Min surdej kom hurtigt frem, den var pakket forsvarligt, sÃ¥ alt var intakt. Der var godt liv i surdejen, som var klar til bagning efter en enkelt fodring. Den medfÞlgende vejledning dÊkkede kun fÞrste... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service, hurtig levering og hvis man har et problem, hvis man laver surdejsbrÞd, hjÊlper de gerne med gode råd.
Sehr schlechter Kundenservice- man muss ewig auf eine Antwort warten- fast 60⬠fÃŒr einen einfachen Teigschaber bezahlt und der kam dann auch noch mit Materialfehler! Extrem enttÀuschend und einfach u... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikke blot er Simpel Surdej nogle af de dygtigste bagere i Danmark - de er ogsÃ¥ enormt gavmilde til at dele ud af deres store viden om alt fra brÞd til deres Þvrige produkter. Jeg bruger flittigt dej... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Simpel Sourdough is driven by the passionate sourdough bakers, AnneSofie and Peter. Located at Fischers Plads in Viborg, Denmark, Simpel Sourdough is both a café and bakery. In addition to their delectable offerings, Simpel Sourdough also offers courses, including online options. The webshop is personally run by the owners themselves, and their tools are locally produced. The majority of their core products are handmade by the skilled craftsman, Jan. Since 2019, Simpel Sourdough has been helping both Danes and English speakers master the art of baking sourdough bread. It all began on YouTube with the channel "Simpel Surdej" and later "Simpel Sourdough." These channels still exist, offering a wealth of exciting learning and fun videos.
Fischers Pl. 2b, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- simpelsurdej@gmail.com
- simpelsurdej.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
LÊkre sager og hurtig levering ðð»
Gode produkter
God oplevelse ved lÞb af bageudstyr.
Udstyret er af rigtig god kvalitet, og er en fornÞjelse at anvende.
God oplevelse og kvalitetsprodukter
Jeg fik hurtigt varerne og de levede op til mine forventninger. Jeg skulle prÞve rÞd hvede. Den dufter dejligt. Den er dejlig at arbejde med. Nu glÊder jeg mig til at smage brÞdet
Super mel, der gÞr bagning til en leg
Det bedste mel jeg har haft fingrene i. Alting forlÞb til ug og slange aka 5 stjerner
Topkvalitet
KÞbte 4 fastelavnsboller igår hos Simpel Surdej. De var forudbestilt og stod pakket og klar da jeg kom.
WienerbrÞdsdejen var bedre end hvad jeg fÞr har smagt. Fyldet var ekstrem lÊkkert. Fastelavnsbollen er så stor, at man bliver mere end rigeligt mÊt. Vil handle der igen.
SadrÅŸaj isporuÄene poÅ¡iljke je premaâŠ
SadrÅŸaj isporuÄene poÅ¡iljke je prema mojim oÄekivanjima, ali na ÅŸalost, rok isporuke od ukupno 16 dana, bez obzira na black friday, je bio neprihvatljivo dig.
Perfekt julegaveð
SkÞn virksomhed, med skÞnne mennesker!ð
Jeg bestilte et gavekort pÃ¥ 500 kr. ,nem og hurtig proces, samt hurtig leveringð
Falsk markedsfÞring og bondefangeri!
Firmaet her skriver på deres hjemmeside at man får 10% rabat på fÞrste kÞb når man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Jeg tilmelder mig men der kommer ingen rabatkode og jeg skriver til dem at det ikke virker.
Peter fra Simpel surdej skriver så tilbage at nej lige nu sender de ikke rabatkoder ud, for der er jo Black november tilbud! Mangen til bondefangeri og falsk markedsfÞring. Jeg kommer aldrig til at handle her.
Opdatering;
Og nu beskylder de mig også for at lyve. For det fÞrste har jeg ikke modtaget mail med rabatkode - hverken i mailbakken eller spam. Min mand forsÞgte også at tilmelde sig og han har heller ingen mail modtaget.
For det anden sÃ¥ har jeg jo svaret fra dig pÃ¥ min forespÞrgsel om rabatkode og jeg citere âDet fÃ¥r man ikke lige nu i mens der er Black november tilbud :)â. SÃ¥ er den vist ikke lÊngere.

Simpel Sourdough 'Simpel Surdej' ããã®åç
Gode kvalitetsprodukter
Happy Baker
I am very happy with the proofing baskets and canât wait to try them. They arrived in a box well packed and secured. The quality for the price point is beyond my expectation. Also, Peter was responsive to my email inquiry. I highly recommend the seller to others!
Super hurtig levering
Fin levering, hurtigt fremme. Alt fungerede som det skulle. Dejligt med personlig hilsen ð
Simpel surdejs kursus i top!
Har investeret i deres online kursus. Stor ros til den meget pÊdagogiske gennemgang, hvor det bliver fortalt på en dejlig enkel og forståelig måde. Ofte bliver det gjort så vanskeligt så man helt kan miste lysten, men ikke her. Kan varmt anbefales.
prima mel fra Simpel Surdej
Super hurtig!
Super hurtig!
Gode gennemprÞvede produkter.
Masser af video der viser hvordan produkterne bruges.
Kan kun anbefales. IsÊr til nybegyndere.