レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

SÀljaren jag pratade med, Björn, hjÀlpte mig att stanna kvar, fast jag har det lite klent rent ekonomiskt och tÀnkte att jag spar in lite om jag sÀger upp mig frÃ¥n tjÀnsten, sÃ¥ löste han det pÃ¥ ett sm... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Blev lovad flera gÃ¥nger att det inte automatisk kommer gÃ¥ över till abonnemang efter testperioden. Har nu fÃ¥tt en faktura utan att godkÀnt nÃ¥got abonnemang eller avtal! Var försiktiga, dÃ¥ dom verkar j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick svar pÃ¥ de frÃ¥gorna jag hade, hon jag hade var förstÃ¥ende och hon fick mig förstÃ¥ vad ni stÃ¥r för, vilket var en lÀttnad. Hon höll sitt lugnt trots att jag var lite ”upphetsad” för jag hade f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att komma igÃ¥ng, enkelt att förstÃ¥ och de hjÀlper en med alla frÃ¥gor man kan ha. SuverÀn kundservice dÀr jag fick hjÀlp av Björn som löste det hela med kort varsel och vad vÀldigt duktig och tr... もっず芋る

䌁業情報

1. セキュリティヌ システム販売業者
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Sinfrid erbjuder smarta tjÀnster för din trygghet. ID-bevakning som larmar vid ID-kapning och skyddar din kreditvÀrdighet medan du Àgnar dig Ã¥t roligare saker. Effektiva spÀrrtjÀnster för det fall att du skulle bli bestulen pÃ¥ – eller helt enkelt tappa bort – kreditkort, ID-handlingar eller mobiltelefonen, samt stöldskyddsdekaler att fÀsta pÃ¥ vÀrdesakerna, sÃ¥ att de kan komma till rÀtta. Vi startade Sinfrid eftersom vi vet att med bra trygghets­tjÀnster av olika slag sÃ¥ kan vÃ¥ra kunder leva ett rikare liv, utan oro och med ett skyddsnÀt för det fall att nÃ¥got hÀnder. Med en kombination av beprövade lösningar, ny teknik och engagerade medarbetare, sÃ¥ arbetar Sinfrid för en tryggare vÀrld dÀr ingen ska behöva bli utsatt för bedrÀgerier.

3.8

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Lurar kunder

Lurar kunder, upplyser inte om att bindningstiden Àr 23 månader.

2025幎10月27日

Hej Gunilla,

Vi beklagar att du upplevt otydlighet kring villkoren. Våra sÀljare ska alltid informera om både pris och avtalstid under samtalet, och dÀrefter skickas ett skriftligt anbud via SMS som du sjÀlv behöver svara ja på för att avtalet ska bli giltigt. Samma dag skickas Àven en orderbekrÀftelse till din e-post med all information om tjÀnsten, villkor och ångerrÀtt.

VÃ¥rt BedrÀgeriskydd Premium med ID-stöldförsÀkring Àr framtaget för att ge trygghet vid ID-kapning och andra bedrÀgeriförsök – en tjÀnst som hjÀlpt mÃ¥nga kunder att snabbt upptÀcka, stoppa och lösa bedrÀgerier.

Om du kÀnner dig osÀker pÃ¥ hur din bestÀllning gick till, eller vill fÃ¥ hjÀlp att granska ditt avtal, Àr du alltid vÀlkommen att kontakta vÃ¥rt kundserviceteam pÃ¥ 077-517 00 90 (mÃ¥n–fre 08–18) sÃ¥ gÃ¥r vi igenom allt tillsammans.

VÀldigt bra kund support

VÀldigt bra kund support. Inlysnande och tillmötesgående!
Så som man vill att alla ska vara, Àr min kÀnsla och upplevelse

2025幎10月28日

Hej Marcus,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att du upplevde vÃ¥r kundsupport som lyhörd och tillmötesgÃ¥ende – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas nÀr man kontaktar oss. Vi finns alltid hÀr om du behöver hjÀlp med nÃ¥got i ditt BedrÀgeriskydd Premium inkl. ID-stöldförsÀkring.

