ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale dette firma og deres lÞsninger. Vi blev lovet en tilpasning til vort firma men ingenting sker. Vi har opsagt samarbejde med dem, men bliver stadig trukket penge o... ãã£ãšèŠã
Let me tell you my honest opinion about this tool. It comes with one month free trial and you get each and everything as part of process management be it sales, contacts, budgeting, or pipeline, every... ãã£ãšèŠã
Har gentagende gange prÞvet at fÃ¥ et svar pÃ¥ hvorfor min e-mail ikke vil modtage indÃ¥nde e-mails, trods jeg har betalt en ny faktura for fÃ¥ dage siden. Virkelig den dÃ¥rligste tilbagemelding jeg h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få flere kunder, optimér din forretning og tjen flere penge - Simply!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wir nutzen Simply CRM tÀglich imâŠ
Wir nutzen Simply CRM tÀglich im Vertrieb und es ist eine der wenigen Plattformen, die sich wirklich einfach bedienen lassen. Man kann damit fast alles machen. AktivitÀten lassen sich schnell erfassen, Follow-ups durchfÃŒhren und Kunden/Angebote verwalten. Auch bei vielen laufenden FÀllen behÀlt man so immer den Ãberblick. Wir haben eine gute EinfÃŒhrung bekommen, aber am meisten schÀtze ich, dass wir bei neuen Anforderungen UnterstÃŒtzung erhalten. Es ist deutlich, dass das Team die Praxis versteht â nicht nur das System. Die Integration mit dem Finanzbereich und der Datenfluss laufen bei uns ebenfalls stabil, was uns wichtig war. Insgesamt ein CRM, das die Arbeit erleichtert, nicht erschwert. UneingeschrÀnkt empfehlenswert.
Vi kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale detteâŠ
Vi kan på ingen måde anbefale dette firma og deres lÞsninger.
Vi blev lovet en tilpasning til vort firma men ingenting sker.
Vi har opsagt samarbejde med dem, men bliver stadig trukket penge og endda dobbelt betaling.
Vi kan ikke komme i kontakt med en medarbejder der har adgang til deres regnskab eller faktura afdeling..
Har gentagende gange prÞvet at fÃ¥ etâŠ
Har gentagende gange prÞvet at få et svar på hvorfor min e-mail ikke vil modtage indånde e-mails, trods jeg har betalt en ny faktura for få dage siden.
Virkelig den dårligste tilbagemelding jeg har oplevet af et firma.
Jeg har dog vÊret glad for det så lÊnge det fungerende.
Men tålmodigheden får jo en ende, når kunder spÞrger hvorfor jeg ikke giver respons på deres sendte forespÞrgelser. Grunden er simpel.
De bliver ikke modtaget ðð
Super einfach einzurichten
Super einfach einzurichten. Der Import hat auf Anhieb funktioniert, die Automatisierungen waren unkompliziert und die Pipeline-Ansicht ist perfekt fÃŒr wöchentliche ÃberprÃŒfungen.
Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale SimplyâŠ
Kan på ingen måde anbefale Simply CRM!!!
Der er ingen respons når man forsÞger at komme i kontakt med selskabet. Vi er blevet trukket for et belÞb og der er ingen faktura eller noget dokument der dokumenterer hvad vi opkrÊves for.
Bondefangeri!
Vi har gentagne gange forsÞgt at gÞre opmÊrksom på problemet, men er gentagende gange blevet mÞdt med svaret - "Vi kigger på det - og vender tilbage"!
Og hvad er der sket - INGENTING.
Utroligt at et dansk selskab kan udÞve forretning på denne måde - og tilmed slippe afsted med.
Der er ingen mulighed for at opsige sin licens online!!!!
DO NOT buy anything from this company
DO NOT buy anything from this company! Trying everything to get your credit card added and charge. Then u find their system does not work without buying a lot of add on and they refuse to refund or remove credit card - STAY AWAY!!!!
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse . De er meget aktive når de skal have solgt deres produkt og lover en god support når der er behov for det. Når man så har booket tid til support så har de dårligt tid til det og kan heller ikke overholde det de lover i forhold til det aftalte . Man hÊnger også på et års abonnement efterfÞlgende selv om de ikke har overholdt deres aftaler.
Simple (doh!) platform
Simple (doh!) platform, but very flexible. Support is genuinely great. We had a weird syncing issue with email (outlook) and they walked us through it in 15 minutes. Since then itâs been smooth.
Weâre a 5-person sales team
Weâre a 5-person sales team, and are actually closing faster because follow-ups donât fall through the cracks anymore. The reporting is clear enough that our founder stopped asking for custom spreadsheets (huge win). We will be implementing their VOIP solution next year, which we have high hopes for.
Super einfach einzurichten
We switched from Salesforce and it wasâŠ
We switched from Salesforce and it was night-and-day. Deals, tasks, and notes are finally in one place, and the team actually uses it. Considerably cheaper also, of course.
SIMPLY SCAMMERS Watch out with thisâŠ
SIMPLY SCAMMERS Watch out with this company. They absolutely do not respond when you ask to cancel the subscription. No reply on their chat channel even though i'v contacted them multiple times. I have been billed the yearly amount and cannot end my subscription...

Simply CRM ããã®åç
Jeg har vÊret kunde hos Simply CRM siden slutningen af 2024.
