Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var âkastetâ ned i Êsken - de plejer at vÊre sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fin oplevelse, havde fÃ¥et bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev lÞst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FÞrst rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring stÞrrelse og mÃ¥tte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! SÃ¥ hjÊlpsom trods bes... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det var nemt at finde at finde rundt på hjemmesiden.
Hurtig levering i god indpakning.

Sistieshop ããã®åç
Super fint og jeg bestilte til Black friday så jeg fik en masse goodies med

Sistieshop ããã®åç
Varende kom hurtigt og ingen skader på verden smykkerne eller indpakningen super god kvalitet og fantastiske flotte smykker

Sistieshop ããã®åç
DesvÊrre kan jeg give en tilbagemelding da Þreringene er til en julegave

Sistieshop ããã®åç
Varen lever op til forventningen + hurtig levering

Sistieshop ããã®åç
De sendte forkert vare til mig. Fik 2 sÊt Þreringe. Havde bestilt Þreringe og armbånd.

Sistieshop ããã®åç
Nem hjemmeside og hurtig levering.

Fantastisk kunde service.
Yderst hjÊlpsom.
Jeg vil anbefale dem. ð

Sistieshop ããã®åç
Jeg kÞbte et par Þreringe der fra, der var hurtig levering og Þreringene var som forventet.

Sistieshop ããã®åç
Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever pÃ¥ ingen mÃ¥de op til prisen. Selve kÊderne vedhÊngene er pÃ¥ ser og fÞles billig, og den ene halskÊde fra Signe Kraghs nyeste kollektion virker ret dÃ¥rlig i kvalitet pÃ¥ det grundlag at jeg havde haft den pÃ¥ til et enkelt arrangement hvorefter den er bÞjet flere steder og ligner den kan knÊkke nÃ¥r som helst. Det synes jeg ikke er ok nÃ¥r halskÊden koster over 500krâŠ

Sistieshop ããã®åç
Hurtig levering og god kundeservice
De leverede desvÊrre den forkerte vare. Jeg ringede og de sendte den rigtige med det sammen og jeg havde den dagen efter. Jeg fik en retur seddel til den forkerte pakke med fragten betalt. Easy peacy ð