Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bilcentrum Silkeborg, hvor jeg fik skiftet tandrem pÃ¥ min Ford 1.0 EcoBoost. Fra start til slut var der god kommunikation, og de virkede meget kompetente â... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det fÞrste man mÞder er Frederik og Morten som med deres jyske facon, yder god service og god kundepleje. De har styr tingene og lever pÃ¥ alle mÃ¥der op til de aftaler man indgÃ¥r med dem. Jeg kan kun v... ãã£ãšèŠã
Kom til Bilcentrum for at fÃ¥ ny tandrem i vores Ford Fiesta 1,0 ecoboost torsdag morgen,fik en fantastisk modtagelse trods 3 mekanikere meldte sig syge fra morgenstunden.Vi blev serviceret med kaffe... ãã£ãšèŠã
Vi kommer fra SÞnderborg og havde fÃ¥et anbefalet Silkeborg Bilcentrum af en anden kunde. Det var en meget positiv oplevelse: service i hÞjsÊde og meget rimelige priser. Kan kun medgive den bedste an... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tandrem skift for EcoBoost
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bilcentrum Silkeborg, hvor jeg fik skiftet tandrem på min Ford 1.0 EcoBoost.
Fra start til slut var der god kommunikation, og de virkede meget kompetente â isÊr nÃ¥r det gÊlder EcoBoost-motorer, som jo krÊver lidt ekstra erfaring. Arbejdet blev udfÞrt til tiden, og jeg fik en grundig forklaring pÃ¥, hvad der var lavet.
Prisen var fair i forhold til det arbejde, der blev udfÞrt, og det gav en god tryghed at mÊrke, at de havde styr på netop denne type motor.
Kan klart anbefales, hvis man har en EcoBoost og vil vÊre sikker pÃ¥, at det bliver gjort ordentligt ð
Priser og service
Vi kommer fra SÞnderborg og havde fået anbefalet Silkeborg Bilcentrum af en anden kunde. Det var en meget positiv oplevelse: service i hÞjsÊde og meget rimelige priser.
Kan kun medgive den bedste anbefaling.
Mine stÞrste anbefaling får til....
Det fÞrste man mÞder er Frederik og Morten som med deres jyske facon, yder god service og god kundepleje. De har styr tingene og lever på alle måder op til de aftaler man indgår med dem. Jeg kan kun varmt anbefale at handle bil med dem..
Jeg er nu to gange blevet reddet afâŠ
Jeg er nu to gange blevet reddet af Silkeborg bilcentrum.
De er utrolig hjÊlpsomme, finder tid til at kigge på et akut problem, fra dag, til dag. De rådgiver og hjÊlper gerne med at finde en lÞsning på problemet.
Jeg vil helt klart anbefale dette sted til alle.
Ekstremt god service og professionelâŠ
Ekstremt god service og professionel rådgivning igennem hele forlÞbet!
God vejledning
Skift af tandrem på Ford Fiesta. God service og vejledning
Gennemgang og vurdering af bil
Skulle have min bil gennemgået og vurderet. Fik super god og kompetent vejledning. Kan kun anbefale Silkeborg Bilcentrum.
Tandrem skift/Bil
Kom til Bilcentrum for at få ny tandrem i vores Ford Fiesta 1,0 ecoboost torsdag morgen,fik en fantastisk modtagelse trods 3 mekanikere meldte sig syge fra morgenstunden.Vi blev serviceret med kaffe og rundstykker. En helt enestående mekaniker som lavede vores bil på rekordtid.Frederik nåede også lige og sÊlge os en anden bil.Helt fantastisk personale.
Vi vil for fremtiden få vores bil lavet der.
Tandremsskift
Skulle have skiftet tandrem på min ford fiesta 1.0 ecoboost og det gik prÊcis som det skulle. Morten var mega imÞdekommende og behagelig at snakke med. Vil helt sikkert vÊlge jer igen.
total i orden sted og kÞbe bil
Godt sted med folk der holder hvad de lover`!
Remskift Ecoboost 1.0
Efter forespÞrgsel via deres hjemmeside, blev jeg kontaktet og fik hurtigt en aftale vedrÞrende skift af min tandrem og bagbro's bÞsninger på ford fiesta eco boost 1.0. Det gik helt som det skulle og, med god gennemsigtighed i forhold til prisen på min faktura. de var vennelige at snakke med, og jeg ville ikke have noget problem med at benytte dem i fremtiden.
Morten gjorde en stressende situation tryg og nem
Jeg stod pludselig i den situation, at min bil ikke kunne kÞre lÊngere. Jeg rakte derfor ud efter hjÊlp via Facebook, og Morten vendte hurtigt tilbage med bÃ¥de sin og vÊrkstedets fantastiske hjÊlp. Jeg er virkelig glad for, at jeg fandt netop Morten â han er utrolig lyttende, hjÊlpsom og imÞdekommende.
Hvis noget mod forventning ikke virker fÞrste gang, er han hurtig til at finde alternative lÞsninger. Det er tydeligt, at han går op i sit arbejde og gÞr sig umage for at hjÊlpe sine kunder bedst muligt.
Noget af det vigtigste for mig har vÊret, hvor nem han er at komme i kontakt med og lave aftaler med â ogsÃ¥ uden for normal arbejdstid. Det er desvÊrre sjÊldent i dag at mÞde nogen, der stÃ¥r sÃ¥ meget til rÃ¥dighed og giver en hjÊlpende hÃ¥nd, som Morten gÞr.
