Zeeeeeeer tevreden! Er was een kras op het tafelblad van de kleinste tafel (zo geleverd) en na een mailtje en enkele fotoâs meteen een nieuw tafelblad opgestuurd gekregen. Top service. De tafeltjes... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat een goed en leuk bedrijf. Ik zal hier zeker meer bestellen. Op 29 december 2023 contact gehad omdat de tafelbladen tijdens de transport helaas beschadigd waren. En vandaag 30 december in de ochten... ãã£ãšèŠã
Set tafels besteld, zijn top. Na paar weken ongelukje mee gebeurd, mail gestuurd en was andere dag beantwoord. Nieuw onderstel gekregen zo gelijk zonder vragen. Het werd geregeld. Dank voor deze t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Verkoop van stijlvolle en betaalbare salontafels.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klasse.
Klasse.. bestelling vrijdag gedaan en zaterdag in huis..
Dat is nogeens service
Product niet tijdig afgeleverd
De bezorging ging mis de eerste keer. Ik kreeg in eerste instantie track&trace link waarin stond dat mijn artikel dinsdag 6 januari afgeleverd zou worden. Dat is niet gebeurt. Toen ik het transportbedrijf belde zeiden ze dat het artikel niet in de vracht zat. Dat was echt balen voor mij!!! Want ik had special voor die dinsdag vrijgenomen en monteur ingehuurd en hem aanbetaald die dinsdag eind van de middag zou komen om het product te monteren. Ik heb door jullie 30 euro extra kosten gemaakt en voor niks vrijgenomen ook. Ik vind het een hele slechte service!!!
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf! Producten worden incompleet geleverd en je krijgt geen contact met ze. Bespaar jezelf aub de tijd en moeire
Snel en goede service
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Product is precies zo als op de foto. Netjes verpakt en super snel geleverd. Er zit een handige beschrijving bij hoe je het product in elkaar moet zetten. Onwijs blij mee!
Goede prijs kwaliteitverhouding
Goede prijs kwaliteitverhouding, snel verstuurd. Prachtige tafeltjes
Zeeeeeeer tevreden
Zeeeeeeer tevreden!
Top service. De tafeltjes zijn ook vrij stevig en ogen erg mooi! Wij zijn erg tevreden en zullen in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen! Hartelijk dank!
Mooie kwaliteit en perfecte levering
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Loftique. De levering was snel en netjes, en de twee zwarte bijzettafels zijn prachtig afgewerkt. Ze passen perfect bij mijn hoogwaardige bank en geven de kamer een elegante uitstraling.
Zeer aanbevolen!
Super schöner, wertiger Tisch
Ich muss sagen die QualitÀt ist ausgesprochen gut und ich bin sehr zufrieden mit dem gekauften Artikel. Die Lieferung war auch sehr schnell.
Prachtig salontafel gehaald
Prachtig salontafel gehaald, makkelijk om in elkaar te zetten en boven alles snelle levering (zaterdag besteld, maandag in huis). En om het af te ronden een leuke bedankt kaartje erbij.
2 Mooie degelijke salontafels ( inelkaar te schuiven) bovenblad bladdert niet en is gemakkelijk in elkaar te zetten! Mooie prijs ook
Gekocht voor mijn vriend!
Mooie tafels, staat erg mooi.
Eindelijk een bovenblad, wat niet afbladderd!
Stevig en makkelijk te monterenâŠ
Gekocht als salontafel. Heel tevreden !
Goede kwaliteit
Top kwaliteit voor deze prijs. Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Heel blij mee!
Een super klantenservice!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