レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var hos Charlotte i gravitetsuge 38+6 og fik lavet en hindelÞsning, i de hyggeligste omgivelser i kuplen i skoven. Charlotte var rigtig godt til at fortÊlle og forklare mig og min partner hvad h... もっず芋る

Jeg har vÊret til Forevig Liv scanning hos Charlotte. Hun og hendes magiske sted fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Charlotte er et meget imÞdekommende og nÊrvÊrende menneske, som brÊnder for sit fag, og... もっず芋る

En stor anbefaling fra mig❀ Jeg fik lavet en hindelÞsning, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min graviditet. Charlotte er utrolig dygtig, og hendes rolige o... もっず芋る

Jeg fik foretaget hindelÞsning af Charlotte. Jeg vil bare lige give en mega stor anbefaling herfra, hvis at der er andre, som ogsÃ¥ er gÃ¥et over termin og overvejer hindelÞsning. Hun er professi... もっず芋る

䌁業情報

1. 助産垫
  2. 母芪孊玚

圓該䌁業による蚘述

SelvstÊndig jordemoder med fokus på dig som gravid, dit barn og din partner. Jeg styrker og guider dig igennem graviditeten med trÊning, fÞdselsforberedelse, jordemoder konsultationer og ammevejledning. For kvinder med graviditets gener eller komplikationer har jeg stor succes med mit SÊrlig TrÊning for Gravide hvor vi på et lille hold arbejder med graviditetsrelaterede problemer og smerter i varmt vand. Efter fÞdslen har jeg den fÞrste trÊning med specifik fokus på styrke din krop efter graviditetens belastninger. TrÊningen starter målrettet og vi Þger styrke og intensiteten i takt med udviklingen. Jeg er din jordemoder og ikke systemets - Jeg er mig og du er dig og sådan mÞder vi hinanden for du er mit fokus.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

130件のレビュヌ

Den bedste fÞdselsdagsgave jeg har

Den bedste fÞdselsdagsgave jeg har fået.
Graviditetsmassage af Charlotte, det mest afslappende og fantastiske jeg nogensinde har prÞvet. Jeg var i helt trygge rammer og blev forkÊlet fra top til tå, man blev lyttet til, og fik en vanvittig god sparring om hvad der er godt for en selv. Jeg vil anbefale det til alle gravide kvinder - det er hele oplevelsen vÊrd!

2025幎9月30日
自発的なレビュヌ

Jeg havde booket tid hos Charlotte til

Jeg havde booket tid hos Charlotte til en hindelÞsning, og det var den mest fantastiske og trygge oplevelse. Charlotte tog sig god tid til at forklare og skabe et trygt rum. Udover at hjÊlpe min krop mere på vej mod en fÞdsel, hjalp Charlotte også med at Þve vejrtrÊkning, genkendelse af smerter i forbindelse med en fÞdsel og håndteringen af dem. 8 timer efter hindelÞsningen gik mit vand og baby blev fÞdt 8 timer senere. Som fÞrstegangsfÞdende fÞlte jeg mig meget mentalt klar på fÞdslen efter mit besÞg hos Charlotte, og kunne have mig selv med under hele forlÞbet, trods smerterne.

2025幎5月16日

NÊrvÊrende og tryg behandling

Jeg fik foretaget en hindelÞsning hos Charlotte.
Charlotte var rummelig, imÞdekommende og nÊrvÊrende under hele behandlingen. Det var en tryg oplevelse og hun var grundig til at informere undervejs.
Jeg vil bestemt anbefale Charlotte til andre gravide.

2025幎7月25日

Fantastisk oplevelse

Jeg har, hos Simpel FÞdsel, fået lavet en 3D-scanning af kroppen til en figurine. Jeg havde en meget positiv oplevelse, i de rolige, trygge og naturrige omgivelser, som skabte en skÞn stemning. Jeg havde både min mor og hendes veninde med, og vi var alle enige om, at det var en rigtig god oplevelse.

Charlotte tog imod os med en stor imÞdekommenhed og tog sig tid, ikke kun til selve scanningen, men også til at lytte, svare på spÞrgsmål og fortÊlle lidt om de forskellige redskaber og teknikker som kan vÊre med til at skabe lindring under graviditet og fÞdsel. Tilliden til hende kom helt naturligt, og jeg fÞlte mig hurtigt set og i gode hÊnder.

