Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i æsken - de plejer at være sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... もっと見る
企業が回答しました
Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... もっと見る
Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... もっと見る
企業が回答しました
Først rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring størrelse og måtte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! Så hjælpsom trods bes... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig behandling af min ordre og meget tilfreds med kvaliteten af smykkerne😍💫
Blazeren jeg købte matchede ikke helt i farven på billederne, det var lidt ærgerligt

Sistieshop からの回答
Amazing clothes the quality is great, and quick arrival 👌

Sistieshop からの回答
Vildt glad for mit køb, deres hårklemmer holder langt og tykt hår rigtig godt. Sistie smykkerne er meget pæne og jeg bruger mine hele tiden.

Sistieshop からの回答
Ordren var korrekt, og den kom som forventet 1-3 dage. Og der var sket en fejl med forsendelsen, men de var meget hurtige og søde til at svare og få sendt en ny😊
Så er meget tilfreds, kan klart anbefales.

Sistieshop からの回答
Det var en super oplevelse! Hurtig levering og glad for de vare jeg har modtaget:)

Sistieshop からの回答
Super fine ting, hurtig levering med jævnlige opdateringer, alt fungerede perfekt

Sistieshop からの回答
Er rigtig godt tilfreds, armbåndet var lige det jeg forventede. Og så dejlig hurtig levering, kan ikke gøres meget bedre.

Sistieshop からの回答
fik en julegave(øreringe) fra sistie i det forkerte farve en hvad de vist på hjemmesiden og da jeg prøvede at få den byttet til den rigtige farve kom den i den samme farve som var den forkerte farve, de ser lyserød som lilla. så det var jeg ikke tilfreds med og valgte at få pengene tilbage.
De kan ikke gøre min oplevelse bedre

Sistieshop からの回答
Deres ringe er dårlig kvalitet i forhold til prisen, jeg har haft 3 ringe der er gået i stykker så jeg ville ikke ALDRIG købe der fra!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。