Detta Àr bedrageri!!

Jag Àr mycket missnöjd med detta företag. De binder kunder i 23 månader utan tydlig information och utan ångerrÀtt, vilket jag aldrig gått med på medvetet.
Jag har inte fått något av det som utlovades, men mitt namn syns Àndå överallt på nÀtet i samband med deras tjÀnster.
Jag upplever att de inte tar ansvar för kundens integritet eller sÀkerhet.
Jag rekommenderar inte detta företag till nÃ¥gon – var mycket försiktig innan du skriver pÃ¥ nÃ¥got. Ni Àr begrageri sjÀlv
 sÀljer vadÃ¥ sÀkerhet??? Ingenting alls

2025幎10月19日

Hej Orso,

Vi beklagar att du upplevt detta och förstår att det kÀnns obehagligt. Det Àr sjÀlvklart aldrig vår avsikt att någon ska kÀnna sig vilseledd eller otrygg.

Vi vill försÀkra dig om att Sinfrid inte publicerar några kunders namn eller personuppgifter offentligt. Om ditt namn syns i samband med vår tjÀnst kan det bero på att du lÀmnat ett omdöme på en öppen plattform, till exempel Trustpilot, som automatiskt visar förnamn.

För att ett avtal med Sinfrid ska bli giltigt skickas alltid ett skriftligt SMS-anbud, dÀr pris, avtalstid och information om Ã¥ngerrÀtt framgÃ¥r tydligt. Avtalet blir endast giltigt nÀr du sjÀlv svarar med ett jakande svar, till exempel ”Ja” eller ”OK”. Samma dag skickas ocksÃ¥ en orderbekrÀftelse till den e-postadress du uppgett.

För att vi ska kunna undersöka ditt Àrende nÀrmare och se till att allt hanterats korrekt, får du gÀrna svara på Trustpilots förfrågan om mer information. Då kan vi identifiera ditt avtal och hjÀlpa dig direkt.

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Inga avtal eller signering krÀvs för att binda sig i 23 månader. Ironiskt att dom som ska skydda beter sig på detta sÀtt för att få kunder.

2025幎10月15日

Hej Marie,

Vi beklagar att du upplevt otydlighet kring hur avtalet tecknas – det Àr sjÀlvklart aldrig vÃ¥r avsikt att nÃ¥gon ska kÀnna sig osÀker.

För att ett avtal med Sinfrid ska bli giltigt skickar vi alltid ut ett skriftligt anbud via SMS dÀr all information om pris, avtalstid och Ã¥ngerrÀtt framgÃ¥r tydligt. Avtalet blir inte giltigt förrÀn du sjÀlv aktivt svarar med ett jakande svar, till exempel “Ja” eller “OK”. Samma dag som du accepterar skickas Àven en orderbekrÀftelse med villkor via e-post.

Vi arbetar kontinuerligt med att sÀkerstÀlla att alla våra erbjudanden upplevs tydliga och trygga. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vårt kundserviceteam på 077-517 00 90 om du vill att vi går igenom ditt avtal tillsammans.

Bra bemötande

2025幎10月10日

Hej Hetner,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett bra bemötande från vårt team. Vi vill att alla våra kunder ska kÀnna sig trygga med sitt BedrÀgeriskydd Premium, och finns alltid hÀr om du behöver hjÀlp framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick bra support och hjÀlp av den

Jag fick bra support och hjÀlp av den person jag pratade med på Sinfrid.

2025幎10月3日

Hej Sandra,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick bra support och hjÀlp av vÃ¥r medarbetare – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas nÀr man kontaktar oss. VÃ¥rt BedrÀgeriskydd Premium inkl. ID-stöldförsÀkring finns till för att ge trygghet i vardagen, med bevakning, varningar och hjÀlp om nÃ¥got skulle intrÀffa.

5぀星のうち5の評䟡

Fick svar på mina frågor av William.

Fick svar på mina frågor av William.
Stort tack till dig William.

