Helt udmattet efter at gÞre klar til selve flytningen, Ã¥bner vi dÞren for 2 unge mÊnd som er super smilende, energiske og utrolig hÞflige. I lÞbet af fÃ¥ minutter har de helt styr pÃ¥ situationen og vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De bedste flyttemÊnd, der findes! Vi har anbefalet til alle, vi kender. Sigurds gjorde at vores flytning i efteråret var fyldt med god energi, ordentlighed og at alt bare spillede.
Vi kan helt igennem kun anbefale Sigurds transport! SkÞnne gutter, som pÃ¥ trods af at vÊre en mand mindre grundet sygdom, bragede igennem, effektivt og med super service. Kommunikationen var klar og g... ãã£ãšèŠã
Super flyttefirma! Fleksibel, venlig, effektiv og virkelig fair pris! Vi skulle tÞmme en lejlighed pÃ¥ 4 sal i KÞbenhavn og have det hele transporteret til Frankrig. Sigurd var enormt hjÊlpsom og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kan stÊrkt anbefale Sigurd Transportservice. Utrolig flinke og serviceorienterede. Fornuftige priser.
Fem store stjerner herfra!
Vi har lige fået hjÊlp af Sigurd til to opgaver. FÞrste opgave var en flytning fra lejlighed til hus. Sigurd modtog en rÊkke fotos af lejligheden og gav os et tilbud på baggrund af det. Prisen var virkelig god, og inkluderede en flyttebil og 3 flyttemÊnd. Der var ingen mÊrkelige ekstra gebyrer eller lign., hvilket de fleste andre tilbud vi modtog indeholdt. På selve flyttedagen var de desvÊrre lidt forsinkede pga. en anden opgave, men det gjorde ikke spor. De dukkede op med et fantastisk godt humÞr og masser af energi! Det var en kÊmpe fornÞjelse. De passede godt på vores ting, og gjorde en ekstra indsats for at placere alt de rigtige steder, og de arbejdede lynhurtigt og effektivt. DesvÊrre måtte der kÞres et ekstra lÊs, hvilket ikke var inkluderet i prisen, men det var ikke Sigurds fejl, men os der ikke havde ordentlig overblik over antallet af flyttekasser. Prisen for den ekstra tur var super fair! Vi var så glade for Sigurd og hans flyttemÊnd, at han få dage senere hjalp os med en ekstra flytteopgave. Vi har allerede anbefalet Sigurd i vores netvÊrk, og vil uden tvivl bruge ham igen. Fem store stjerner herfra! Rigtig god oplevelse.
Varmeste anbefaling!
Vi anvendte Sigurd Transport til vores flytning fra VanlÞse til Amager. Tre unge friske mÊnd mÞdte op, fuld af optimisme og energi og håndterede vores flytning uden problemer og uden ekstra omkostninger.
Er flytning lidt for kaotisk og en for stor hovedpine? SÃ¥ har Sigurd Transport vores varmeste anbefalinger!
Excellent service
Excellent service. Magen til service ses nÊppe. Positive mennesker fra start til slut. Bare hjÊlpsomme hele vejen igennem. Kunne Jeg give 6 stjerner, gjorde jeg det.
Fantastisk nem flytning
Vi benyttede Sigurds Transportservice til en flytning fra en lejlighed på 4. sal til en lejlighed på 3. sal - uden elevator nogen af stederne og med flere tunge mÞbler og hvidevarer. Flytningen gik hurtigt og nemt og flyttemÊndene flÞj op og ned af trapperne med vores ting. Alt blev flyttet pÊnt, uden skader eller lign. Kan klart anbefale dem!
Super oplevelse!
Flytningen med hjÊlp fra Sigurds Transportservice var en super oplevelse fra start til slut.
De leverede flyttekasser på adressen, og tilbÞd endda at komme med flere, hvis der var for få.
På dagen troppede de punktligt op med tre utroligt imÞdekommende unge mÊnd, som gjorde kort proces med flytningen. Efter udpakning hentede de kasserne igen.
Jeg gav dem med glÊde 6 stjerner, hvis jeg kunne!
