レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I mÃ¥ gerne blive ved med at vÊre sÃ¥ jordnÊre, da det gÞr oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tÞj og har aldrig haft noget at klage over a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er virkelig lÊkkert og smart tÞj 😊 super god betjening og fantastiske Liveshow ❀ der er kun 1 problem 😂 jeg kÞber alt for meget 😘 men var sÃ¥ heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... もっず芋る

Gode priser og hurtigt levering. Jeg har kÞbt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi ogsÃ¥ selvom jeg har vasket dem. Øv hvor Êrgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pÊne,... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sÊlger OneSize dame tÞj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vÊgt på god kundeservice og attraktive priser.

4.5

(2,120)

過去12か月のレビュヌ数: 728ä»¶

レビュヌを曞く

Har kÞbt hos Shoplondon af 2 omgange

Har kÞbt hos Shoplondon af 2 omgange, bukser og shorts. Nemt og hurtigt og god kvalitet

2026幎6月21日

Hej LB 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞

Det glÊder os meget at hÞre, at du har handlet hos os flere gange, og at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten, den nemme bestilling og den hurtige levering 💛

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og hÃ¥ber at byde dig velkommen igen snart✹

ShopLondon kundeservice

Altid super lÊkre vare og hurtig

Altid super lÊkre vare og hurtig levering

2026幎6月9日

Hej Heidi 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌞

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du altid er tilfreds med vores varer, og at du oplever hurtig levering 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen✹

ShopLondon kundeservice

Du får hvad du betaler for

Du får hvad du betaler for. Nemt at bestille og betale.

2026幎6月22日

Hej Elisa 😊

Tusind tak for din anmeldelse og for din Êrlige feedback 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at du fandt det nemt at bestille og betale 💛

Super lÊkre varer

Super lÊkre varer. Jeg er meget tilfreds.

2026幎6月15日

Hej Jeannette 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med dine varer 💛

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering - varen levede helt op til forventningerne

2026幎6月14日

Hej Aase 😊
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplevede hurtig levering, og at varen levede op til dine forventninger 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget✹

2026幎6月14日

Hej Hanne 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os og motiverer os til at fortsÊtte det gode arbejde.

ShopLondon kundeservice

Fantastisk sted at handle kvalitets tÞj

Fantastisk sted at handle kvalitets tÞj til mega gode priser👏👏👏
Kan varmt anbefale at fÞlge deres live på FB. Altid godt humÞr, dejligt at se tÞjet på deres smukke modeller og samtidig giver de her ekstra gode priser.

Hurtig levering👏👏👏

Vil glÊde mig til at komme ned og besÞge jer i butikken i Vejen🥰

2026幎6月18日

Hej Gitte 😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌞

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for bÃ¥de vores tÞj, priser og hurtige levering 💛

Vi bliver ogsÃ¥ utrolig glade for dine sÞde ord om vores lives. Vi elsker at kunne vise tÞjet frem, skabe god stemning og give vores kunder lidt ekstra gode tilbud undervejs 😊

Det vil glÊde os rigtig meget at byde dig velkommen i butikken i Vejen – vi ser frem til at hilse pÃ¥ dig 🥰

Tusind tak for din varme anbefaling og for at vÊre en del af fÊllesskabet ❀

SÞde kjoler

SÞde kjoler som svarede til forventningerne

Hej 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at kjolerne levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med dit kÞb 💛

Varen er i orden og som aftalt

Varen er i orden og som aftalt
Hurtigt levering

2026幎6月17日

Hej Jette 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞

Det glÊder os meget at hÞre, at varen levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med den hurtige levering 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget.

Alt var super
hurtig levering
sÃ¥ 👍🏻

Hej Berit 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞

Det glÊder os meget at hÞre, at alt levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med den hurtige levering 💛👍🏻

ShopLondon kundeservice

Hurtig ekspedition og pÊnt tÞj

Hurtig ekspedition og pÊnt tÞj. Men bluserne klÊdte mig ikke, så jeg vil desvÊrre returnere dem, men flotte var de.

