Sif Jasmin Smykker レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der gik lidt over en mÃ¥ned, fÞr jeg modtog mine smykker – langt fra de lovede 2-5 dages levering. Jeg hÞrte intet fra virksomheden, fÞr jeg selv tog kontakt efter to uger, og der gik over en uge, fÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte et gaveÞnske med lidt bekymring grundet manglende bedÞmmelse her pÃ¥ Trustpilot. Den blev gjort grundigt til skamme. Hurtig ekspedition af det smukkeste smykke med fin opdatering via SMS om kÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte deres grÞnne malakithalskÊde for et stykke tid siden. Allerede dagen efter jeg modtog halskÊde begyndte de grÞnne sten at knÊkke af, senere hen efter lÊngere tids brug falmer farven ogsÃ¥ pÃ¥ g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fine smykker som jeg ALTID fÃ¥r komplimenter pÃ¥, nÃ¥r jeg bruger dem. Synes det er sÃ¥ sejt, at firmaet er drevet af unge piger, der leverer sÃ¥ smukt et stykke arbejde. Alt fra bestilling og leveri... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Mine Mix og Match Þreringe er af 18 karat guldbelagt sterling sÞlv, og håndlaves i mit showroom i KÞbenhavn<3 Hos Sif Jasmin Smykker kan du finde farverige perle smykker, til gode priser, der kan mixes og matches til dit helt eget look. FÞlg med på min Instagram eller TikTok: @sifjasminsmykker for massere af inspiration.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Kundeservicen i top!

Jeg har bestilt fra Sif Jasmin af to omgange, og begge gange har jeg vÊret helt tilfreds med oplevelsen.

Anden gang jeg bestilte fra hjemmesiden, var jeg desvÊrre så uheldig at postnord fik smidt pakken vÊk. Jeg gjorde hjemmesiden opmÊrksom på dette og hun sendte straks en efterlysnings på pakken. DesvÊrre dukkede pakken efter mere end to uger ikke op, så jeg kontaktede igen hjemmesiden, jeg fik svar efter maks to dage hver gang jeg kontaktede dem, og vi fandt til sidst frem til, at de ville sende en ny pakke afsted til mig. Jeg synes deres kundeservice er i top, da det jo ikke er deres skyld postnord laver rod i den, men at de så tÊnker på kunden og sender en ny pakke er fantastisk. Nu har jeg endelig modtaget min pakke efter lidt over en måned, og smykkerne har vÊret hele ventetiden vÊrd! Bestemt ikke sidste gang jeg kÞber fra dem. 5/5!

2023幎10月6日

Hej Karla
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for mig og resten af teamet<3
Mega uheldigt at der denne gang gik kaos i den med Postnord, det sker heldigvis ikke så ofte og de plejer at vÊre hurtige til at levere pakkerne!
Men hvis det alligvel sker, sender jeg altid pakkerne igen<3

Super flotte smykker.

Super flotte smykker.
Har kÞbt 3 ringe, og er helt vilde med dem. Lige pt er de mine yndlings.

Der var oplyst at der ville gå 2 uger fÞr jeg ville modtage min pakke, men der gik omkring 4, af samme grund har jeg vÊret lidt i tvivl om hvorvidt det skulle vÊre 4 eller 5 stjerner; Dog skrev jeg en mail som hurtigt blev svaret på, hvor der blev beklaget samt jeg fik en ekstra Þrering med som kompensation. Så alt i alt rigtig god kundeservice og det er også derfor jeg var lidt i tvivl hvorvidt det skulle vÊre 4 eller 5 stjerner. For mig gjorde ventetiden absolut intet, og jeg vil helt sikkert kÞbe derfra igen: Dog ville det ikke vÊre optimalt hvis det bliver kÞbt til gave og de så derfor er forsinket og derfor 4 stjerner for jer andre, men kunne godt selv havet givet en 5'er (:

