レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var hos Charlotte i gravitetsuge 38+6 og fik lavet en hindelÞsning, i de hyggeligste omgivelser i kuplen i skoven. Charlotte var rigtig godt til at fortÊlle og forklare mig og min partner hvad h... もっず芋る

Jeg har vÊret til Forevig Liv scanning hos Charlotte. Hun og hendes magiske sted fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Charlotte er et meget imÞdekommende og nÊrvÊrende menneske, som brÊnder for sit fag, og... もっず芋る

En stor anbefaling fra mig❀ Jeg fik lavet en hindelÞsning, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min graviditet. Charlotte er utrolig dygtig, og hendes rolige o... もっず芋る

Jeg fik foretaget hindelÞsning af Charlotte. Jeg vil bare lige give en mega stor anbefaling herfra, hvis at der er andre, som ogsÃ¥ er gÃ¥et over termin og overvejer hindelÞsning. Hun er professi... もっず芋る

䌁業情報

1. 助産垫
  2. 母芪孊玚

圓該䌁業による蚘述

SelvstÊndig jordemoder med fokus på dig som gravid, dit barn og din partner. Jeg styrker og guider dig igennem graviditeten med trÊning, fÞdselsforberedelse, jordemoder konsultationer og ammevejledning. For kvinder med graviditets gener eller komplikationer har jeg stor succes med mit SÊrlig TrÊning for Gravide hvor vi på et lille hold arbejder med graviditetsrelaterede problemer og smerter i varmt vand. Efter fÞdslen har jeg den fÞrste trÊning med specifik fokus på styrke din krop efter graviditetens belastninger. TrÊningen starter målrettet og vi Þger styrke og intensiteten i takt med udviklingen. Jeg er din jordemoder og ikke systemets - Jeg er mig og du er dig og sådan mÞder vi hinanden for du er mit fokus.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

130件のレビュヌ

Her bliver du hÞrt og set

Charlotte er simpelthen et total hjertevarmt og jordnÊrt menneske.
Hun lavede en hindelÞsning på mig, og under hele processen sÞrge hun for lÞbende at informere mig om hvor hendes fingre arbejdede og hvad hun lavede.
Dette gav en total ro, tryghed og gjorde at jeg kunne vÊre mentalt med i hele processen, som medfÞrte at jeg kunne slappe total af, hvilket gjorde arbejdet nemmere for Charlotte.
Kan kun på det varmeste anbefale Charlotte ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎1月30日

Simpel FÞdsel からの回答

❀❀ 1000 Tak for at du deler om din oplevelse ved mig❀❀ 1000 Tak fordi du er med til at gÞre det muligligt at gravide kan fÃ¥ en anden jordemoderoplevelse omkring hindelÞsning. ❀ 1000 Tak for at sende dine Energier stÊrkt ud❀❀ Ønsker Dig det bedste☀❀

Jeg har både gået til graviditets- og

Jeg har både gået til graviditets- og efterfÞdselstrÊning samt fået graviditetsmassage og rebozo hos Charlotte, og jeg vil anbefale det hele til alle mine gravide venner. Charlotte skaber et forum til trÊningen, hvor man udover at få en tÊskelÊkker trÊning, også kan dele erfaringer og tips, både fÞr og efter fÞdslen. Det er en altid en fornÞjelse at mÞde ind til en trÊning og gå derfra med fornyet energi.
Graviditetsmassagen kom et tidspunkt i graviditeten hvor utålmodigheden var stor og den hjalp mig med at komme helt ned i kroppen, og med Charlottes meditation oven i hatten gik man derfra med fornyet ro og en ny gå-på-mod på den sidste venteperiode 🥰

2023幎2月1日

Simpel FÞdsel からの回答

❀🥰 KÊre Mie, 1000 Tak for at dele vores oplevelser sÃ¥ smukt beskrivende❀ 1000 TAK for din Êgtehed ❀ Fra alle vores Þjeblikke💜❀ 1000 Tak for at lave de smukke aftryk i mig pÃ¥ min rejse ❀ 1000 tak for at muliggÞre at arbejde fagligt og menneskeligt❀

KÊmpe stor anbefaling!

