レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

SÀljaren jag pratade med, Björn, hjÀlpte mig att stanna kvar, fast jag har det lite klent rent ekonomiskt och tÀnkte att jag spar in lite om jag sÀger upp mig frÃ¥n tjÀnsten, sÃ¥ löste han det pÃ¥ ett sm... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Blev lovad flera gÃ¥nger att det inte automatisk kommer gÃ¥ över till abonnemang efter testperioden. Har nu fÃ¥tt en faktura utan att godkÀnt nÃ¥got abonnemang eller avtal! Var försiktiga, dÃ¥ dom verkar j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick svar pÃ¥ de frÃ¥gorna jag hade, hon jag hade var förstÃ¥ende och hon fick mig förstÃ¥ vad ni stÃ¥r för, vilket var en lÀttnad. Hon höll sitt lugnt trots att jag var lite ”upphetsad” för jag hade f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att komma igÃ¥ng, enkelt att förstÃ¥ och de hjÀlper en med alla frÃ¥gor man kan ha. SuverÀn kundservice dÀr jag fick hjÀlp av Björn som löste det hela med kort varsel och vad vÀldigt duktig och tr... もっず芋る

䌁業情報

1. セキュリティヌ システム販売業者
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Sinfrid erbjuder smarta tjÀnster för din trygghet. ID-bevakning som larmar vid ID-kapning och skyddar din kreditvÀrdighet medan du Àgnar dig Ã¥t roligare saker. Effektiva spÀrrtjÀnster för det fall att du skulle bli bestulen pÃ¥ – eller helt enkelt tappa bort – kreditkort, ID-handlingar eller mobiltelefonen, samt stöldskyddsdekaler att fÀsta pÃ¥ vÀrdesakerna, sÃ¥ att de kan komma till rÀtta. Vi startade Sinfrid eftersom vi vet att med bra trygghets­tjÀnster av olika slag sÃ¥ kan vÃ¥ra kunder leva ett rikare liv, utan oro och med ett skyddsnÀt för det fall att nÃ¥got hÀnder. Med en kombination av beprövade lösningar, ny teknik och engagerade medarbetare, sÃ¥ arbetar Sinfrid för en tryggare vÀrld dÀr ingen ska behöva bli utsatt för bedrÀgerier.

3.8

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Lita absolut inte på detta företag

Blev uppringd för att få ett gratis abonnemang Àr nu fast och måste betala i 23 månader plus 3 månaders uppsÀgningstid bara för att jag fick vilseledande information. Detta företag vill bara lura folk på pengar riktigt Àckligt av dom

2026幎1月22日

Hej Anton,

Tack för att du delar din upplevelse. Jag Àr verkligen ledsen att du kÀnner dig vilseledd – det Àr inte den kÀnslan vi vill att nÃ¥gon ska ha efter kontakt med oss.

Vi vill samtidigt förtydliga hur våra rutiner ser ut. NÀr ett erbjudande accepteras ska villkor och åtagande alltid sammanfattas tydligt i slutet av samtalet. DÀrefter skickas ett SMS med samma information som behöver bekrÀftas aktivt med ja eller ok för att avtalet ska starta. Samma dag skickas Àven en skriftlig bekrÀftelse via mejl dÀr uppgifterna framgår igen.

Om något Àndå har upplevts oklart i just ditt fall vill vi sjÀlvklart ta det på största allvar och gå igenom vad som sagts och skickats. Kontakta gÀrna vår kundservice så hjÀlper vi dig att reda ut situationen.

Många vÀljer vår tjÀnst eftersom den ger en extra trygghet i vardagen. Om något skulle hÀnda finns bevakning, varningar och hjÀlp från specialister som stöttar hela vÀgen.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjÀlpa dig vidare och skapa klarhet i detta.

Louise

5぀星のうち1の評䟡

STOR varning för detta företag

STOR varning för detta företag. Oseriöst!! I avtalet kallar de bindningstid för löptid för att vilseleda. Nu Àr jag bunden pÃ¥ Ã¥ 23 mÃ¥nader samt DÄREFTER tre mÃ¥nader uppsÀgningstid. Helt galet

2026幎1月21日

Hej Sara,

Tack för att du delar din upplevelse. Jag Àr verkligen ledsen att du kÀnner dig vilseledd – det Àr inte den kÀnsla vi vill att nÃ¥gon ska ha efter kontakt med oss.

Om något Àndå har upplevts oklart för dig vill vi sjÀlvklart ta det på största allvar och gå igenom vad som sagts i just ditt fall.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice så hjÀlper vi dig att reda ut situationen.

Louise

5぀星のうち1の評䟡

Jag Àr jÀtte besviken på Sinfrid!!