Jeg kan varmt anbefale Morten og vÊrkstedet. TÞv ikke med at tage kontakt â han er et fantastisk menneske og yder en service ud over det sÊdvanlige.
Herfra fÃ¥r han 1000/5 stjerner âââââ â fuldt fortjent!
Hold jer vÊk.
Hold jer langt vÊk â totalt uprofessionelt forlÞb
Jeg vil på ingen måde anbefale at kÞbe bil hos dette sted.
Vi kÞbte en bil, som blev solgt til os som nysynet â men da vi selv kÞrte den til syn samme dag, vi hentede den, blev den kasseret. Allerede dér startede problemerne. Bilen har siden vÊret pÃ¥ vÊrksted gentagne gange, og til sidst endte det med, at den skulle have ny gearkasse â som er en garantisag.
Nu er der gået over 4 måneder, og vi har stadig ikke fået vores bil tilbage.
Vi får hele tiden nye forklaringer og undskyldninger, som ikke hÊnger sammen. Intet bliver overholdt, og kommunikationen er elendig. Da vi til sidst bad om at få pengene retur, fordi sagen er helt urimelig, bliver vi bare trukket rundt i manegen.
Det eneste positive er, at vi har haft en lÃ¥nebil. Men nu skal den lÃ¥nebil pludselig synes, sÃ¥ de vil komme og bytte den â endnu mere rod oveni et allerede kaotisk forlÞb.
Vi har endda tilbudt at kÞbe lånebilen, men her bliver det nÊsten komisk:
FÞr jul fik vi at vide, at det var en skrammelbil uden reel vÊrdi. Nu vi vil kÞbe den, koster den pludselig 30.000 kr. â selvom vores egen mekaniker vurderer den til maks 10.000 kr. Det virker Êrligt talt useriÞst.
Alt i alt har hele forlÞbet vÊret prÊget af:
⢠Dårlig kvalitet
⢠Dårlig kommunikation
⢠Tomme undskyldninger
⢠Ingen ansvarstagen
Vi har fuldstÊndig mistet tilliden og kan på ingen måde anbefale hverken vÊrkstedet eller bilforhandleren.

Silkeborgbilcentrum ããã®åç
Har lige kÞbt bil hos Silkeborg Bilcentrum og er meget tilfreds.
Super service af både Morten og Frederik.
Kan kun anbefale andre at kÞbe bil der.
HÞj kundekontakt og forståelse
Havde vÊret i kontakt med Morten for at kigge pÃ¥ en Peugeot 208 1,6. Morten var imÞdekommende, og lyttende under hele forlÞbet. Det var nemt at komme i kontakt med Morten. Kigget pÃ¥ bilen var sÃ¥ fint, og snakken efterfÞlgende omkring hvad der kunne fÞlge med i prisforhandlingen var virkelig god! Der opleves, han gÃ¥r langt for sine kunder, lytter til behov og bekymringer og er villig til at udbedre. Jeg fik et andet tilbud pÃ¥ en helt anden bil ved anden bilforhandler, ikke en model Morten havde pÃ¥ lager, men tog en snak med Morten om mit valg, og jeg mÞdte en forhandler der var helt okay med det og vi snakket om fordele og ulemper ved mit andet kÞb af bil. Det var en rigtig god oplevelse, sÃ¥ ingen sur Morten fordi han ikke fik solgt hans bil til mig, men derimod en der forstod og vejledet mig i stedet. Derfor 5-âââââ. Vil anbefale stedet.
Jeg har netop kÞbt en BMW iX3 hosâŠ
Jeg har netop kÞbt en BMW iX3 hos Silkeborg Bilcentrum â og hold nu op en oplevelse! Fra fÞrste kontakt til jeg kÞrte afsted i min nye bil, har servicen vÊret helt i top.
Personalet er super professionelle, imÞdekommende og virkelig gode til at forklare tingene, sÃ¥ man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Der var ingen pres eller salgstricks â kun Êrlig rÃ¥dgivning og en oprigtig interesse i at finde den rigtige bil til mig.
Overdragelsen af bilen var også en fornÞjelse. Alt blev gennemgået grundigt, og de tog sig god tid til at sikre, at jeg kendte alle funktionerne i min iX3. Man kan virkelig mÊrke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Jeg kan kun give Silkeborg Bilcentrum mine varmeste anbefalinger. Hvis du overvejer at kÞbe bil så er det her stedet. Jeg kommer helt sikkert igen!
Rigtig god forhandler som jeg gerneâŠ
Rigtig god forhandler som jeg gerne bruger igen. God pris for den gamle bil samtidig med at jeg kÞbte en dejlig bil der bare kÞrer som en drÞm trods alderen
Fantastisk service!
Utrolig sÞde og hjÊlpsomme, og arbejdet blev lavet hurtigt og til en rigtig god pris. Kan varmt anbefales!
En meget ubehalig telefon samtale.
Havde ringet til dem i torsdags for at spÞrge ind til en bil og hvad den havde af udstyr. Jeg blev desvÊrre mÞdt af en sÊlger som virkelig ikke havde tid til at svare på ganske få spÞrgsmål, men fik dog svaret at det må jeg kunne google mig frem til. Forstår ikke helt hvordan man kan drive forretnign på den måde, når man ikke engang ville svare på at par simple spÞrgsmål kunden har til en vare der er til salg.

Silkeborgbilcentrum ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