レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har nu kommet her i et Ã¥r til voksbehandling, og jeg er altid lige tilfreds! Oksana er utrolig omhyggelig, effektiv og professionel. Hun giver ogsÃ¥ rigtig god rÃ¥dgivning, sÃ¥ man fÞler sig tryg og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var inde ved Oksana og fÃ¥ lavet en intimvoks/brazilian til mÊnd, for fÞrste gang. Aldrig har jeg oplevet nogen fÃ¥ en til at fÞle sig sÃ¥ godt tilpas, i en sÃ¥ akavet situation. KÊmpe anbefa... もっず芋る

䌁業情報

1. ワックス匏脱毛サヌビス
  2. 脱毛サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Jeg hedder Oksana og jeg er din voksspecialist i Silkeborg 🌞 Jeg har stor erfaring med voksbehandlinger, og jeg forstÃ¥r derfor vigtigheden af at gÞre det nÊnsomt, sÃ¥ man oplever mindst muligt smerte under behandlingen. Jeg hjÊlper dig med at blive forelsket i hÃ¥rfjerning med voks. MÃ¥ske har jeg de bedste priser i Jylland🔥

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Oksana er helt igennem fantastisk 🀩

Oksana er helt igennem fantastisk 🀩 Hun er skide dygtig og utrolig omhyggelig. Det er altid en kÊmpe fornÞjelse, at fÃ¥ en voksbehandling hos SilkeblÞd og Oksana. Man gÃ¥r hjem utrolig blÞd og komplet hÃ¥rfri, uden indgroede hÃ¥r. Og sÃ¥ er hun ogsÃ¥ utrolig hyggelig, at snakke med under behandlingen.
Jeg er kommet hos hende mange gange og kommer aldrig til at bruge en anden igen 🌞

2024幎12月27日

Hej Andrea !
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder virkelig meget for mig at hÞre, at du har haft en god oplevelse.
Jeg glÊder mig til at se dig igen! 😊

Professionel og positiv oplevelse

Professionel, effektiv og nÊnsom hårfjerning med voks.

2025幎1月22日

SilkeblÞd からの回答

Wow, tak for de 5 stjerner!
Det gÞr mig så glad at vide, at du er tilfreds med min service.
Jeg sÊtter stor pris på din feedback!

Fantastisk voksbehandling hos Oksana!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med intim- og armhulevoksbehandling hos Oksana. Hun er utrolig dygtig, professionel og fÃ¥r én til at fÞle sig helt tryg gennem hele behandlingen. Oksana arbejder hurtigt, men grundigt, og resultatet blev perfekt – glat hud uden irritation. Hun bruger kvalitetsprodukter, og hendes teknik gÞr behandlingen sÃ¥ skÃ¥nsom som muligt.
Desuden er Oksana meget venlig og imÞdekommende, hvilket gÞr hele oplevelsen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der Þnsker en effektiv og behagelig voksbehandling. Jeg kommer helt sikkert igen!

2025幎1月31日

SilkeblÞd からの回答

Mange tak for din varme og positive feedback! Jeg sÊtter virkelig pris pÃ¥ det. 🌞

Var den anden dag til voks fÞrste gang

Var den anden dag til voks fÞrste gang. Og valget pÃ¥ silkeblÞd ved Oksana var et godt valg. Super god behandling og Oksana var super venlig. Kommer helt klart igen😊 mvh Thomas

2025幎1月25日

Hej Thomas.
Mvh Oksana

Oksana er bare super dygtig og billig

Oksana er bare super dygtig, og professionel i sin tilgang.
Jeg har brugt hende gennem knap 2 år og jeg kommer ikke til at bruge en anden.
PrismÊssigt er hun også i den lave ende - så win win for mig :-)

2025幎1月11日

SilkeblÞd からの回答

Tusind tak, Stephan, for din opmuntrende anmeldelse. Jeg er så glad for, at du er tilfreds! 💛

Helt igennem super behandling

Helt igennem super behandling. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

2024幎12月4日

SilkeblÞd からの回答

Hej Viggo! Det er altid en fornÞjelse at hÞre, at mine kunder er glade – tak for dine ord! 🌷

Bedste sted i Silkeborg

Intet mindre end fantastisk.
Kan varmt anbefales og du kan vÊre sikker pÃ¥ du fÃ¥r en verdens klasse behandling. 🎉

2024幎12月17日

Din stÞtte og pÊne ord betyder alverden for mig. Mange tak Ceclie! 😊

Professionel og behagelig oplevelse

Oksana er professionel, grundig og sÞd. Jeg vil til hver en tid sende de varmeste anbefalinger. Desuden er det fantastisk at man kan bestille tid i klinikken om aftenen.