KÊmpe stor anbefaling af Charlotte og simpel fÞdsel herfra! Charlotte er dygtig bÃ¥de fagligt og menneskeligt, hvilket giver en kÊmpe ro og tryghed, nÃ¥r hun hjÊlper en som gravid. Ved mine seneste to graviditeter har hun hjulpet min partner og jeg. Hun klÊdte os godt pÃ¥ til selve fÞdslen med konkrete vÊrktÞjer, som vi fik anvendt, og som bidrog til en rigtig god fÞdselsoplevelse i kontrol og tryghed! Hun er lyttende og forstÃ¥r at mÞde en i ÞjenhÞjde og vejlede netop dig og din partner. Tak Charlotte ♥

2023幎2月1日

Simpel FÞdsel からの回答

❀ KÊre Ida, 1000 Tak fra mit hjerte til dit hjerte ❀ Tak for at vÊlge mig og mine indsigter, mine erfaringer, min faglighed og mig som menneske❀ Ønsker til altid jer det bedste❀

Den kÊrligste jordemoder!

Vi havde booket Charlotte til vendingsforsÞg med rebozomassage, og det kan klart anbefales! Charlotte er en grundig, nÊrvÊrende og empatisk jordemoder. som brÊnder for sit fag. Vi fÞlte os omgående tryg i hendes selskab, og hun tog sig virkelig god tid til at lytte til os og lagde en kÊmpe dyd i at lÊre os Þvelser og teknikkerne, som vi også fik med hjem grundigt beskrevet på et ark. SjÊldent har jeg fÞlt så positiv energi og på vej hjemad var mavefornemmelsen så god! Det var den helt rigtige beslutning at vÊlge Charlotte for os og baby. Kun de varmeste anbefalinger herfra!

2022幎12月7日

Simpel FÞdsel からの回答

♥ Det er i ren kÊrligstrÞmmende overvÊldelse at skulle skrive et Tak - et 1000 tak for jeres ord - jeres beskrivende oplevelse♥
SÃ¥ rolig og Ã¥benhjertet, sÃ¥ nÊrende en kontakt. 1000 Tak fordi I valgte mig (SIMPEL FØDSEL)♥ Jeg Þnsker jer den Aller kÊrligst familieenergi ~ fra mit hjerte til jeres hjerte💕 Bedste Energi fra Jordemoder Charlotte Irgens

100% nÊrvÊrende og professionel jordemoder

Hos Charlotte får man 100% nÊrvÊr og en helt igennem professionel og empatisk jordemoder.
Jeg opsÞgte desvÊrre fÞrst Charlotte i graviditetsuge 38, hvilket jeg skulle have gjort meget fÞr. Charlotte er super nÊrvÊrende, behagelig og mÞder mig der hvor jeg er.
Jeg har fået 1 gange hindelÞsning, 1 gange hindelÞsning koblet med rebozo samt graviditetsmassage.
Umildbart tror jeg ikke nogen synes hindelÞsning er sjovt, men Charlotte gÞr det til en super fin oplevelse og tog mig en med i hele processen, guidede mig og ikke mindst tager hun sig god tid. Jeg har derudover fået graviditetsmassage, hvor hun kommer hjem med olier og briks. Det er helt klart det bedste jeg har gjort for min gravide krop!
Jeg kan 100% anbefale Charlotte og jeg vil helt sikkert opsÞge hende igen!

2022幎11月22日

Simpel FÞdsel からの回答

Aller kÊreste Camilla❀ 1000 Tak for at gÞre din oplevelse synlig og tydelig for andre. Det giver en kÊrlig verden til forskel. Med det som vi oplevede sammen, er sÃ¥ nÊrende for mig og min udvikling som jordemoder, som selvstÊndig erhvervsdrivende jordemoder. 1000 Tak ❀ SÃ¥ LIVGIVENDE at vÊre sammen med dig og din babymave❀ Ønsker jer en vidunderskÞn familie. KÊmpe storkÊrligt TILLYKKE med din familie du har skabt💝 LOVE and LIGHT jordemoder Charlotte Irgens🌱

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。