Sigurdtransport レビュー 79

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Helt udmattet efter at gøre klar til selve flytningen, åbner vi døren for 2 unge mænd som er super smilende, energiske og utrolig høflige. I løbet af få minutter har de helt styr på situationen og vi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De bedste flyttemænd, der findes! Vi har anbefalet til alle, vi kender. Sigurds gjorde at vores flytning i efteråret var fyldt med god energi, ordentlighed og at alt bare spillede.

5つ星のうち5の評価

Vi kan helt igennem kun anbefale Sigurds transport! Skønne gutter, som på trods af at være en mand mindre grundet sygdom, bragede igennem, effektivt og med super service. Kommunikationen var klar og g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super flyttefirma! Fleksibel, venlig, effektiv og virkelig fair pris! Vi skulle tømme en lejlighed på 4 sal i København og have det hele transporteret til Frankrig. Sigurd var enormt hjælpsom og... もっと見る

4.9

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vores oprindelige flyttefirma blev ramt…

Vores oprindelige flyttefirma blev ramt at sygdom, så de hyrede Sigurd’s Flyttefirma. Der kom 2 gæve fyre, i modsætning til 4 fra dét sygdomsramte flyttefirma, skide søde, energiske og der blev udvist super service. Der blev knoklet. 2 læs fra 3 sal. Vi kan virkelig anbefale Sigurd’s flyttefirma. Derfor fuld plade😉Tak Mads og Sigurd👍👍👍

2025年6月27日

Bedste flyttefirma

Jeg vil gerne anbefale Sugurds Transportservice til alle der står for at skulle flytte lige som jeg også selv fik dem anbefalet. Hæderlige, hurtige, dygtige, påpasselige, ordentlige, søde og rare flyttefolk. En virkelig god oplevelse :) Og til en fair pris synes jeg.

2025年4月10日

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. På flyttedagen indså jeg, at jeg havde flere ting der gerne skulle med, samt stod vi med en sofa der ikke var skilt tilstrækkelig ad. Det fik Sigurd og hjælper hurtig styr på, og de tog det hele med et smil. God kommunikation og meget søde folk. Prisen blev lidt højere med det ekstra arbejde de stod med, men det betalte jeg med glæde

2025年1月10日

Virkelig fantastisk service

Virkelig fantastisk service. De gav en pris fra start og den holdt til ug. Derudover kunne min seng ikke komme op selvom de prøvede alt og for et retfærdigt beløb fik jeg hjælp til at få den på genbrug. Tre frisk e herre som virkelig havde god energi klarede det så godt og jeg er super tilfreds

2025年3月3日

Kæmpe anbefaling

Stort tak for hjælpen til de mest smilende og behagelige flyttefolk fra Sigurd Transport!
Alt blev pakket omhyggeligt og stablet flot. Vi havde skrevet, at vi selv ville hjælpe til, men der var sådan et godt samarbejde mellem flyttefolkene at vi næsten ikke kunne nå at tage del i flytningen - det klager vi ikke over!
Vi havde rigtig mange ting, og af den grund var min mand ude og låne en ekstra bil, som de hjalp med at pakke og pakke ud til trods for at det tog længere tid end forventet.

2025年2月27日
5つ星のうち5の評価

Mine varmeste anbefaling til Sigurd og co

Mine varmeste anbefaling til Sigurd og co med tusind tak for en rigtig god flytteoplevelse. Super servicemindede folk med højt humør fra start til slut. God kommunikation og masser af statusopdateringer undervejs og vilje til at trylle så det hele lykkes. Der går forhåbentlig længe inden jeg flytter igen, men når jeg gør så ringer jeg til Sigurd.

2025年2月24日
5つ星のうち5の評価

Hurtigt, effektivt og professionelt!

Hurtigt, effektivt og professionelt!
Min mor skulle flytte og brugte sigurds transportservice, alt var lige efter bogen og lige som det skulle være!
Kæmpe plus at det gik hurtigt og at han var så serviceorienteret
Kan klart anbefales!

2025年1月25日
5つ星のうち5の評価

Vi fik flyttet hele vores hjem med…

Vi fik flyttet hele vores hjem med Sigurd transport, og hold da op en dejlig oplevelse, tre virkelige høflige, glade og fuld af energi, de var utrolige effektive og meget forsigtige med at både flytte vores ting, men også da de skulle flytte vores ting ind i det nye hus, der spurgte de hvor vil i have det, også satte de det ned, og spurgte skal den stå lige præcis her, også løftede de det igen forsigtigt og satte det lidt længere hen, så det stod lige hvor vi ville have det, det var så flot en service, vi kommer altid til at bruge dem, når vi får brug for nogle stærke mænd igen, så TUSIND TAK Sigurd Transport, fordi I passede så godt på vores ting, og gjorde vores flytning til en rigtig god oplevelse🤩👏🙏 De bedste hilsner Sussie og Lars

2025年1月31日
5つ星のうち4の評価

Super fin flytning

Super fin flytning. Sigurd og hans 2 hjælpere var hurtige og effektive og meget venlige.
Eneste minus var at flytningen blev forsinket ca 2 timer pga sygdom af en af flyttefolkene.
Men vi fik løbende opdatering på, hvornår de kom.
Flytning fra Hillerød til Vallensbæk.

2025年1月22日
5つ星のうち5の評価

Yderst effektive og meget detalje…

Yderst effektive og meget detalje orienteret! Havde en virkelig god oplevelse med Sigurd og co. De var super hurtige til at pakke ned og alt kom frem i god stand. Kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil helt sikkert ringe til dem igen hvis jeg skal have noget flyttet. Prisen var også helt fair. 10 stjerner!⭐️

2024年12月30日
5つ星のうち5の評価

Professionel flytning og god stemning

Jeg skulle flytte fra København til Vejle. Sigurd og hans medarbejdere var lidt forsinket grundet den forrige kunde, men jeg blev holdt opdateret undervejs, og de ankom med et smil og fik hurtigt pakket min lejlighed ned. De var stadig venlige og professionelle da de bar alle mine ting op på tredje sal i Vejle. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Sigurd Transportservice, da de er arbejdsomme, professionelle og venlige, og tog sig rigtig godt af mine ting gennem hele processen.

2024年9月15日

Yderst professionelt firma

Vi fik hjælp fra Sigurds transportservice til flytning fra København til Roskilde. Selvom de kom for sent til det aftalte tidspunkt blev vi opdateret hele tiden og kommunikationen inden og efter har været helt i top. Vores ting blev behandlet yderst professionelt. Vi kan varmt anbefale Sigurd transport til flytning. De varmeste anbefalinger fra Sune og Gro

2024年10月5日
5つ星のうち5の評価

Sigurd har endnu engang klaret opgaven perfekt

Jeg kender Sigurd, fra en tidligere flytning. Derfra vidste jeg, hvem, jeg ville bruge til endnu en flytning. Både nu og da har det været en yderst positiv oplevelse. Ikke nok med, at flytningen fungerer upåklageligt, og de har styr på logistikken, er flytningen yderst rimelig i pris, og de er nogle sympatiske unge mænd, der har sans for, hvad der er brug for hjælp til. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

2024年10月26日

レビューの対象になっている企業の方へ