2025幎9月24日

Hej Carina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick svar pÃ¥ dina frÃ¥gor av William – vi ser till att han fÃ¥r ta del av dina uppskattande ord. VÃ¥rt BedrÀgeriskydd Premium inkl. ID-stöldförsÀkring Àr utvecklat för att ge bÃ¥de bevakning, varningar och experthjÀlp om nÃ¥got skulle hÀnda, sÃ¥ du kan kÀnna dig trygg med att hjÀlpen alltid finns dÀr nÀr du behöver den.

Fick svar på mina frågor

Fick svar på mina frågor
Kunnig personal

2025幎9月19日

Hej Roger,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick svar pÃ¥ dina frÃ¥gor och upplevde vÃ¥r personal som kunnig – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas nÀr man kontaktar oss om sitt BedrÀgeriskydd Premium.

Fick jÀttebra hjÀlp av William

Fick jÀttebra hjÀlp av William

2025幎9月17日

Hej Inger,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick jÀttebra hjÀlp av William – vi ser till att han fÃ¥r ta del av dina uppskattande ord.

JÀttebra service och tillgÀnglighet

KÀtte bra service och tillgÀnglighet

2025幎9月16日

Hej Mats,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever vÃ¥r service och tillgÀnglighet som jÀttebra – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas nÀr man kontaktar oss om BedrÀgeriskydd Premium.

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick rÀtta mitt e-post!!

2025幎9月12日

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme! Skönt att höra att e-postadressen blev rÀttad – nu ser vi till att bÃ¥de fakturor och viktig information om ditt BedrÀgeriskydd Premium skickas dit sÃ¥ att du fÃ¥r allt pÃ¥ rÀtt adress.

5぀星のうち5の評䟡

Har inte utnyttjat ,bra att det finns

Har inte utnyttja

2025幎9月6日

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme! Det Àr fint att höra att du ser vÀrdet i att tjÀnsten finns tillgÀnglig, Àven om du inte har behövt utnyttja den Ànnu. VÃ¥rt mÃ¥l Àr just att skapa trygghet – att hjÀlpen finns dÀr om nÃ¥got skulle intrÀffa.

23 månaders uppsÀgningstid! :(

Fick inte information om bindningstid på 23 månader förren efter avtal på sms. Har inte fått något avtal på mail.
Vill sÀga upp med 3 månaders uppsÀgningstid som jag trodde att det var.
Är arbetslös och har inte råd.

2025幎6月17日

Hej Marie-Louise,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen om du inte upplevde att informationen om bindningstiden framgick tydligt.

NÀr vi erbjuder vår tjÀnst BedrÀgeriskydd Premium inkl. ID-stöldförsÀkring ska sÀljaren alltid göra en behovsanalys, förklara vad tjÀnsten innehåller och sammanfatta erbjudandet. DÀrefter skickas ett skriftligt anbud via SMS som du sjÀlv måste acceptera för att avtalet ska bli giltigt. OrderbekrÀftelse och fullstÀndiga villkor skickas sedan tillsammans med startpaketet. Bindningstid och pris framgår alltid i anbudet och orderbekrÀftelsen, och du har alltid 14 dagars ångerrÀtt från det att startpaketet mottagits.

Vi förstÃ¥r din situation och vill gÀrna se över ditt Àrende för att hitta bÀsta möjliga lösning. VÀnligen kontakta vÃ¥r kundservice pÃ¥ 08-509 33 201 (mÃ¥n–fre 08–18), sÃ¥ kan vi gÃ¥ igenom detaljerna och se hur vi kan hjÀlpa dig vidare.

Smidigt billigt

2025幎8月27日

Hej Tony,

Tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att du tycker vÃ¥r tjÀnst Àr bÃ¥de smidig och prisvÀrd – precis sÃ¥ vill vi att det ska upplevas.

Varning!!!!!

Varning!!! Otroligt bedrÀglig sÀlgmetodik. Jag Àr vaksam, men hÀr lyckades de Àndå fånga mig genom att enbart prata om erbjudanden. KundtjÀnstkillen var dessutom arrogant. Jag kÀnner att jag blivit inlurad i ett abbonemang med en bindningstid på 23 månader.
Den stjÀrnan jag var tvungen att klicka i har de inte förtjÀnat. Ett ord som jag ville anvÀnda hÀr fick jag inte ha med eftersom det ansågs vara olÀmpligt språk.

