupiłem przedmiot z zagranicy . Po 1 miesiącu się zepsuł. Ze strony shopee żadnego wsparcia - prosze dogadać się ze sprzedającym. A sprzedający co - zero odzewu . Nie polecam , jak kupisz martw się pisemnie sam

Shopee Polska からの回答
Ludzie ten portal to śmiech na sali zamówienia nie dostałem kazali napisać reklamacje do poczty polskiej informuje ich że potrzebuje od nich zrzeczenia się praw o odszkodowanie to twierdzą że tak nie jest . Jak pisze na czacie że chce złożyć skargę na nich to nie mogą odpowiedzieć na pytanie śmiech na sali kasę straciłem a oni mają to w dupie

Shopee Polska からの回答
Ciekawostką jest to, że przychodzi jedynie zwrot za niedostarczony towar, a koszty przesyłki, której nie było gdzieś przepadają. W sumie to dość dobry interes dla Shopee, zarobek za nic. A klient płaci i daje sobie spokój z odzyskaniem tych kilku złotych.
Nosi to znamiona nieuczciwego naciągania.

Shopee Polska からの回答
Ponieważ nie da się odpowiedzieć na komentarze od Shopee, odwołam się do swojej opinii wystawionej kilka dni wstecz. Kolejna sytuacja- kupujący zgłosił zwrot 24.12; 26.12 - informacja od Shopee, że zwracają środki kupującemu. Przesyłka utknęła od 17.12 na magazynie Inpost. Chatbot na Shopee tradycyjnie pisze, że mu "przykro". Na Shopee wnioski o zwrot akceptują się samoczynnie (również w święta i dni wolne od pracy- nie uwzględniają czegoś takiego jak dni robocze). Czyli znowu zostałem bez towaru i pieniędzy. Brawa dla Shopee i pozdrawiam Boty z Chata, którym wiecznie jest przykro :)

Shopee Polska からの回答
Bardzo dziękuję wszystkim za recenzje, dzięki temu, że poczytałam opinie, nie będę u nich nic kupować, tak się wlasnie traci klientów, mam nadzieję, że niedługo ta firma zniknie z naszego rynku. Chciałam kupić, ale proces rejestracji i w ogóle sama strona wzbudziła moje podejrzenia.

Shopee Polska からの回答
Kupiłem u nich tabletki do zmywarki. Potem zacząłem dostawać spam z ofertami reklamowymi o co nie prosiłem. Czuję się osaczony przez nahalny, agresywny marketing. Czy oni nie rozumieją że przez takie postępowanie zrażają do siebie ludzi?

Shopee Polska からの回答
Gdy trafi się zakup w naprawdę niskiej cenie, po zakupie transakcja jest anulowana. Pieniądze są zwracane ale czy nie jest to tylko wabik aby wejść na stronę. To już kolejny raz

Shopee Polska からの回答
Kupiłem w shoope smartfon w promocyjnej cenie za nie całe 500zł. Zamówiłem złoty, dostałem fioletowy. Bateria wytrzymuje ok 2h. 0 połączenia z Internetem. Polscy operatoży go nie widzą. Aparat do zdjęć działa tylko w bezruchu, czyli 0 mega pikseli. Normalną jego cena to ponad 800zł. Nigdy więcej zakupów w tym krypto sklepie. Nikomu nie polecam i nigdy nie polecę.

Shopee Polska からの回答
Przesyłki na terenie Polski przesyłane sa w żółwim tempie

Shopee Polska からの回答
Dla odmiany polecę shopee jako kupująca. Na pierwszą sprzedaż czekam kilka miesięcy... jednak kilka razy zdarzyło mi się coś zamówić i ogólnie jestem zadowolona. Ceny często niższe niż na innym popularnym portalu aukcyjnym, dostawa nawet szybciej niż napisane, jeśli się poprosi (polecam sprzedającego 662a1s5l34), koszt dostawy b. mały.

Shopee Polska からの回答
Ostrzegam sprzedawców !!! Wysłałem towar zgodnie z zamówieniem, nabiłem paragon, mam jego kopię. Klient stwierdził, że paczka pusta. Shopee zwróciło mu pieniądze a mnie okradło. Super pomysł na okradanie sprzedawców !!! Zamawiasz, robisz zdjęcie pustego opakowania, zgłaszasz spór i masz towar i kasę. No super.
Jeśli kolejny spór będzie po stronie kupującego, który nawet się nie postarał np. skontaktować ze sprzedawcą, nie reklamował paczki u przewoźnika - to rezygnuję z korzystania z Shopee !!!
UWAZAJCIE !!!!!!!!!!!!

Shopee Polska からの回答
Kupiłam zabawki pod choinkę dla dwójki dzieci.
Opakowania były zniszczone, pogniecione i poklejone taśmą.
Najchętniej bym zwróciła ale dzieci nie dostałyby wymarzonych prezentów.
Jestem na maksa wkurzona, pierwszy i ostatni raz współpracy z shopee... Nie polecam!
Ewa

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。