Sieraden by Lot レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

De leukste waterproof sieraden shop je bij Sieraden by Lot! De sieraden verkleuren niet wanneer ze in contact komen met water waardoor je ze 24/7 kan dragen!

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

Super!

Alles was top! Het pakketje werd snel geleverd. De oorbellen zaten in een satijnen zakje. Ook heel fijn dat je de optie krijgt om te betalen door een overschrijving te plaatsen. Ik ben super tevreden!

2022年6月9日

🌩🌩🌩

Super leuke meid die leuke sieraden verkoopt, heel tevreden met alles wat ik tot nu toe heb gekocht bij dr ga er zeker meer bestellen!!☺️

2022年1月31日

Would recommend!

Good and fast service. Friendly and clear communication. Bought a gift for a friend, she loved it! Would recommend!

2022年1月30日

Hi Asmara,

Thank you so much for review! That you find the service good and fast is good to hear. Hope your friend still enjoys the jewellery!

Kind regards,
Sieraden by Lot

superr mooie sieraden

superr mooie sieraden, kunt er mee douchen en de bestellingen zijn snel binnen!

2022年1月29日

Hi Eva,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sieraden by Lot!💞Super om te horen dat je de sieraden zo mooi vindt & er gewoon mee kunt douchen! Dat de bestellingen snel binnen zijn horen we natuurlijk graag.

Ik wens je nog heel veel draagplezier met de sieraden🥰

Super

Super lieve service. De producten zijn van goede kwaliteit en alles word op tijd verzonden💕

2021年12月3日

Sieraden by Lot からの回答

Bedankt voor je review!💕Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. Dat je de producten kwalitatief goed ervaart en dat alles op tijd wordt verzonden horen we natuurlijk graag.

Sieraden by Lot

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, heel vriendelijk en sieraden blijven echt mooi, ik heb ze nu al aantal maanden 24u pd om met douchen en al en ze zijn nog steeds mooi

2021年11月21日

Hi Priscilla,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We horen natuurlijk graag dat je sieraden zelfs na een aantal maanden dragen én douchen nog steeds mooi blijven. Ik wens je nog heel veel plezier met je aankopen💕

XOXO,

Super mooie oorbellen

Super mooie oorbellen! Snelle levering ook, dezelfde dag nog verzonden :) Ga hier zeker vaker bestellennn

2021年11月20日

Hi Carlijn,

Bedankt voor het delen van je ervaring met Sieraden by Lot! Goed om te horen dat de levering snel bij je binnen was en dat je tevreden bent met de oorbellen. Nog heel veel plezier gewenst met je sieraden 💕

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en mooie spullen

Snelle levering en mooie spullen, vaak binnen 1 dag in huis…. Sieraden blijven ook mooi zelfs met dragen onder de douche. Zeker voor herhaling vatbaar

2021年11月20日

Hi Sylvia,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Dat de sieraden zelfs na het douchen mooi blijven horen we natuurlijk graag. Heel veel plezier nog met je aankopen en wie weet tot snel! 💕

XOXO,

Super service !

Super service !! Heel vriendelijk en goede hulp

2021年10月28日

Hi Jelena,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met Sieraden by Lot te delen! Dat je onze service als super hebt ervaren horen we natuurlijk graag. Fijn om te lezen dat je vriendelijk en goed bent geholpen.

Ik wens je nog heel veel plezier met je waterproof sieraden!

Met vriendelijke groeten,

De klantenservice was super

De klantenservice was super! Er werd snel gereageerd op mijn vragen en ontving een dag later mijn armbandjes. De armbandjes blijven lang mooi en hebben een fijne sluiting.

2021年5月25日

Trustpilot エクスペリエンス