Jag Àr jÀtte besviken på Sinfrid!!! Jag ville från början inte ha med dom att göra överhuvud taget men sa "ja" efter tjat. Försökte sÀga upp abonnemanget men hade ca 11 månaders uppsÀgningstid. I oktober får jag ett samtal från Sinfrid om att min avgift ska bli lÀgre (halva kostnaden) och sÀger ifrån att jag har redan sagt upp er. Får svaret att då betalar jag bara halva kostnaden en månad och sen Àr vårt "samarbete" över. Fick ingen faktura med med mindre avgift utan det var detsamma, fick en till månaden efter som jag inte betalade eftersom det var avslutat. Får en påminnelse och ringer då upp Sinfrid. Nu får jag reda på att jag har tackat "ja" till fortsatt abonnemang och har 3 månaders uppsÀgningstid till.
Jag tackade "ja" till lÀgre månads avgift som jag aldrig fick men tydligen ingick ett fortsatt abonnemang som ni glömde informera om.

2026幎1月8日

Otroligt bemötande och vÀldigt

Otroligt bemötande och vÀldigt förstående, Björn hjÀlpte verkligen till och jag kÀnner mig sjukt nöjd

2025幎12月10日

Hej Linnea,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att Björn var förstående och verkligen kunde hjÀlpa dig. Jag ser till att föra vidare berömmet till honom.

Sinfrid kundservice

5぀星のうち4の評䟡

Bra hjÀlp!

Hade pÃ¥ nÃ¥got sÀtt hamnat i klÀm med ett ”avtal” som jag inte ingÃ¥tt, fick bra hjÀlp av en trevlig medarbetare.

2025幎12月9日

Hej Ingela,

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Vad bra att höra att du fick hjÀlp och att Àrendet kunde redas ut tillsammans med vår kundservice. Det Àr viktigt för oss att det ska kÀnnas tryggt och tydligt i kontakten med oss.

Sinfrid kundservice

5぀星のうち4の評䟡

Bra tandborstar bra service

Tysta och sköna tandborstar. VÀldigt bra kundtjÀnst. Hållbarheten på tandborstarna Àr inte den bÀsta men nya tandborstar har skickats med en gång då jag påpekat pytonorm med dem

2025幎12月4日

Hej Maria,

Det hÀr omdömet verkar ha hamnat lite fel – men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse, och vad roligt att höra att du Àr nöjd med vad vi tror Àr vÃ¥rt systervarumÀrke Dentle. Det betyder mycket att servicen fungerat bra och att du fÃ¥tt snabb hjÀlp nÀr nÃ¥got inte varit som det skulle.

Rekommenderar verkligen inte!

Jag kÀnner mig så besviken och lurad på sinfrid.
Jag fick ett sms med massa information som var missvisande och sedan var jag helt plötsligt bunden pÃ¥ ett abonnemang i ETT ÅR. Jag kÀnner att tjÀnsten jag har betalat för har vairt till NOLL anvÀndning/hjÀlp.
Mitt kort bev tillomed kapat under denna period, då var det min bank som kontaktade mig och upptÀnkte detta i tid och inte sinfrid ?!

2025幎12月4日

Hej Saga,

Tack för att du delar din upplevelse. Jag förstår verkligen att du kÀnner dig besviken och vill gÀrna reda ut hur vårt erbjudande fungerar och varför du fått informationen du fått.

NÀr man fÃ¥r erbjudandet skickas alltid ett skriftligt SMS-avtal dÀr innehÃ¥llet i tjÀnsten, priset och bindningstiden framgÃ¥r tydligt. För att tjÀnsten ska kunna aktiveras behöver kunden ge ett jakande svar – först dÃ¥ startas abonnemanget. Efter aktivering skickas Àven en orderbekrÀftelse med information om 14 dagars Ã¥ngerrÀtt, sÃ¥ att man i lugn och ro kan ta stÀllning innan bindningstiden börjar gÀlla.

Sinfrid övervakar sådant som går att bevaka utanför banken, exempelvis kredit-, adress- och ID-relaterade hÀndelser. HÀndelser på ett bankkort hanteras dÀremot alltid av bankerna sjÀlva, eftersom de har egna bevakningssystem som ingen extern aktör får tillgång till. DÀrför Àr det din bank som kontaktade dig i samband med kortbedrÀgeriet.

Om nÃ¥got i avtalet kÀndes otydligt eller om du har fler frÃ¥gor kring hur din tjÀnst fungerar hjÀlper vi dig gÀrna vidare. Du kan svara direkt pÃ¥ Trustpilots förfrÃ¥gan om mer information eller ringa vÃ¥r kundservice pÃ¥ 08-509 33 201, öppet vardagar 8–18.

Great service

Great service! Protects my identity and all my personal information! A MUST HAVE in Sweden.