Det var en oplevelse jeg er meget glad for, og jeg kommer meget gerne igen 🥰

2025幎9月3日

FÞdselsforberedelse med Charlotte

V i valgte at kÞbe et privat fÞdselsforberedelseskursus hos Charlotte, og det viste sig at vÊre den absolut bedste beslutning! Vi kan nÊsten kun Êrgre os over, at vi ikke havde gjort det allerede tidligt i graviditeten, så vi havde haft endnu lÊngere tid til at bygge videre på alt det, vi lÊrte hos Charlotte.

ForlÞbet har givet os en stor fÞlelse af tryghed og ro samt en fornemmelse af at vÊre sÃ¥ godt forberedte, som man kan vÊre. Vi fik ikke kun konkret viden om fÞdslen, men ogsÃ¥ en dybere forstÃ¥else for de mange scenarier, der kan opstÃ¥ undervejs – og hvordan vi bedst kan hÃ¥ndtere dem sammen.

Charlotte er en utrolig dygtig formidler, og det skinner tydeligt igennem, hvor passioneret hun er for sit arbejde. Hun er opmÊrksom, lyttende og virkelig god til at lÊse rummet og tilpasse undervisningen til netop vores behov og Þnsker. Vi oplevede, at hun gav sig tid (meget mere end vi forventede) til at svare på alle spÞrgsmål og samtidig sikrede, at vi fÞlte os set og hÞrt som par.

Alt i alt var dagen både lÊrerig, nÊrvÊrende og meget beroligende. En investering vi på ingen måde fortryder, men tvÊrtimod kun kan anbefale andre kommende forÊldre at gÞre.

De varmeste anbefalinger fra Minel og Camilla

2025幎8月16日

ForkÊlelse for gravide

Jeg har fået en hindelÞsning og en graviditets massage, ved mit barn nr. 3. Charlotte tager imod mig med åbne arme i hendes smukke kuple og får en til at fÞle sig tryg og godt tilpas. Undervejs i behandlingen er Charlotte rigtig godt til at spÞrger ind og sikre sig at man er med. Det gÞr at hindelÞsningen er en god oplevelse frem for noget der skal overstået.
Jeg fik også en massage hvilket var helt fantastisk, hun er så dygtig og det var så skÞnt. Noget alle gravide burde forkÊle sig selv med.

2025幎8月4日

Fantastisk graviditetsmassage

Fantastisk graviditetsmassage hos Charlotte i de smukkeste omgivelser. Som altid mÊrker man hendes nÊrvÊr og varme, der inviterer til sårbare, forlÞsende og indsigtsfulde snakke.
Tak❀

2025幎8月19日
自発的なレビュヌ

Helt fantastisk oplevelse og sted

Helt fantastisk oplevelse og sted. Fanger en hvor man er. FortÊller alt hvad der vil komme til at ske sÃ¥ man er forberedt inden. Har kontakt med en under hindelÞsningen sÃ¥ man ikke bare fÞler at man ligger der og er en “dukke”. Havde forventet at jeg ville lÞbe ud efter at hun havde “rodet” rundt i mit underliv. Men var faktisk klar pÃ¥ at sidder og hyggesnakke efter😂😅

2025幎8月12日

Magisk oplevelse og sted 🏡

Magisk oplevelse og sted 🏡
Har vÊret til fÞdselsmodning ved sÞde Charlotte som er enormt dygtig, faglig og passioneret. Charlotte er meget omhyggelig med at forberede på det der skal ske, både overfor mig men også min partner, og gennemgår det hele ned til mindste detalje.
Gennem hele behandlingen holder Charlotte en i hÃ¥nden og guider gennem det hele. Hun sÞrger hele tiden for at man ved hvad der foregÃ¥r 🫱🏻‍🫲🏌.
En vild oplevelse at mÊrke sin krop pÃ¥ den mÃ¥de, men man fÞler sig tryg gennem det hele 🥰

Stor anbefaling herfra 🫶🏻

2025幎8月3日

Jeg var en tur forbi igår

Jeg var en tur forbi igår, for at få hindelÞsning. Super dejlig oplevelse, ingen smerte forbundet.
Nu venter jeg bare i spÊnding om der skal holdes fÞdselsdag i weekenden 😊

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Kompetence og viden bag hver eneste berÞring

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Simpel FÞdsel! Jeg har vÊret til graviditetsmassage i den mest fantastiske jordemoderklinik, som oser af ro, varme og omsorg. Allerede nÃ¥r man trÊder ind ad dÞren, mÊrker man en sÊrlig atmosfÊre – her er der virkelig tÊnkt pÃ¥ den gravide.

