StrÃ¥lende opplevelse! Fortell din historie, ditt problem, og du vil fÃ¥ en personlig tilbakemelding med tips og rÃ¥d for bÃ¥de spÞrsmÃ¥l knyttet til hudproblemer og en effektiv hudpleie rutine - med lenk... ãã£ãšèŠã
Veldig fornÞyd med alle produkter jeg har kjÞpt derfra. Alt som er anbefalt etter min hudtype har fungert pÃ¥ meg, og jeg har ikke hatt sÃ¥ fin hud fÞr som det jeg har nÃ¥. Ser frem til Ã¥ teste flere pro... ãã£ãšèŠã
Fikk en cleanser i julegave hvor det dessverre var skjedd en produksjonsfeil pÃ¥ pakningen, slik at den hadde Ã¥pnet og tÞmt seg ganske mye. Sendte bilder til kundeservice, hvor de beklaget seg og sendt... ãã£ãšèŠã
Fikk veldig fort svar pÃ¥ spÞrsmÃ¥let mitt nÃ¥r jeg sendte mail til sincere. Og de var jo super hyggelig og hjelpsomme. Anbefales sterkt Ã¥ ta kontakt med sincere hvis det er noe spÞrsmÃ¥l angÃ¥ende hudruti... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÞye utvalgte hudpleieprodukter for deg og din hud. Sincere er en norsk nettbutikk med fokus på koreansk hudpleie.
Josefines gate 26, 0351, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- kontakt@sincere.no
- sincere.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Helt fantastisk kundeservice!ð©· ogâŠ
Helt fantastisk kundeservice!ð©· og produktene godt pakket inn og ingen skaderð©·ð©·ð©·
Positiv opplevelse
Veldig hyggelig svar og fikk hjelp med det jeg lurte på <3
Strålende fornÞyd, produkter og kunderservice er 10/10
Aldri vÊrt så fornÞyd fÞr som jeg er med både produkter og kundeservice hos Sincere! Disse er de eneste jeg handler hudpleie fra nå<3
ELSKER KUNDESERVICEN!!
ELSKER KUNDESERVICEN!!! De bryr seg virkelig om kundene og velvÊren til folket!! Anbefales 100%ððð
Strålende opplevelse!
Strålende opplevelse!
Fortell din historie, ditt problem, og du vil fÃ¥ en personlig tilbakemelding med tips og rÃ¥d for bÃ¥de spÞrsmÃ¥l knyttet til hudproblemer og en effektiv hudpleie rutine - med lenke til alle produktene. 10/10ðð
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, og meget hyggelig kundeservice som svarer raskt! Anbefales veldig
Anbefales!
Kvalitets produkter, god kundeservice og oversiktlig nettsideâ€ïž
Beste kundeservicen jeg har opplevd
Beste kundeservicen jeg har opplevd. De svarer fort og grundig på meldinger:) veldig fornÞyd. Hadde et problem med et av produktene og det ble ordnet med en gang!!
God kundeservice og utrolig hyggeligeâŠ
God kundeservice og utrolig hyggelige kundebehandlere! â£ïž
Veldig hjelpsomme
Veldig hjelpsomme, med utfyllende svar og forklaringer<3
God kundeservice!
Fikk kjempe god hjelp og svar på de spÞrsmålene jeg hadde!
SÃ¥ hyggelig og behjelpelig kundeservice!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Sendte melding sent på kvelden å fikk svar på morningen som var masse til hjelp𥰠kommer 100% til å bestille her igjen
Sendte fÞrst inn en mail og fikk rasktâŠ
Sendte fÞrst inn en mail og fikk raskt svar etter en dag, men da ble jeg bedt om å sende noen bilder av et produkt jeg mottok siden jeg hadde en klage om det. Har fremdeles ikke fått noe svar på den andre mailen tilbake selv etter 1,5 uke

Sincere ããã®åç
God kundeservice!â€ïž
Raskt svar og den beste kundeservicen jeg noen gang har vÊrt borti!â€ïž
Veldig hyggelig kundeservice og svarerâŠ
Veldig hyggelig kundeservice og svarer raskt.
Kommer til å kjÞpe igjen!
KjÞpte begge rely cleanserne, og jeg liker dem godt. Rask og trygg levering. <333
Super kundeservice
Super kundeservice! Og mange gode produkter med god beskrivelse av bruksområde og hvem det passer til. Anbefaler!
Uten tvil de beste på kundeservice
Uten tvil de beste på kundeservice. Jeg er utrolig fornÞyd, både med produkt og bedrift i sin helhet!