Fantastiske produkter både til rengÞring og tÞjvask . Dem er jeg nÞd til at bruge ikke kun hjemme , men også I min lille nye klinik. Super service og hurtig levering .
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg synes deres produkter er så lÊkre og nyder at bruge dem hver dag. IsÊr deres clothing mist er super at bruge på både uld og silke, og har den skÞnneste duft!
Jeg gir Simple Goods det hÞyeste antall stjerner jeg kan gi! ð€© Simpelthen utmerket - udmerket - excellent. Produkter, ordrebehandling, hurtighet og etterrettelighet. Alt stemmer. Hilsen en meget... ãã£ãšèŠã
Hurtig pakning og levering. Intet at sÊtte en finger pÃ¥ der. Dog kan jeg slet ikke holde lugten af produktet ud og har derfor for 109kr ubrugelig rengÞringsmiddel. Det er ret Êrgerligt, men dog ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- hello@simplegoods.dk
- simplegoods.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkre produkter
LÊkre produkter. Jeg vender heeelt sikkert retur nÃ¥r der skal fyldes op. Tak ðº
LÊkre produkter
LÊkre produkter, med en skÞn duft. Hurtig levering
Hurtig levering og fantastiske varer ogâŠ
Hurtig levering og fantastiske varer og der service er ud over det normale â€ïž
Super dejlige produkter og lynhurtigâŠ
Super dejlige produkter og lynhurtig levering :-)
Hurtig pakning og levering
Hurtig pakning og levering. Intet at sÊtte en finger på der.
Dog kan jeg slet ikke holde lugten af produktet ud og har derfor for 109kr ubrugelig rengÞringsmiddel. Det er ret Êrgerligt, men dog ikke virksomhedens skyld ð€·ðŒââïž
LÊkre produkterð
LÊkre, velduftende produkter, som oven i kÞbet er smukke at have stående fremme.
God service & hurtig levering â€ïžð±
Vi er vilde med den bÊredygtige profil, sÃ¥ vores bÞrn med god samvittighed kan deltage i rengÞringenðð»

Simple Goods ããã®åç
Jeg er vÊldig begejstret forâŠ
Jeg er vÊldig begejstret for produkterne - de er både geniale og lÊkre!
Jeg bruger flere af tingene dagligt og fortÊller om konceptet til alle og enhver, der kunne have interesse..
(+ det er super hyggeligt at få prÞver med, hver gang en bestilling kommer i hus!)

Virkelig lÊkre produkter
Virkelig lÊkre produkter. Gode for miljÞet, er effektive og kommer i fineste emballage. Hurtig levering. Varmeste anbefalinger.

LÊkre produkter
LÊkre produkter, der ikke kun er fantastiske at gÞre rent med, men også er flotte at have stående og dufter skÞnt.
Er isÊr kÊmpe fan af vaskekluden der kan komme i opvaskeren âš

LÊkre produkter
Jeg er vildt med et koncept, hvor der produceres miljÞvenlige rengÞringsmidler - som rent faktisk stadig virker lige så godt som "almindelige" rengÞringsmidler.
Derudover dufter de fleste produkter virkelig dejligt - og netop ikke kemisk, som man er vant til. Og så gÞr det jo heller ikke noget, at emballagen er super lÊkker - og at produkterne dermed rent faktisk pynter på hylderne i rengÞringsskabet.

Simple Goods ããã®åç
SÊrdeles hurtig levering med personligâŠ
SÊrdeles hurtig levering med personlig hilsen - fint.

Virkelig lÊkre produkter
Virkelig lÊkre produkter, dufter godt og gÞr ordentligt rent, uden dårlig samvittighed.

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, og et enormt stort udvalg
Servicen er god, samt meget hurtig levering
Mine allerbedste anbefalinger til Simple Goods
Super service hele vejen igennem.
Super service hele vejen igennem.
Hurtig levering, og produkter der lever op til deres beskrivelser- og så dufter det bare fantastisk.

Simple Goods ããã®åç
Jeg er meget glad for jeres produkter
Jeg er meget glad for jeres produkter.
I har en virkelig venlig måde at behandle jeres kunder på . Jeg vil meget gerne handle med jer en anden gang .
LÊkker produkter
Hånd sÊben dufter rigtig dejlig
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