Efter et hÃ¥rdt vendingsforsÞg havde jeg brug for at blive forkÊlet og fÃ¥ lidt omsorg for kroppen, og det var prÊcis det jeg fik. Massagen blev udfÞrt med stor faglighed og forstÃ¥else for den gravide krop. Det var ikke bare velvÊre – der blev behandlet de helt rigtige steder, og jeg fÞlte mig bÃ¥de lettet og afspÊndt bagefter.

Man mÊrker tydeligt, at der er store kompetence og viden bag hver eneste berÞring, og det skaber tryghed og tillid i en tid, hvor kroppen virkelig har brug for det.

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Fantastisk og tryg oplevelse i de mest

Fantastisk og tryg oplevelse i de mest magiske rammer 🙌🏌 Troede ikke at en hindelÞsning kunne vÊre sÃ¥dan en god oplevelse, men Charlotte kan lave en helt speciel stemning. Jeg fik hindelÞsning og rabozzo kl. 13, veerne startede umiddelbart efter og min datter var fÞdt under 24 timer senere

2025幎7月29日

AnbefalingsvÊrdigt

Jeg har haft to aftaler hos Charlotte. Til den fÞrste aftale blev jeg scannet til en statuette gennem forevigliv.dk og til den anden aftale, fik jeg graviditetsmassage. At modtage graviditetsmassage er den bedste ting jeg har gjort for mig selv i graviditeten og det er absolut anbefalingsvÊrdigt!

2025幎7月28日

Dejlig oplevelse hos Charlotte

Dejlig oplevelse hos Charlotte. Fik gravidmassage (i gave), så vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men Charlotte, og de fantastiske rammer for massagen, gjorde det til en tryg og god oplevelse. Sådan en omgang bÞr vÊre obligatorisk for alle gravide - bedste anbefalinger herfra.

2025幎7月18日

Perfekt og afslappende massage

Min graviditetsmassage var en overraskelse, så helt prÊcist hvad der skulle ske var jeg lidt uvidende om. Men da jeg trådte ind i kuplen hos Charlotte, fÞlte jeg mig straks i trygge rammer. Hun fortalte og tog sig god tid til at fortÊlle, hvad der skulle ske og hvordan det ville foregå.
Hendes meget rolige sind og hendes utrolig dygtige kompetencer gjorde at jeg slappede af og fik det bedste ud af massagen og mÊrkede hvordan jeg kunne Þve mig i at slappe af og nyde det fuldt ud🙂

Jeg vil anbefale ALLE at besÞge Charlotte. Tak for en god oplevelse🙏🏌

2025幎7月22日

En fantastisk oplevelse!

En fantastisk oplevelse som gik udover alle forventninger. Charlotte er utrolig imÞdekommende, lyttende og forstÃ¥ende. Hun ved hvad hun laver og man er i trygge hÊnder hele vejen igennem. Jeg har tidligere haft en ubehagelig oplevelse med hindelÞsning. Men Charlotte guidede mig gennem en helt ny oplevelse med hindelÞsning, hvor jeg virkelig lÊrte at arbejde og mÊrke min egen krop. Et smukt og idyllisk sted i kuplen - Charlotte fÃ¥r de varmeste anbefalinger🥰

2025幎7月12日

Fantastisk oplevelse med gravidmassage

Fantastisk oplevelse med gravidmassage hos Charlotte. Hun er varm og imÞdekommende. Lytter og er forstÃ¥ende og giver fantastisk massage, hvor hun kommer godt omkring hele kroppen. Jeg havde ikke lyst til, at gÃ¥ derfra🥰 Stedet, naturen og kuplen er prikken over i'et! KÊmpe anbefaling

2025幎7月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。