企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Bij SifaX draait alles om natuurlijke gezondheid. We bieden voornamelijk biologische producten die bijdragen aan meer energie, focus en balans in het dagelijks leven. Kwaliteit en zuiverheid staan bij ons voorop – daarom werken we alleen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Onze producten zijn bedoeld om op een eenvoudige en natuurlijke manier een gezonde levensstijl te ondersteunen. Eerlijk, transparant en betrouwbaar – dat is waar SifaX voor staat.

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち3の評価

Communicatie vind ik slecht

Communicatie vind ik slecht. Ik heb een bestelling geplaatst. Ik kreeg een bevestiging en daarna helemaal niks. Ik heb paar keer mail gestuurd. Ik heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen is ook niet gelukt. Ik dacht even nep website maar via Instagram kreeg ik wel antwoord Er werd excuus aangeboden en de bestelling werd alsnog bezorgd met extra’s Dus uiteindelijk is het wel goed gekomen, maar het kostte wel veel tijd.

2026年6月3日

Arganolie

Arganolie besteld en ik ben erg tevreden. De kwaliteit is uitstekend, de levering was snel en de service top. Absoluut een aanrader!

2026年1月22日

Eerlijke producten van topkwaliteit

Ik bestel nu regelmatig bij Sifax en ben supertevreden over hun natuurlijke supplementen en honing! De kwaliteit is merkbaar beter dan wat je vaak in de winkel vindt. De honing is puur, smaakvol en voelt echt als een krachtbron uit de natuur – heerlijk als natuurlijk medicijn.

Ook de supplementen voelen zuiver aan, zonder onnodige toevoegingen. Je merkt dat Sifax staat voor authenticiteit en zorg voor hun producten. Alles wordt netjes verpakt en snel geleverd, met duidelijke uitleg en soms zelfs persoonlijk advies.

Ik heb eindelijk een adres gevonden waar ik 100% op vertrouw. Aanrader voor iedereen die zijn gezondheid op een natuurlijke manier wil ondersteunen!

2025年6月12日

Topspul!

Voelde het verschil al na een dag of 5!
wanneer ik wakker word smorgens barst ik van de energie en ben ik weer helemaal helder in mijn hoofd.
Ook heb ik veel meer zin om dingen te doen.
Het heeft mij zeker geholpen,ook bij het afvallen.
En na een intensieve training herstel ik veel sneller als eerst merk ik.

Kortom,ik ben een zeer tevreden klant en raad het iedereen zeker aan! Topspul!

2025年5月20日
5つ星のうち5の評価

Geweldig product – werkt echt goed!

Ik ben erg tevreden over Sifax Shilajit. Sinds ik dit supplement gebruik, voel ik me energieker en meer in balans. Vooral ’s ochtends merk ik dat ik makkelijker opstart en gedurende de dag heb ik minder last van vermoeidheid.

Wat ik fijn vind aan dit product is dat het natuurlijk is en je echt merkt dat het van goede kwaliteit is. Geen gekke bijwerkingen, gewoon een geleidelijke verbetering in hoe ik me voel – zowel fysiek als mentaal.

Het gebruik is makkelijk, de smaak is even wennen maar dat hoort bij echte shilajit. Na een paar dagen raak je eraan gewend.

Kortom: een topproduct dat doet wat het belooft. Ik blijf dit zeker gebruiken en raad het iedereen aan die op een natuurlijke manier aan zijn gezondheid wil werken.

2025年5月31日

Echt merkbaar verschil

Ik gebruik nu een paar weken shilajit en voel me duidelijk energieker en helderder in mijn hoofd. Geen opgejaagd gevoel zoals bij koffie, maar juist meer balans en focus. Ook mijn herstel na het sporten gaat sneller. Ik was eerst sceptisch, maar dit spul werkt echt. Puur, natuurlijk en effectief. ik blijf het zker gebruiker!

2025年5月29日

Sinds ik Shilajit gebruik

Sinds ik Shilajit gebruik, word ik veel fitter wakker. Geen suf hoofd meer in de ochtend. Op werk merk ik dat ik alerter ben en me beter kan concentreren. Echt top spul!

2025年5月31日

Ik gebruik nu 2 weken shilajit

Ik gebruik nu 2 weken shilajit en ben positief verrast. Ik neem het vooral voor meer energie, scherpere focus en ondersteuning van mijn testosteron. Al na een paar dagen merkte ik dat ik me overdag alerter voelde en minder last had van dips in mijn energie. Ook mentaal voel ik me helderder en meer gefocust, vooral tijdens werk en training.

Het is natuurlijk nog vroeg, maar tot nu toe ben ik tevreden. Geen bijwerkingen ervaren.
Aanrader voor mannen die hun energie en mentale scherpte willen boosten.

2025年5月17日

Trustpilot エクスペリエンス