2024幎11月21日

Hej Trine!
Jeg er meget taknemmelig for din anmeldelse – tak fordi du tog dig tid til at skrive den! 🙏
Knus Oksana

SÞd og venlig.

SÞd og venlig.
God tid, renlig, god til hendes arbejde ikke de store smerter

2024幎11月22日

Hej Ole
Din feedback er uvurderlig – mange tak for din venlighed! 🌺

Fantastisk voks behandling

Fantastisk voks behandling, super sÞd og grundig. En af de få steder der ikke er for sarte til at vokse mÊnd alle steder på kroppen.

2024幎4月26日

Hej Nicolai!
Tak fordi du delte din oplevelse. Det er en fornÞjelse at have dig som kunde! 😊

Dejligt!

Super sÞd, omhyggelig voksbehandler med gode priser.
Meget anbefalelsesvÊrdig :)

2024幎9月13日

SilkeblÞd からの回答

Jeg er sÃ¥ glad for at lÊse dine pÊne ord – tak for din stÞtte, Cgarlotte! 🌷
Mvh Oksana

Oksana er super professionel og dygtig

Oksana er super professionel og dygtig. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Oksana.

2024幎9月4日

Tusind tak Sofie, for din varme anmeldelse – det giver mig glÊde og energi! 💖
Mvh Oksana

Så dejlig en behandling man får ved

SÃ¥ dejlig en behandling man fÃ¥r ved silkeblÞd og meget dygtig behandler hun er virkelig grundig og sÞrger for at alle hÃ¥rene er vÊk nÃ¥r man gÃ¥r der fra.🙏🌞
Jeg har vÊret kunde ved silkeblÞd i 2 Ã¥r nu og er sÃ¥ glad for at komme der jeg kan varmt anbefale silkeblÞd hun er smilende varm og man fÞler sig sÃ¥ tryg i hendes hÊnder de varmeste anbefalinger herfra ❀🌹❀

2024幎9月2日

SilkeblÞd からの回答

Det glÊder mig enormt, at du har haft en god oplevelse – mange tak Ditte!
Knus Oksana

Smilende og imÞdekommende

Smilende og imÞdekommende.
NÊnsom i sin behandling
Kommer helt sikkert igen 🀩👍

2024幎8月28日

Tak for dine smukke ord, Irene! Jeg er taknemmelig for din tillid. 🌞
Mvh Oksana

Oksana ER virkelig SilkeblÞd!

Oksana er virkelig SilkeblÞd!

Oksana er imÞdekommende og virkelig rar, og det gÞr hele oplevelse meget bedre.
Selve behandlingen klarer hun også til 5/5! Hendes teknik og ekspertise gÞr at det ikke gÞr nÊr så ondt som mange andre steder.
Desuden så er jeg stadig helt silkeblÞd her på 4. dagen!
Vender helt sikkert tilbage

2024幎8月16日

SilkeblÞd からの回答

Jeg er dybt rÞrt over din anmeldelse – tak Stefan for at dele din oplevelse! 🌟

SÃ¥ professionel

SÃ¥ professionel, sÞd og dygtig kvinde🙌🏻 kan anbefales!!

2024幎6月28日

SilkeblÞd からの回答

Tusind tak for din positive feedback! Jeg sÊtter stor pris på det. ❀

Så rar at vÊre hos!

Jeg har kommet til Oksana mange gange nu - og hun er så god til hendes arbejde. FÞrste gang jeg blev vokset var hos hende - og hun er så god til at få en til at fÞle sig komfortabel imens. En stor anbefaling

2024幎6月28日

SilkeblÞd からの回答

Det er en fornÞjelse at lÊse din anmeldelse – tak for den! 🌌

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。