Silky Dream レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lÊkkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imÞdekommende, effektiv og behjÊlpelig via mail, bÃ¥de fÞr bestilling... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekÃ¥ber, men skulle bruge en anden stÞrrelse. Silkey-Dream tilbÞd at sende de nye stÞrrelser med det samme og lÊgge en returpose... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkkert sengesÊt. Dyrt men pengene vÊrd. Jeg nÃ¥ede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hÞrt fra dem i to nÊsten hele hverdage, efter at jeg havde fÃ¥et en ordrebekrÊftelse, og skrev derfor til dem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt flere forskellige ting undertrÞjer, silkekimono, trusser, long Johns etc. Noget er jeg tilfreds med andet ikke. En sort silkekimono til omkring 1700 kr har en dÃ¥rlig pasform. Den er sÃ¥ la... もっず芋る

䌁業情報

1. 絹補品店

圓該䌁業による蚘述

Silky-Dream har Danmarks stÞrste udvalg i silke produkter til hele familien! SilketÞj og sengetÞj til hele familien Silke er suverÊnt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det stÞrste udvalg af eksklusiv silketÞj til hele familien. Vores undertÞj, skiundertÞj, handsker og strÞmper i udsÞgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhÊve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvÊnt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrÞjer, polo'er, trÞjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til bÞrn har vi pyjamas, natkjole og undertÞj og tÊpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetÞj i mange stÞrrelser.

優良

レビュヌを曞く

God og hurtig handel

2023幎10月9日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🀗 Tak fordi du havde tid til, at skrive det betyder alt for os.
Rigtig dejlig dag og rigtig glÊdelig jul.

Dejlig sovemaske :-)

2023幎10月2日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🀗 Tak fordi du havde tid og overskud til at skrive, det betyder alt for os.
Rigtig dejlig dag og rigtig god jul.
Anette / Silky-Dream

real cheating selling a tiny item

real cheating selling a tiny item making it look big on your website...never again without

2023幎8月2日

Silky Dream からの回答

We are sorry that you were disappointed when you received your order. The size of this facial puff is indicated on the page. It's a shame you didn't see it when you ordered.
Model/item number: 201_871
facial puff
7x10cm
We are sorry about your bad review as the size of this product was described.
If you ever feel like buying on our shop again please write a mail and we will give you a discount.
Best regards
Anette / Silky Dream

Meget tilfreds

Jeg har nu handlet 2 gange hos Silky Dream og er meget tilfreds med mine kÞb og leveringen🙂👍

2023幎8月2日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🀗 Det betyder alt for os.
Há en rigtig dejlig dag
Dbh
Anette/Silky-Dream

fine varer

fine varer, synes kvaliteten er god til prisen.

2023幎8月20日

Silky Dream からの回答

Tak for din meget fine anmeldelse 🀗
Det betyder alt for os.
Há en dejlig dag
Dbh

God og hurtig service

2023幎7月12日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🀗 Det betyder alt for os, Þnsker dig en dejlig dag og en fantastisk weekend.
Anette / Silky-Dream

Godt produkt og stabil service

Nem bestilling, hurtig service og dejligt produkt.
Jeg bruger udelukkende Silky Dream pudevår nu - tak for det!

2023幎3月16日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🀗 Det betyder alt for os Dbh Anette / Silky-Dream

Unikke varer.

SÊtter pris på at kunne kÞbe jeres unikke varer. Jeg ville kÞbe mere hvis prisen var lavere.

2023幎7月13日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🀗 Vi har stadig samme priser trods inflation og vi kan desvÊrre ikke gÞre det billigere. Dbh Anette / SIlky-Dream

Fint

Fint og ok. I stjÊler min tid

2023幎6月7日

Silky Dream からの回答

Tak for din fine anmeldelse og fordi du brugte din tid pÃ¥ os 🀗 Det betyder alt for os! Dbh Anette / Silky-Dream

Det var nemt at overskue produkterne på

Det var nemt at overskue produkterne på hjemmesiden, og varen kom hurtigt. Underbukserne sidder godt og er gode for huden.

2023幎6月11日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🀗 Det betyder virkelig meget for os, og dejligt at alt passer. Dbh Anette / Silky-Dream

SÃ¥ lÀtt och sÃ¥ enkelt utan varken

SÃ¥ lÀtt och sÃ¥ enkelt utan varken vatten eller skum. FÃ¥r plats i handvÀskan och det gÃ¥r fort att fÃ¥ bort hÃ¥r och huden blir silkeslen efterÃ¥t, helt suverÀn 👍🏌

2023幎6月19日
自発的なレビュヌ

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🀗Ønsker deg en dejlig dag.

Godt produkt

Godt produkt. Enkelt å bestille.

2023幎4月23日

Tusind tak Marit for din fantastiske anmeldelse 🀗

Alt var i orden.

Alt var i orden.
Jeg fik mine silkesokker til vandrerturen.

2023幎3月8日

Silky Dream からの回答

Tak fordi du havde tid til, at anmelde og tak for den fine anmeldelse🀗
Det betyder alt for os!
Há en dejlig dag

Hurting levering

Hurting levering, lÊkre varer

2023幎2月14日

Tusind tak Anette for din fantastiske anmeldelse. Det betyder alt for os 🀗
Ønsker dig en fantastisk dag.

Super lÊkker top.

2023幎1月8日

Silky Dream からの回答

Tusind tak Maj-Britt for din fantastiske anmeldelse 🀗 Det betyder alt for os, at du havde tid til denne anmeldelse.
Há en dejlig dag.