Jeg besÞgte lÊgernes vaccinations center pÃ¥ hovedbanegÃ¥rden og havde en rigtig god oplevelse. De var enormt sÞde og prÞvede ikke at sÊlge vacciner som jeg ikke havde brug for. De hjalp mig med at fin... ãã£ãšèŠã
God og venlig rÃ¥dgivning. Jeg har vÊret bÃ¥de i Randers og i centret ved HovedbanegÃ¥rden i KÞbenhavn, og jeg er begge steder blevet mÞdt af kompetente og venlige medarbejdere. Helena, lÊge ved Hovedban... ãã£ãšèŠã
Vi havde den bedste oplevelse i KÞge, det var den sÞdeste dame der vaccinerede os, som var vidunderlig og gav os en masse gode anbefalinger til vores rejse. Vi fÞlte os i de bedste hÊnder, sÃ¥ hjÊlp... ãã£ãšèŠã
Fik alle vaccinationer til at kunne rejse til Uganda. LÊgen var virkede rigtig dygtig og det mÊrkbart, at han havde mange Ã¥rs erfaring og havde rejst i flere dele af verden og kunne dele ud af sin erf... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danske LÊgers Vaccinations Service er Danmarks stÞrste udbyder af vaccinationer, med 44 klinikker fordelt over hele landet.
Gladsaxevej 376, 1. sal, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- +45 77 99 77 99
- vaccination@dlvs.dk
- sikkerrejse.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 82ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Super venlig personale samt at lÊgerneâŠ
Super venlig personale samt at lÊgerne er super dygtig til at stikke så man ikke kan mÊrke det og at man efterfÞlgende ikke har ondt. Jeg skal fremover kun have mine vacciner hos jer. Så kan kun anbefale jer.
Good service
Nemt at få tid og prof personale
En Êrlig og fantastisk god information.
En Êrlig og fantastisk god information.
Gav sig god tid.
Super kompetent og tryg vejledning
Meget kompetent og professionel vejledning. Var enormt tryg i den hÞje faglige niveau i de svar jeg fik. KLART anbefalelsesvÊrdigt. Og så skete pba henvisning fra egen lÊge.
Jeg fik det at vide jeg spurgte om
Hurtigt og godt
Ro og proffesionalisme.
Syntes det var en god oplevelse
Syntes det var en god oplevelse, og ved fejl på min faktura blev det rette så hurtigt det kunne.
Jeg fik en virkelig god behandling afâŠ
Jeg fik en virkelig god behandling af personalet.
Meget fin service
SÞde og professionelle personale.
SÞde og professionelle personale.
God information omkring produktet og nemt at bestille tid
Venlig og dygtig personale
Venlig og dygtig personale, ingen ventetid.
SÃ¥ alt i alt en god oplevelse
Super godt
Super godt - vaccinerede både voksne og bÞrn uden problemer. Rigtig god service