Vi bestilte tid ved Tone med henblik pÃ¥ at fÃ¥ vurderet stramt tungebÃ¥nd, da vi desvÊrre har tidligere erfaring med, at sygehuset ikke har samme kompetencer til at vurdere de forskellige typer. Ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fået gravid massage ved Tone i begge mine graviditeter. Kan kun give min stÞrste anbefaling til et besÞg hos hende, hun er sÞd og imÞdekommende . Meget professionel og man fÞler sig tilpas.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik et Rebozo kursus ved Tone, hun var virkelig imÞdekommende og vi fÞlte os i trygge hÊnder. Vi gik derfra med bÃ¥de at have fÃ¥et fremvist, prÞvet de forskellige Þvelser og et skriv sÃ¥ vi kan huske... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde bestilt tid til ammevejledning med min nyfÞdte, og det var super godt. Tone er enormt lyttende, behagelig og dygtig. Der blev ogsÃ¥ kigget pÃ¥ tungebÃ¥nd udover amning, og vi kommer helt sikker... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Privat jordemoder i Aalborg. Jeg er jordemoder med hjerte og sjÊl, og jeg brÊnder for at stÞtte kommende og nybagte forÊldre. Jeg tilbyder tid, ro og trygge rammer i din graviditet og barsel i min klinik i Aalborg eller hjemme hos dig. Jeg tilbyder: fÞdsels- og ammeforberedelse i hold og privat, fÞdselsforberedelse med Meyermetoden, ammevejledning, fÞdselsmodning, akupunktur mod graviditetsgener, modningsakupunktur, rebozo massage, hindelÞsning, gravidmassage, efterfÞdselsmassage, jordemoderkonsultation, efterfÞdselssamtale, gravid- og efterfÞdselspilates.
Vandmanden 18A , 9200, Aalborg SV, ãã³ããŒã¯
Vi bestilte tid ved Tone med henblik på at få vurderet stramt tungebånd, da vi desvÊrre har tidligere erfaring med, at sygehuset ikke har samme kompetencer til at vurdere de forskellige typer.
Man er i gode og trygge hÊnder ved Tone. Hun er dygtig, empatisk og professionel.
Min sÞn fik vurderet stramt tungebånd og lÊbebånd. Vi fik Þvelser og blev anbefalet kropsbehandling. Derudover ammevejledning. Tone hjÊlper en i den rigtige retning.
KÊmpe anbefaling herfra

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Vi fik et Rebozo kursus ved Tone, hun var virkelig imÞdekommende og vi fÞlte os i trygge hÊnder. Vi gik derfra med både at have fået fremvist, prÞvet de forskellige Þvelser og et skriv så vi kan huske dem.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Tone er super behagelig og meget lyttende og formår at skabe et trygt rum, som tilpasses til en. Akupunktur tog toppen af det vÊrste kvalme.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Jeg havde bestilt tid til ammevejledning med min nyfÞdte, og det var super godt. Tone er enormt lyttende, behagelig og dygtig. Der blev også kigget på tungebånd udover amning, og vi kommer helt sikkert til opfÞlgning, når der er kommet styr på sidstnÊvnte. Kan helt sikkert anbefale Tone.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse hos Tone! Hun er utrolig behagelig og dygtig og der er en skÞn stemning hos hende. Jeg havde bestilt tid til en gravidmassage og jeg gik der fra med mindre Þmhed i kroppen. Jeg vil klart anbefale hende og jeg kommer sikkert igen i lÞbet af min graviditet.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Har brugt Tone til 2 timers fÞdselsforberedelse sammen med min mand her få uger fÞr fÞdslen af vores andet barn. Jeg havde brug for at snakke 1. fÞdsel igennem, og det var samtidig en god måde at få min mand tunet ind på, at det snart går lÞs. Tone er sÞd og rolig, og hun skaber nogle meget trygge rammer. Kan varmt anbefale hende som privat jordemoder for lidt ekstra tryghed ved siden af de vanlige kontroller.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Virkelig dygtig og meget professionelt. Det er tydeligt, at det er en kyndig jordemoder, der tager imod en og som hele vejen igennem er nÊrvÊrende og griber det, der bliver sagt og gjort, også ubevidste handlinger.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Ren magi! Fik en graviditetsmassage, og det var fuld velvÊre fra start til slut. Utroligt faglig kompetent og enormt behagelig at vÊre i hÊnderne på. Tak for en skÞn massage!

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Alt godt at sige. Fantastisk massage. SkÞnt menneske. Dejlig klinik.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Dejlig behandling, massage og akupunktur for vÊske i kroppen. Tone er supersÞd, kompetent.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Jeg vil varmt anbefale Tone til andre gravide. Så super sÞd og kompetent. Klinikken er virkelig hyggelig indrettet og jeg fÞlte mig hurtigt godt tilpas.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Jeg har fået akupunktur hos Tone grundet meget graviditets kvalme.
Allerede efter min fÞrste tid fik jeg det meget bedre og kvalmen stoppede nÊsten helt.
Det har vÊret en rigtig god oplevelse af gå hos Tone og vil klart anbefale det til alle.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Gode og rolige omgivelser og behagelig gravidmassage.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Jeg har gået til fÞdselsforberedelse og pilates hos Tone. Det var en virkelig dejlig og god oplevelse. Tone er dygtig, kÊrlig og skaber et dejligt rum til at stille alle de spÞrgsmål man måtte have. EfterfÞlgende finder jeg en stor ro i den forestående fÞdsel og fÞler mig godt klÊdt på til hvad der kommer til at ske i kroppen og de forskellige veje det kan gå.
Den stÞrste anbefaling herfra.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
I det Þjeblik man trÊder ind i Toneâs klinik, bliver man mÞdt af varme, tryghed og godt humÞr. Hun var god til at sÊtte os ind i tingene inden behandlingen, og det gjorde det hele til en rigtig god oplevelse! Et fantastisk menneske som fÃ¥r mine bedste anbefalinger âïžâïžâïžâïžâïž

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Jeg giver mine bedste og varmeste anbefalinger til behandlinger ved Tone. Trygt, roligt og meget kompetent.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Tone er meget dygtig og professionel men ikke mindst også behagelig og god til at give tryghed. Jeg har fået efterfÞdselsmassage som var rigtig dejligt og selv med en baby der var lysvågen og ville amme midt i det hele fandt vi en lÞsning og gennemfÞrte massagen på babys premis. Tak for god behandling i den sårbare efterfÞdselstid.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Tone er så dygtig og god til sit arbejde. Klart et besÞg vÊrd, hvis du er gravid. Massagen er fantastisk - og jeg er ret sikker på, at det var hendes fÞdselsmodende akupunktur, der satte gang i min fÞdsel.