Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I må gerne blive ved med at være så jordnære, da det gør oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tøj og har aldrig haft noget at klage over a... もっと見る
企業が回答しました
Det er virkelig lækkert og smart tøj 😊 super god betjening og fantastiske Liveshow ❤️ der er kun 1 problem 😂 jeg køber alt for meget 😘 men var så heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... もっと見る
Jeg har gennem mange år købt alt mit tøj hos Shoplondon og har altid fået en yderst god behandling uanset hvad der har været. Altid en venlig og meget serviceminded betjening
Gode priser og hurtigt levering. Jeg har købt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi også selvom jeg har vasket dem. Øv hvor ærgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pæne,... もっと見る
企業が回答しました
ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.
Dalgas Alle 2A, 6600, Vejen, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kommentar til svar: i stjæler kundernes penge ved en regid returpolitik og jeg forstår ikke i vil være jer selv bekendt. Jeg vil gerne have en vare retur som svarer til det jeg har tilgode minus de 40 kr I vil have i porto. I kan sende mig et forslag på mail som jeg vil se på.
Vh Kirsten
Elendig kundeservice.
Købte 4-5 stykker tøj. Dårligt syet, men ok... Et par af bukserne var så smalle i livet at de knap kunne komme på, selvom de sælges som s-xxl. Jeg returnerede en dag eller to for sent, og nu vil de ikke anerkende min retur og snupper pengene uden videre. Jeg anerkender at jeg var lidt forsinket, men comeon det er jo ikke flere uger og i har modtaget varen. Jeg kommer ikke igen!

Shoplondon からの回答
Jeg modtog en fejlbehæftet bluse. Skrev til Shop London og vedhæftede et billede af den beskadigede bluse og pengene for blusen stod på min konto samme dag.

Shoplondon からの回答
Det er en meget overskuelig hjemmeside ,med mange forskellige styles.
Fair priser og levering er nem at gå til.
Jeg kan anbefale den ,hvis man trænger til at blive inspireret.

Shoplondon からの回答
Jeg vil anbefale Shoplondon da de leverer nogle gode produkter til en pris hvor alle kan være med. Jeg købte nogle behagelige haremsbukser som jeg er rigtig glad for. Det er ikke sidste gang jeg køber herfra

Shoplondon からの回答
Fint tøj i god kvalitet. Men kunne godt tænke mig at der var varer i lidt mindre størrelser, engang imellem. Da jeg er 168cm, og 57kg. Men det er en rigtig fin shop og hurtig levering.

Varen er hvad de lover
Har handlet der flere gang
Er fuldtid tilfreds

Shoplondon からの回答
Jeg købte et par haremsbukser der gik i stykker i syningen i skridtet første gang jeg havde dem på 😓 æv æv

Shoplondon からの回答
Jeg købte super lækre bukser. De passer perfekt og er lækker kvalitet til pengene.
Fik hurtigt levering. Tak for jer 😊

Shoplondon からの回答
Ikke særlig god kvalitet og størrelse varierer trods det er samme vare bare i anden farve.
Har returneret størstedelen.
Ingen problemer med returnering bortset fra jeg synes det er ærgerligt at man selv skal betale for returnering.
Ikke et sted jeg vil handle igen desværre.

Shoplondon からの回答
Super nem og lynhurtig levering.
Varen fuldstændig som forventet.

Shoplondon からの回答
Købte 2 Derry skjorte tunika, og havde glædet mig til dem. De kom efter få dage, men kvaliteten er skuffende. I den ene er der en syning i nakken som er skredet i stoffet, så der er hul. Sømmene i både kant forneden og i ærmerne, er ikke pænt lagt op, men blot syet med zigzag. Den ene skjorte har heller ikke lige så skarpe plisseringer som den anden. De virker faktisk Kina agtigt, bare til en højere pris. Er meget skuffet.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。