Hej Ulla 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition, og at du synes, tÞjet var pÊnt 💛

Vi har selvfÞlgelig fuld forståelse for, at ikke alle styles passer lige godt til alle, og derfor har du naturligvis mulighed for at benytte vores returportal, hvis bluserne ikke var det helt rette for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og vi håber, vi får mulighed for at finde noget, der passer dig perfekt en anden gang 😊

ShopLondon kundeservice

Varer var som jeg forventede og er

Varer var som jeg forventede og er meget tilfredse med kvaliteten.

Hej Linette 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at varerne levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med kvaliteten 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os✹

KÞbte bukser

KÞbte bukser, de er som på billedet.
Det er okay men prisen og hurtig levering

Hej Susanne 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at bukserne svarede til billederne, og at du var tilfreds med den hurtige levering 💛

Shoplondon.dk

KÞbte to plisserede bluser og harems buks, stoffet er viskose og meget dårligt syet, ingen kant syning og skÊv . Tydeligt Kina lavet. Ingen anbefaling herfra

Hej 😊
Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at varerne ikke levede op til dine forventninger. Vi vil gerne gÞre opmÊrksom på, at vores tÞj produceres i Italien og ikke i Kina.

Hvis varen ikke lever op til forventning, er du altid velkommen til at sende retur via vores returportal. Du er ogsÃ¥ altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig videre og finde den bedst mulige lÞsning 💛

ShopLondon kundeservice

Hurtig levering og de bestilte varer

Hurtig levering og de bestilte varer var fine og svarede til det forventede!

2026幎6月8日

Hej Marianne 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌞

Det glÊder os meget at hÞre, at du modtog din ordre hurtigt, og at varerne levede op til dine forventninger 💛

ShopLondon kundeservice

Shoplondon er bare stedet med det

Shoplondon er bare stedet med det perfekte tÞj elsker du online shopping så snyd ikke dig selv for en hyggelig live med gode tilbud og hygge samt en fyldt garderobe til gode priser

2026幎6月3日

Hej Therese 😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌞

Dejligt at hÞre, at du nyder bÃ¥de vores tÞj, lives og den hyggelige stemning 💛

Vi gÞr os umage for at skabe en god oplevelse med masser af inspiration, gode tilbud og selvfÞlgelig lÊkkert tÞj til fornuftige priser, så dine sÞde ord betyder virkelig meget for os.

Tusind tak for din anbefaling og for at vÊre en del af fÊllesskabet 😊

Super god betjening hurtigt levering

Super god betjening hurtigt levering

2026幎6月5日

Hej Eva 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Dejligt du er tilfreds med både betjeningen og den hurtige levering 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det hjÊlper os med at blive endnu bedre✹

ShopLondon kundeservice

TÞjet er enormt dårlig kvalitet

TÞjet er enormt dårlig kvalitet. Meget tyndt og enormt skrÞbeligt. Desuden er kun 50 procent af varerne ikke defekte .. Bestilt 2 gange og begge gange er noget af tÞjet kommet defekt som at det er gået op i syningerne og dermed huller. Der er tråde over det hele.. Ikke et sted jeg kÞber fra igen.

2026幎6月6日

Hej Tanja 😊

Tak fordi du deler din oplevelse med os.
Vi er naturligvis kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med kvaliteten af de varer, du har modtaget.

Selvom vi oplever meget fÃ¥ reklamationer i forhold til antallet af varer, vi sender ud, kan fejl desvÊrre forekomme. Hvis en vare har en produktionsfejl eller gÃ¥r op i en syning, opfordrer vi altid vores kunder til at kontakte kundeservice, sÃ¥ vi kan behandle reklamationen og finde en lÞsning hurtigst muligt 💛

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den aktivt i vores lÞbende kvalitetskontrol og dialog med vores leverandÞrer.

Tak fordi du tog dig tid til at gÞre os opmÊrksomme på din oplevelse.

ShopLondon kundeservice

Behagelige toj i god kvalitet

Hej Krasina 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er glad for tÞjet og oplever det som bÃ¥de behageligt og i god kvalitet 💛

Fint produkt - hurtig levering

Mega tilfreds med de hvide leggings.

2026幎6月4日

Hej Jette 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med dine leggings 💛

Dejligt at både produktet og den hurtige levering levede op til dine forventninger.