Silky Dream レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lÊkkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imÞdekommende, effektiv og behjÊlpelig via mail, bÃ¥de fÞr bestilling... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekÃ¥ber, men skulle bruge en anden stÞrrelse. Silkey-Dream tilbÞd at sende de nye stÞrrelser med det samme og lÊgge en returpose... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkkert sengesÊt. Dyrt men pengene vÊrd. Jeg nÃ¥ede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hÞrt fra dem i to nÊsten hele hverdage, efter at jeg havde fÃ¥et en ordrebekrÊftelse, og skrev derfor til dem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt flere forskellige ting undertrÞjer, silkekimono, trusser, long Johns etc. Noget er jeg tilfreds med andet ikke. En sort silkekimono til omkring 1700 kr har en dÃ¥rlig pasform. Den er sÃ¥ la... もっず芋る

䌁業情報

1. 絹補品店

圓該䌁業による蚘述

Silky-Dream har Danmarks stÞrste udvalg i silke produkter til hele familien! SilketÞj og sengetÞj til hele familien Silke er suverÊnt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det stÞrste udvalg af eksklusiv silketÞj til hele familien. Vores undertÞj, skiundertÞj, handsker og strÞmper i udsÞgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhÊve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvÊnt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrÞjer, polo'er, trÞjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til bÞrn har vi pyjamas, natkjole og undertÞj og tÊpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetÞj i mange stÞrrelser.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Kan varmt anbefales.

Flot, blÞdt tÞj.
Tror på at sommeren blir nemmere
At komme igennem med silke .
Fragten er hurtig.
Service i top.
Email service i top .

2022幎4月11日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🀗 Rigtig glÊdelig pÃ¥ske. De bedste hilsner

Selve butikken er fin

Selve butikken er fin, men PostNord har fejlet. Har aldrig modtaget nogen SMS om at pakken er kommet frem til afhentnings stedet.. Og det er snart 2 uger siden...

2022幎4月1日

Silky Dream からの回答

Tak Martin, men det havde vÊret fint bare at skrive til info@silky-dream.dk så jeg kunne efterlyse din pakke hos post nord. Jeg har efterlyst pakken og afventer svar. Har jeg ikke hÞrt noget senere i dag. Afsender jeg en ny pakke. Du hÞrer nÊrmere, De bedste hilsner Anette / SilkyDream
PS. vi sendte pakken den 18/4. SVAR FRA POSTNORD:
Fordi den desvÊrre er kommet til posthuset d. 22.03.2022 og der har posthuset ikke fået den skannet ind.

Silkeundetkjole

Super fin kvalitet og hurtig ekspedition

2022幎3月29日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det betyder alt for os 🀗 Há en dejlig dag

amazing quality ^^

amazing quality ^^

worth the money, and great for the body, specially if you wana feel like a princess in the silk sheets^^

2022幎3月18日

Silky Dream からの回答

Thank you so much for the fantastic review, it means everything to us 🀗 Have a nice day. Kind regards Anette / SilkyDream

För litet i storlek

För litet i storlek. Bra kvalitet men mycket irriterande på etiketter. de Àr för hårda och repar huden

2022幎3月14日

Tak Emanuela for din fine anmeldelse 🀗
Beklager stÞrrelsen ikke passer men vi hjÊlper gerne med, at finde den rette stÞrrelse. Send mail til info@silky-dream.dk
Med hensyn til etiketter vil disse vÊre erstattet af nye i nÊste forsendelse.

alt var ok

alt var ok, synes bare lidt lang leveringstid, da min mand skulle bruge det silke mod skader i huden efter strålebehandling, ellers alt ok tak iris christiansen

2022幎3月4日

Silky Dream からの回答

Tusind tak Iris, for din fantastiske anmeldelse. Beklager hvis leveringstiden var lang! Vi modtog ordren den 16 og afsendte ordren den 17 men desvÊrre går det ikke altid lige hurtigt med PostNord. Kan se du fÞrst fik besked om afhentning den 21, det er jeg ked af og vil skrive til PostNord om der er noget vi kan gÞre anderledes. God bedring til din mand og há en dejlig dag.

LÊkkert sengesÊt

LÊkkert sengesÊt. Dyrt men pengene vÊrd.
Jeg nåede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hÞrt fra dem i to nÊsten hele hverdage, efter at jeg havde fået en ordrebekrÊftelse, og skrev derfor til dem, og spurgte hvornår jeg kunne forvente pakken. Heldigvis fik jeg hurtigt svar, og pakken var på vej.
Andre hjemmesider er lynhurtige til at melde ud, hvornår man kan forvente sin pakke, så man bliver jo forvent. Men der var ikke grund til bekymring. Pakken nåede frem til kones fÞdselsdag :-)

2022幎3月1日

Silky Dream からの回答

Tak Lars for din fine anmeldelse. Vi har leveringstid fra 2-6 hverdage, så ingen grund til bekymring.
Vi sender fÞrst besked om levering når pakkens status er Êndret til afsendt.

LÊkkert produkt

Hurtig levering, lÊkkert produkt.

2022幎2月11日

Tusind tak Dorte for din fantastiske anmeldelse 🀗
Det betyder så meget for os.

Nem at bestille

Nem at bestille, hurtig levering og god kvalitet!👍

2022幎2月4日

Tusind tak Bodil for din fantastiske anmeldelse 🀗

2022幎1月31日

Tusind tak Ole for din fantastiske anmeldelse 🀗
Anette / SilkyDream

Super fin service og gode produkter

Super fin service og gode produkter. Meget glad for mit nye undertÞj. 😊

2022幎1月28日

Tusind tak Peter for din fantastiske anmeldelse 🀗

tres mauvais site

bonjour,
passé commande il y a un mois aucune information produit non reçu encaissé et impossible d avoir une réponse a mes demandes

2022幎1月26日
自発的なレビュヌ

Bonjour Jean claude andréo
Je suis vraiment désolé mais nous n'avons reçu aucune commande de votre part !
Êtes-vous sûr que c'est dans notre magasin de soie que vous avez passé commande ?
On se trompe parfois avec cette boutique silkydream.co.uk !
Nous vous souhaitons une belle journée
SincÚres amitiés
Anette / Silky-Dream

Hurtig levering, hurtigt svar på sms og skÞn blÞd sovemaske.

2022幎1月25日

Silky Dream からの回答

Tusind tak Karen for din fantastiske anmeldelse, det betyder meget for os 🀗
Vi Þnsker dig en dejlig dag

Silky Dream skuffer aldrig

Silky Dream skuffer aldrig. Så jeg bliver hÊngende som kunde.

2022幎1月5日

Silky Dream からの回答

Tusind tak Per for den fantastiske anmeldelse og rigtig godt nytÃ¥r til dig 🀗
Anette / SilkyDream

Som sÊdvanlig hurtig levering og da jeg

Som sÊdvanlig hurtig levering og da jeg Þnskede mere med i pakken kunne det også lade sig gÞre.
Altid fantastisk kundeservice samt kvalitetsvarer.

2021幎12月16日

Silky Dream からの回答

Tusind tak Birthe for din fantastiske anmeldelse og rigtig godt nytÃ¥r til dig 🀗