2025幎11月3日

Hi Simon,

Thank you for your kind review! We're really glad to hear that you’re happy with the service and that you feel protected with Sinfrid. Keeping your identity and personal information safe is exactly what we’re here for.

Kind regards,
Louise from Sinfrid

5぀星のうち5の評䟡

Det gick ganska smidigt och en trevlig

Det gick ganska smidigt och en trevlig handlÀggare.

2025幎11月20日

Hej Gunilla,

Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att allt gick smidigt och att du fick hjÀlp av en trevlig handlÀggare. Det uppskattar vi verkligen.

5぀星のうち5の評䟡

Trevligt bemötande och mycket hjÀlpsam

Trevligt bemötande och mycket hjÀlpsam med att lösa mitt Àrende

2025幎11月17日

Hej Eva,

Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vi kunde vara till hjÀlp i ditt Àrende. Hos Sinfrid vill vi att alla ska kÀnna sig trygga och fÃ¥ snabb, personlig hjÀlp nÀr nÃ¥got behöver lösas – dÀrför uppskattar vi verkligen din Ã¥terkoppling.

5぀星のうち5の評䟡

Hon var jÀtte bra och trevlig och

Hon var jÀtte bra och trevlig och försökte hjÀlpa mig på alla sÀtt hon kunde. M. Vh Niklas

2025幎11月17日

Hej Niklas,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande och att vÃ¥r kundservice verkligen gjorde sitt bÀsta för att hjÀlpa dig. Vi lÀgger stor vikt vid att kunder ska kÀnna sig trygga och fÃ¥ snabb, personlig hjÀlp – sÀrskilt eftersom vÃ¥ra tjÀnster handlar om att skydda identitet och ekonomi.

5぀星のうち1の評䟡

Jag hatar sinfrid med en brinnande passion

Om man kunde slÀnga sina numera digitala pengar i sjön skulle jag hellre göra det Àn att ge ett enda öre till till detta förbannade skrÀpföretag.
Jag blev som många andra uppringd av en man efter att jag vunnit gratis abonnemang med Stepler, jag har nu ringt detta företag ca 5 gånger senaste halvåret i desperata försök att avsluta mitt abonnemang, alltså detta halvår EFTER att min 12 månaders bindningstid gått ut. Dessa samtal har över tid blivit mer och mer absurda eftersom sÀljarna inte vet vad de tidigare sagt till mig och dÀrför verkar tro att jag ljuger. Det kan ju vara vÀrt att notera att jag aldrig kommit i kontakt med denna William som många hÀr på trustpilot verkar Àlska, kanske hade min upplevelse varit lika fantastisk som deras.
Jag hoppas de som jobbar för sinfrid skall ha grus i sina skor, försova sig till alla sina framtida jobb och alltid ha en dålig hårdag.
Jag önskar er på sinfrid en evig dans på Lego.
VÀrst bluff företaget jag varit med om. Om ni erbjuder en försÀkring mot er sjÀlva hade kanske denna varit uppskattad.

2025幎11月13日

Hej Alice,

Jag Àr verkligen ledsen att lÀsa om din upplevelse – sÃ¥ hÀr ska det absolut inte kÀnnas, och jag förstÃ¥r att du Àr frustrerad efter mÃ¥nga försök att fÃ¥ hjÀlp.

Vi vill gÀrna reda ut vad som hÀnt. Våra avtal krÀver alltid ett skriftligt anbud via SMS som man sjÀlv måste bekrÀfta med ett ja, och efter bindningstiden ska ett avtal alltid kunna sÀgas upp. DÀrför behöver vi gå igenom ditt Àrende ordentligt för att sÀkerstÀlla att allt blivit korrekt hanterat.

Jag vill ocksÃ¥ be om ursÀkt om du fÃ¥tt olika besked vid kontakt med oss – det ska inte hÀnda. Vi kommer att följa upp detta internt sÃ¥ att du inte behöver upprepa din situation igen.

För att vi ska kunna hjÀlpa dig direkt behöver vi bara kunna identifiera din profil. Du får gÀrna:

Svara på Trustpilots förfrågan om mer information, eller

Kontakta vÃ¥rt kundserviceteam pÃ¥ 077-517 00 90 (mÃ¥n–fre 08–18) sÃ¥ ser vi till att en ansvarig person tar över Àrendet och hjÀlper dig hela vÀgen tills det Àr löst.

Tack för att du tog dig tid att skriva – vi vill verkligen hjÀlpa dig vidare.

VÀnliga hÀlsningar

Utförligt svar på frågan

Fick snabbt svar och hjÀlp med mina funderingar

2025幎10月30日

Hej Malin,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb hjÀlp och tydliga svar – precis sÃ¥ vill vi att det ska kÀnnas nÀr man kontaktar oss.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。