Uppdatering:
HandlÀggaren jag pratade med innan jag skrev omdömet ovan sa att någon skulle höra av sig inom ett par arbetsdagar. Ingen har hörde av sig.
Någon på Sinfrid kommenterade min recension hÀr och skulle höra av sig om jag kompletterade med kontaktuppgifter. Det gjorde jag. Ingen har hört av sig.
BedrÀglig sÀljtmetod och till det nu också inte ens dålig utan helt utebliven utlovad kontakt.

2025幎8月29日

Sinfrid からの回答

Vi beklagar verkligen att du upplevt det så hÀr. Det du beskriver Àr inte i linje med hur vi arbetar, och vi tar starkt avstånd från både oseriösa sÀljmetoder och arrogant bemötande.

NÀr vi erbjuder vÃ¥r tjÀnst BedrÀgeriskydd Premium inkl. ID-stöldförsÀkring ska vÃ¥ra sÀljare alltid göra en behovsanalys, förklara vad tjÀnsten innehÃ¥ller och hur den kan hjÀlpa i olika situationer. Det ska ocksÃ¥ framgÃ¥ tydligt att det rör sig om ett erbjudande – inte enbart information. Erbjudandet sammanfattas muntligt och följs alltid av ett skriftligt anbud via SMS som du sjÀlv aktivt mÃ¥ste acceptera. DÀrefter skickas en orderbekrÀftelse och fullstÀndiga villkor via e-post. Du har dessutom alltid 14 dagars Ã¥ngerrÀtt.

Vi vill gÀrna förstå mer om just ditt Àrende. Om du svarar på Trustpilots förfrågan med dina kontaktuppgifter kan vi identifiera dig, lyssna på samtalet och återkoppla direkt.

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt fick ett telefonsamtal och

Enkelt fick ett telefonsamtal och sedan var det klart

2025幎8月28日

Hej Jögga,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt kÀndes enkelt och smidigt för dig – precis sÃ¥ vill vi att det ska vara nÀr man blir kund hos oss.

5぀星のうち5の評䟡

Den jag pratade med var lÀtt att prata

Den jag pratade med var lÀtt att prata med och jag fick svaret på min fråga jag stÀllde.

2025幎8月27日

Hej Mikael,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du upplever vÃ¥r kundservice som trevlig och hjÀlpsam – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas nÀr man kontaktar oss.

5぀星のうち3の評䟡

Tycker konceptet Àr kanon men eftersom

Tycker konceptet Àr kanon men eftersom jag inte har varit utsatt Àn så kan jag inte ge högre betyg just nu.

2025幎8月26日

Hej Eva-Lott,

Tack för ditt omdöme! Vi Àr glada att höra att du tycker konceptet Àr kanon. VÃ¥r tjÀnst BedrÀgeriskydd Premium inkl. ID-stöldförsÀkring Àr framtagen just för att ge trygghet i vardagen – den bevakar dina uppgifter, varnar vid misstÀnkta bedrÀgerier och ger experthjÀlp om nÃ¥got skulle intrÀffa. Skulle det vÀrsta hÀnda finns Àven en försÀkring som ersÀtter ekonomisk förlust upp till 200 000 kr.

Vi hoppas sÃ¥klart att du aldrig behöver anvÀnda skyddet fullt ut – men det Àr bra att veta att hjÀlpen finns dÀr om du nÃ¥gon gÃ¥ng skulle behöva den.

Trevliga och serviceinriktad

Trevliga och serviceinriktad

2025幎8月20日

Hej Marie,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att du upplever oss som trevliga och serviceinriktade – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas nÀr man har kontakt med oss.

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker jag fick bra hjÀlp med mitt

Jag tycker jag fick bra hjÀlp med mitt Àrende

2025幎8月18日

Hej Bodil,

Tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att du kÀnde att du fick bra hjÀlp med ditt Àrende – precis sÃ¥ vill vi att det ska upplevas nÀr man kontaktar oss.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。