2023幎9月25日

Hej Josefine
FÞrst og fremmest, tak for at tage dig tid til at give en så detaljeret anmeldelse! Jeg er så glad for at hÞre at du er vild med smykkerne<3 Og jeg beklager selvfÞlgelig den lange ventetid, som ikke sker normalt og igen;) Det er kun mig der laver smykkerne og da jeg lige havde ti dage i Thailand blev processen noget lang! Meen ingen undskyldninger for at levere til tiden selvfÞlgelig, så jeg beklager mange gange<3<3
Jeg ser frem til dit nÊste kÞb, der kommer hurtigere frem;)

Fremragende hjemmeside

Fremragende hjemmeside. Nemt at bestille og hurtig levering.

2023幎9月16日

Hej Lise
Tusind tak for din finde anmeldelse! Jeg er glad for at hÞre at du havde en god oplevelse<3

Fine smykker

Fine smykker, men da de lige skal laves fÞrst inden de bliver afsendt, sÃ¥ gik der knap to uger fra bestilling til levering
 det ville jeg godt have vidst.

2023幎9月8日

Hej
Tak for din anmeldelse<3 Jeg er såå glad for at du er vild med smykkerne! Jeg vil bare gÞre dig opmÊrksom på at denne oplysning både står i produkternes beskrivelser og i mine leveringsoplysninger.
God dag<3

Tilfreds kunde

Det var fint med tiden varen kom og fint leveret

2023幎8月28日

Hej Birgit
Mange tak for anmeldelsen! Dejligt at hÞre at du var tilfreds<3
Hilsen Sif Jasmin

Ikke modtaget

Jeg bestilte mine smykker d. 22. August men har ikke modtaget dem?

2023幎8月25日

Hej Stine
Jeg kan se at din pakke blev sendt d. 26. og skulle vÊre leveret d. 29. hjemme hos dig. Hvis du en anden gang er i tvivl om hvor din pakke er, må du meget gerne sende mig en mail<3 Så kan jeg nemt oplyse dig om hvor din pakke befinder sig.
Håber dog du alligevel er glad for Þreringene<3

Super super flotte smykker

Super super flotte smykker! Jeg er meget glad for dem.
Alt var som det skulle vÊre, også hurtig levering.
Tak!🌞

2023幎8月15日

Hej Nikoline
Tusind tusind tak for din sÞde anmeldelse! Det er SÅ dejligt at hÞre at du er glad for smykkerne<3

Smukke smykker.

Smukke smykker.

Det er virkelige gode designs.
Kan man hå i bad med smykkerne?

2023幎7月24日

Tusind tak<3
Nej, jeg ville ikke anbefale at gå i bad med dem, isÊr hvis de er guldbelagte. Gulden vil nemlig blive slidt hurtigere af ved kontakt ed vand.
Du kan lÊse alt om pleje af mine smykker her: https://sifjasminsmykker.dk/pages/materiale-info-og-pleje-af-mine-smykker

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition, flotte smykker

2023幎7月10日

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse<3 Jeg er glad for at du var glad for både vores service og smykkerne!!
God dag

DÃ¥rlig kvalitet og kundeservice

Jeg bestilte et armbånd, og efter ikke engang 2 ugers brug, kunne der tydeligt ses, at gulvbelÊgning rÞg af.
Jeg går ikke i bad med, vasker hÊnder med, smÞrrer creme på eller andet med armbåndet på. Jeg bruger det også langt fra hver dag.
Jeg skrev en mail til Sif Jasmin vdr. Armbåndet med vedhÊftede billeder, og efter 2 uger uden svar, sendte jeg en ny. Efter endnu 2 uger uden svar sendte jeg en privat besked på Instagram, hvilket jeg heller ikke har fået svar på. Jeg kan på Instagram se, at min besked er lÊst.

