De foutief bestelde laptop werd geannulleerd en wordt terugbetaald. Veel vriendelijke hulp gekregen met het bestellen van het juiste toestel. Dank u voor het geduld en het mee willen denken voor ee... もっと見る

企業が回答しました
Snelle reactie op het feit dat ik problemen had met laptop. Ik kreeg onmiddellijk een document om in te vullen als aanvraag voor komende herstelling.
企業が回答しました
Vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen, goede communicatie tot alles in orde was. Ik vind dit zeer leuk en aangenaam en geeft een goed gevoel te weten dat de service in orde is.
企業が回答しました
Administratie en financiën moeten beter op elkaar afgestemd zijn. Nadat ik een laptop gekocht had werd er weer een maand bedrag afgeschreven, deze heb ik terug laten storten waarna ik bericht kreeg... もっと見る
当該企業による記述
Een laptop is onmisbaar op de middelbare school. Maar welke kies je? Signpost maakt het eenvoudig. Wij hebben speciaal geselecteerde educatieve laptops. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een laptop: service, verzekering en snelle reparatie. Altijd voordeliger en completer dan losse aankopen.
Wat je van ons mag verwachten:
Met Signpost kies je voor een laptop die werkt, beschermd is en altijd ondersteund wordt. Meer service, betere dekking en een compleet pakket. Zo leren je kinderen gemakkelijk, thuis én op school.
Bouwstraat 14/ Y1, 9160, Lokeren, ベルギー

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De school bestelde eind juni 3 x smartboard bij Signpost. Levering gepland begin september. Factuur hiervan had datum begin juli en vervaldatum begin augustus dus. Aangezien levering en plaatsing goederen pas ingepland werd voor begin september vroeg ik op 21 augustus uitstel van betaling tot na levering . Dit na ontvangst van een betalingsherinnering door Signpost. Ik kreeg hier dag nadien reeds positieve respons dat betaling van de factuur on hold was gezet door hen tot na tijdstip van levering 12.09..

Signpost からの回答
De laptop werd in eerste instantie niet geleverd op school maar na 1 telefoontje werd dit onderzocht en rechtgezet. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Signpost からの回答
Had de bestelling geplaatst op 23 juni. School begint op 1 september en bestelling was er nog niet. Nog 2 weken moeten wachten

Signpost からの回答
de leasing van de laptop is op die 24 maanden perfect verlopen tot op de eind meet .doe zo verder signpost top

Signpost からの回答
Zeer snelle reactie wanneer je een vraag stelt via mail.

Signpost からの回答
Ze zijn super behulpzaam en geven je ook een snelle antwoord.

User friendly
Snel en makkelijk in gebruik
Mogelijkheid tot aankoop van extra materiaal

Signpost からの回答
Ik ben zeer tevreden met de ontvangen service. De inzet en oplossingsgerichte houding van de klantenservice waren zeer prijzenswaardig. Bedankt voor uw ondersteuning.

Signpost からの回答
Tevreden over de levering. De laptop zit in een stevige hoes. Er waren problemen met het opstarten van de laptop via school. Nadat ik hiervan melding had gemaakt, werd ik direct gebeld en de geboden oplossing werkt prima.

Signpost からの回答
Al een maand wachten we op een (betaalde) laptop van Signpost. Al meerdere keren probeerde ik via 03/327 30 75 contact te leggen met het bedrijf, maar verder dan het eindeloos luisteren naar 'Right Here Waiting' van Richard Marx ben ik nog niet geraakt want 'het is drukker dan normaal'. Wanneer er dan opeens niemand blijkt te werken, wordt er gevraagd een boodschap in te spreken maar daar wordt geen gevolg aan gegeven. Dus Signpost, lever de betaalde toestellen en als je dat niet lukt, neem dan de telefoon op als klanten bellen.

Signpost からの回答
Via deze weg wil ik onze ervaring delen met het bedrijf Signpost.
In de flyer van Signpost, die wij via de school ontvingen, stonden onder andere de volgende teksten:
• “Bestel uiterlijk 31 juli 2025 om zeker te zijn dat de laptop op tijd geleverd wordt voor de start van het schooljaar.”
• “Wij maken het ouders en leerlingen makkelijk met betrouwbare, betaalbare laptops en uitstekende service. Geen gedoe, gewoon goed geregeld.”
Wij hebben de laptop op 27 juli besteld. Onze dochter zou deze op 12 augustus geleverd krijgen, in verband met de start van het schooljaar. Uiteindelijk hebben we – na talloze niet nagekomen beloftes – de bestelling op 29 augustus geannuleerd.
De communicatie met dit bedrijf verliep ronduit slecht. Meerdere keren werd beloofd dat ik teruggebeld zou worden, maar dat gebeurde niet. Bovendien was het vaak onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. Het annuleren van de bestelling verliep eveneens moeizaam, waardoor wij uiteindelijk pas 2,5 week later ons geld teruggestort kregen.
Ik kan dit bedrijf dan ook absoluut niet aanbevelen.

Signpost からの回答
Onbetrouwbaar. Laptops van hele school zijn weken na begin schooljaar nog steeds niet geleverd. Ze zijn ruim voor de zomervakantie al besteld.
Signpost belooft voortdurend nieuwe die vervolgens niet gehaald worden. Lijkt nu op een ordinaire dropshipper die te laat is geweest met zijn bestelling, of geen premium voor sneller transport wilde betalen.

Signpost からの回答
Zelf heb ik het laat besteld maar de laptop was er na anderhalve week. Mijn zoon is erg tevreden.veilig verpakt, degelijke laptoptas.

Inmiddels,
Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder. Is er veel contact geweest met signspost.
Zijn er afspraken gemaakt, excuses aangeboden. Een berg aan miscommunicatie onze kant op gestuurd. Maar er is nog steeds GEEN oplossing.
Hoewel Signpost haar verantwoordelijkheid neemt lijkt het niet instaat om de meest eenvoudige van alle oplossingen te voldoen. Namelijk stuur de juiste laptop.
Het vertrouwen daalt en daalt. Als simpele dingen als zo moeilijk zijn hoe zou dan de 24u reparatie service gaan als je laptop die je wel hebt ook stuk gaat ?
Ik zie de bui al hangen. “Ja meneer dit is niet de laptop die bij ons op de bon staat de referentienummers komen niet overeen “
Pfffff
Wat een verschrikkelijk iets . Voor je kind probeer je het zo goed eenvoudig mogelijk te maken. Signpost levert een verkeerde laptop. Die vanwege alle geïnstalleerde licenties dus ook niet kloppen steeds meer bugs vertonen. Al weken bezig met contact. Ja we lossen het voor u op. Nul nada niksz ijzige stilte.
Vriendelijk aan de telefoon maar nul oplossing, nul meedenken. Echt waardeloos. Je bent echt beter af door je laptop met de juiste specs bij de media markt te kopen dan te dealen met deze waardeloze lompe service /
Al 5 weken bezig ret dit op te lossen resulteert in nog steeds een defecte verkeerd geleverde laptop die steeds meer uitval veroorzaakt! 🤨Bedankt voor de service. Singing out @signpost

Signpost からの回答
Veel stress bij de opstart van het eerste middelbaar in een school die je nog niet kent... De Qr-code in de mail voor het afhalen van de laptop verscheen niet. Dezelfde avond een mailtje gestuurd voor een oplossing. De morgend erna had ik al meteen een klaar en duidelijk antwoord op mijn vraag! Snel opgelost en een vriendelijke mail ontvangen. Wat heb je nog meer nodig.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。