Indledningsvist fungerede onboarding fint, og man fik den nÞdvendige hjÊlp â bÃ¥de via supportmail og den person, der stod for introduktionen til systemet.
Efter onboarding har oplevelsen desvÊrre Êndret sig markant. Serviceniveauet er ekstremt lavt. Det er ikke unormalt, at der gÃ¥r 5â6 uger, fÞr man fÃ¥r svar fra support eller ens kontaktperson. NÃ¥r jeg ringer, ender jeg oftest hos et eksternt callcenter, der blot tager imod besked â uden at problemerne bliver lÞst. Det er heller ikke unormalt, at nÃ¥r man endelig fÃ¥r et svar, er det hurtigt og halvhjertet skrevet â underforstÃ¥et at udfordringerne vi oplever ikke er blevet hÃ¥ndteret reelt. Hertil gÃ¥r der hurtigt flere mÃ¥neder frem og tilbage, da svartiderne er sÃ¥ ekstremt lange.
Systemet i sig selv giver os ofte udfordringer. Jeg er ikke CRM-ekspert, men jeg har arbejdet med andre CRM-systemer, hvor vi ikke har haft tilsvarende problemer. Dertil kommer, at mine kollegaer ogsÃ¥ ofte oplever fejl og kommer til mig med udfordringer, de stÞder pÃ¥ â problemerne kan endda opstÃ¥ fra den ene dag til den anden.
Fortrydelse: Jeg fortryder i dag, at vi skiftede til Simply CRM. Udfordringerne i systemet kombineret med den nÊsten ikke-eksisterende support gÞr, at jeg ikke kan anbefale det til andre.
Jeg vil dog sige, at de medarbejdere, jeg har mÞdt, har vÊret venlige og imÞdekommende â men det hjÊlper desvÊrre ikke, nÃ¥r problemer ikke bliver fulgt op, og nÃ¥r man ikke kan komme i kontakt med supporten hverken pr. mail eller telefon.
Baggrund for valget: Vi valgte Simply CRM på baggrund af anbefaling fra e-conomic pga. integrationsmuligheder. Men vores erfaring viser, at det ikke opvejer de store udfordringer, der fÞlger med.
Jeg har en mistanke om, at Simply CRM ganske enkelt ikke har nok ansatte til at kunne magte opgaven. Det resulterer i uforholdsmÊssigt lange svartider, manglende opfÞlgning og en generel oplevelse af, at problemer aldrig rigtigt bliver lÞst. Derudover oplever jeg, at de ofte forsÞger at relativere udfordringerne, når man endelig får kontakt med dem.
Jeg bryder mig egentlig ikke om at skrive en sÃ¥ negativ anmeldelse, men jeg fÞler mig forpligtet til at advare andre virksomheder, fÞr de vÊlger Simply CRM. Jeg har valgt at give 2 stjerner â men min oplevelse kunne lige sÃ¥ godt have berettiget en vurdering pÃ¥ kun 1 stjerne.
Pas på med at betale deres regninger.
Pas på med at betale deres regninger.
De rykker for fakturaer som allerede er betalt, og hvis man opretter sit kort til automatisk betaling, hjÊlper de sig selv til âlidtâ ekstra penge.
På trods af at de har erkendt fejlen - med op til 4 dobbelt betaling, er det på 3 måneder ikke lykkedes for dem at få deres bogholder til at betale pengene tilbage.
Fantastisk CRM-vÊrktÞj at arbejde med!
Giver dig simpelthen mulighed for at tilpasse dit CRM fuldt ud, med yderligere felter, drop-downs osv. Derudover er det så nemt at tilfÞje disse felter "on the fly". Du har måske troet, at dit CRM var "perfekt sat op", blot for at finde ud af, at der er en anden udlÞsende kvalitet eller metrik, du vil spore på hver konto.
Pas på
Fik en tester - Þnskede at udtrÊde som fÞlge vi ikke kunne bruge systemet , men det er ikke til at âstoppeâ igen
Men ak de forsÊtter med at sende fakturaer selvom man har skrevet man vil afmeldes
Hvornår begynder abbonent systemer at lave det lige så nemt at komme ud som ind!
MÞgfirma
SÞren
Ãrlig anmeldelse af Simply CRM
Det er et samlet produkt, og det har gjort det muligt for vores marketing-, salgs- og supportteam at arbejde sammen og i et bedre tempo med bedre produktivitet. Vores salgsvolumen er steget efter brug af Simply CRM
Mange småfejl og opdateringer der ikke virker
Vi har kÞrt med Simply gennem 4 år og oplever desvÊrre de opdaterer deres program med efterfÞlgende fejl. Der går op til måneder fÞr de bliver rettet. Senest er priser på afgivne tilbud som får konsekvenser i vores salgsarbejde. Pt. bliver vi kun talt efter munden og fejlen er stadigvÊk ikke rettet.
Vi benytter os af Simply CRM systemâŠ
Vi benytter os af Simply CRM system grundet deres fokus på evne til at tilpasse og enkelthed.
Super service med en svartid på max. 10 minutter.
Nemt at oprette leads, import og eksport af både B2C og B2B kundeprospekter.
no 1-800 to speak to anyone
Thereâs no 1-800 to speak to anyone. Everything is done via email. They updated their system and all the settings on our client records were changed, thus we didnât know when or who to contact. Iâve been trying to resolve this issue via email for 5 days now. Very frustrating and this isnât the first time I had issues with its system.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