2023幎5月16日

Hey Freja

Jeg plejer at vÊre rimelig god til at svare pÃ¥ mine DM’s, sÃ¥ jeg ved ikke lige hvad der er gÃ¥et galt her, men beklager selvfÞlgelig meget!❀

Med hensyn til guldbelÊgningen:
Det er desvÊrre hvad der sker med hÃ¥ndlavede smykker, da de ikke er coatede som de oftest gÞr pÃ¥ fabrikkerne. Beklager❀ Jeg genforgylder for 50kr. Men da smykket er af sÞlv og forgyldt én gang med 18 karat vil det med tiden blive slidt af i lÞbet af et par mÃ¥neder🧡 Nogen steder guldbelÊgger de smykkerne op til flere gange, men det er utrolig dyrt at fÃ¥ gjort her i Danmark og sÃ¥ ville prisen lige pludselig vÊre en del hÞjere. Hvis man vil undgÃ¥ at et smykker bliver slidt, bliver man nÞdt til at kÞbe det i massivt guld.
Jeg er med pÃ¥ at det er super Êrgerligt, men da jeg hÃ¥ndlaver smykkerne kan jeg ikke coate dem som pÃ¥ de Thailandske fabrikker fx. HÃ¥ber pÃ¥ din forstÃ¥else og at det giver mening🫶🏌🫶🏌

Kun gode oplevelser!

Kun gode oplevelser, hurtig levering, smukkeste smykker og god service<3

2023幎6月25日

Hej Naja
Tak for din sÞde anmeldelse! Det betyder meget<3
God aften
Mange hilsner Sif Jasmin

Alt i alt helt igennem tilfreds

Jeg var helt vild tilfreds men min oplevelse. FÞrst var det en returnering som blev behandlet hurtigt og så bestilte jeg nogle nye Þreringe som også kom hurtigt og uden problemer. Jeg har ikke noget at sÊtte en finger på

2023幎6月24日

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er såå glad for at hÞre at din oplevelse var god<3
Knus Sif Jasmin

Smukke smykker

Smukke smykker, omend med lidt leveringstid

2023幎6月6日

Hej Alexandra
Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at du er vild med smykkerne<3 Beklager den lange leveringstid. Vi er et lille firma der i Þjeblikket har svÊrt ved at fÞlge med grundet at vi alle har eksamener og et stigende antal ordrer, men dette skal man jo ikke klage over;) Tak for din tålmodighed!
Hilsen Sif Jasmin

God service og de bedste smykker!!

Jeg bestilte nogle Þreringe og da jeg ikke havde hÞrt noget efter 4 dage kontaktede jeg firmaet. Jeg fik hurtigt svar, at der var flere ordrer end normalt og de alle sad med eksamen for tiden, så der var lidt lÊngere levering end normalt. Jeg har nu modtaget Þreringene og de er så fine og lever helt op til mine forventninger! Kan klart anbefales❀

2023幎6月9日
自発的なレビュヌ

Jeg havde den bedst oplevelse hos Sif

Jeg havde den bedst oplevelse hos Sif Jasmin smykker. Jeg havde er par spÞrgsmål om smykkerne og fik hurtig svar tilbage på mail.
Herefter bestilte jeg 3 forskellige Þreringe som ankom 5 dage efter i en super flot Êske.
5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎6月2日

God kvalitet

Fine smykker i god kvalitet

2023幎6月12日

Hej Emilie
Dejligt at hÞre at du synes at mine smykkers kvalitet er i orden! Det glÊder mig virkelig at hÞre<3
Send mig en mail til sj@sifjasminsmykker, så sender jeg en rabatkode din vej<3

De pÊneste smykker!

Er så glad for mine smykker derfra og bruger dem hver dag! Kan helt klart anbefales - isÊr deres Þreringe er lige min smag!

2023幎6月12日

Hey Mata
Det glÊder mig såå meget at hÞre at du er glad for smykkerne<3 Send mig en mail til sj@sifjasminsmykker, så sender jeg en rabatkode din vej<3

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。