Jeg var i dialog med Sigurd TransportâŠ
Jeg var i dialog med Sigurd Transport om et flyttetilbud. ImÞdekomme, venlig og rar. Kun positive anmeldelser ð€©ð€©ð€©ð€©ð€©
Virkelig serviceminded unge mennesker
Virkelig serviceminded unge mennesker, som bare har det ekstra der skal til, for at jeg som kunde virkelig fÞler mig set og hjulpet med min flytning.
Super service - et godt valg
Det absolut bedste flyttefirma!!!
Det absolut bedste flyttefirma som vi nogensinde har benyttet.
De flyttede for os fra Kbh til Jylland. De tog alt i stiv arm, var super sÞde, hjÊlpsomme og venlige.
PÃ¥ intet tidspunkt beklagede de sig. Og de klarede alt uden at vi selv hjalp til.
De ER virkelig de bedste! Flytninger er hårde - sÊrligt pga besvÊrlige flyttefolk. Det har vÊret den stÞrste fornÞjelse med Sigurds.
Hvis vi kunne give 10 stjerner, så gjorde vi det!
Super effektiv
Super effektiv, imÞdekommende og professionel fyr. Kan absolut anbefale Sigurd og hans team, der både er konkurrencedygtig på pris og udfÞrt arbejde.
Super hurtig flytning med godt humÞr ogâŠ
Super hurtig flytning med godt humÞr og overskud!
Kan varmt anbefales
Sigurd og hans makker hjalp os med atâŠ
Sigurd og hans makker hjalp os med at flytte et tungt karlekammerskab fra Ãsterbro til SÞborg til en rigtig god pris. Han var hurtig til at svare og sÞrgede for at holde os opdateret undervejs i flytningen. Rigtig behageligt og imÞdekommende menneske. Kan kun anbefale ham
Sigurd og hans gutter er super venligeâŠ
Sigurd og hans gutter er super venlige og pligtopfyldende. De leverer udover forventning, og var meget proaktive i forbindelse med flytningen. Kan varmt anbefales.
Hurtige, venlige og velorganiserede
Sigurd og hans unge medhjÊlpere kan anbefales pÃ¥ det kraftigste, hvis du skal flytte eller have hjÊlp til transport. Jeg har flyttet mange gange og aldrig tidligere oplevet sÃ¥ hurtige, venlige og velorganiserede unge flyttefolk. Ring til Sigurd, hvis du skal flytte!!ð
God og venlig service til en god pris!
Sigurdtransport håndterede flytningen af vores 220m2 villa uden en skramme på vores ejendele og til en konkurrencedygtig pris. Sigurd og hans crew håndterede opgaven professionelt og med god og servicemindet kommunikation både fÞr, under og efter flytningen. Vi kan varmt anbefale Sigurdtransport.
Overkommelig,god kommunikation ogâŠ
Overkommelig,god kommunikation og effektiv
Kanon oplevelse - de varmeste anbefalinger
Vi har netop flyttet med Sigurds Transportservice, og det har vÊret en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Ligefra kommunikationen forud for flytningen samt selve flytningen. Alle aftaler er blevet overholdt, og flytningen forlÞb helt perfekt med to rigtig sÞde flyttemÊnd, der passede godt på tingene og var rigtig hjÊlpsomme og opmÊrksomme på, hvordan vi ville have tingene. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger!
Jeg vil gerne give 6 stjerner
Jeg vil gerne give 6 stjerner.
Jeg har fået flyttet et arvestykke fra Jylland til KÞbenhavn. Der er blevet passet virkelig godt på det. Det blev båret til 4. sal og samlet.
De to herrer der var her, var virkelig sÞde og knoklede i varmen.
Prisen var virkelig god.
Hvis jeg skal flytte nogensinde, ringer jeg til Sigurd Transport.
ââââââ
Ps pas godt pÃ¥ dine hÃ¥ndvÊrkere, giv dem en rÞd cola ð
Kanon flytteservice fra FrederiksbergâŠ
Kanon flytteservice fra Frederiksberg til Virum. HumÞret var hÞjt og alt blev lÞst til perfektion. Tak for hjÊlpen - stor anbefaling herfra!
Fantastisk flytteoplevelse
Jeg kan varmt anbefale âSigurds Transportservice! Deres service var intet mindre end exceptionel og til en rigtig god pris! De hÃ¥ndterede flytningen hurtigt og effektivt, og personalet var venlige og professionelle. Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre oplevelse. Tusind tak for en fantastisk service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