Sixtonwinkel レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Toch snelle levering ondanks aanvankelijke leveringsproblemen. Schoenen voldoen prima en zien er ook nog eens goed uit; lijken op normale sneakers. Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. He... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Keurig op de hoogte gehouden van de order die later kwam, via mail en later telefonisch door een enthousiaste hulpvaardige dame. De maat was te klein besteld en kon moeiteloos vervangen worden door... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gewoon een professionele winkel en een goede uitleg en hij weet waar hij over praat.

企業情報

1. 保護服提供業者

当該企業による記述

Sixton Peak heeft ruim 25 jaar ervaring in ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Prima begeleiding en advies bij aankoop…

Prima begeleiding en advies bij aankoop veiligheidsschoenen. Prettig geholpen en niet te vergeten, goede kwaliteit en ruim aanbod.

2022年8月22日

Sixtonwinkel からの回答

Fijn te horen Peter. Goede dingen hebben nog steeds tijd nodig. :-)

Goede ervaring en klantvriendelijk

Na een slechte ervaring te hebben gehad met deze winkel en dus daar ook een slechte review te hebben geschreven hebben zij contact gezocht met mij. De slechte ervaring die ik met ze had is hierdoor opgelost, en ik beveel deze winkel zeker aan bij andere mensen om hier schoenen te kopen. Daarom heb ik deze winkel in plaats van eerst 1 ster nu 5 sterren gegeven.

2022年7月29日

Sixtonwinkel からの回答

Fijn te horen Andre, en 5 sterren is dan weer heel erg fijn! We stoppen veel tijd in onze klanten en proberen de ervaringen zo positief mogelijk te maken. Fijn dat het probleem is opgelost, en zoals zo vaak draait het vaak om communicatie.

Veel loopplezier met de schoenen en de sokken :-)

5つ星のうち3の評価

Levering van producten is prima maar levertijd kan sneller

Levering van producten is prima, service ook. Echter is de levertijd 3-5 werkdagen waardoor het voor tegenwoordige standaarden relatief lang duurt voor je de bestelde spullen in huis hebt. Zeker als je ook nog een keer moet ruilen voor een andere maat.

2022年6月15日

Sixtonwinkel からの回答

De levertijden kunnen soms ook nog langer zijn als de 2 tot 5. We reageren daar dan wel snel mogelijk over. Onze uitgang is om goede kwaliteit werkschoenen te leveren en dat proberen we goed te doen. Met lopen op comfortabele veiligheidsschoen schoenen verdien je 'de tijd' dubbel en dwars terug met veel loopplezier.

Goede voorlichting

Goede voorlichting. Perfecte kwaliteit prijsverhouding en deze schoenen zitten als gegoten. Heel wat beter als die ik eerder bij de boerenbond had aangeschaft.

2022年6月13日

Sixtonwinkel からの回答

Dat is het precies Jean Pierre. Sixton Peak veiligheidsschoenen, voor een beter loopcomfort.

5つ星のうち4の評価

Netjes op de hoogte gehouden ivm vertraging.

Super fijne schoenen. (Cuban boa)
Duurde even tot ze binnen kwamen maar werd daar netjes over geïnformeerd.
Zou hier zeker nog een keer bestellen als ze versleten zijn.

2022年5月31日

Sixtonwinkel からの回答

Goed werk heeft soms tijd nodig :-)

Door de enorme goede reacties zijn sommige maten niet altijd voorradig en worden deze weer bijgemaakt. Zodra we dit zien in de bestelling nemen we contact op wat de klant wil.

Goed geregeld.

Nu wel alles goed geregeld in goed overleg.

2022年4月14日

Hi Ruud,

Gelukkig met goede communicatie kunnen we de wereld redden. :-)

Fine dag!
----

ik snap je reactie maar op de betreffende bezorgers hebben we geen invloed. Wij doen ons uiterste best op alles goed te doen, en als het pakket de deur uitgaat moeten we het uit handen geven en dat gaat 99% goed gelukkig. We hebben direct contact gehad op het moment dat het zichtbaar was dat de zending niet kon worden afgeleverd.

Het is jammer dat wij afgerekend worden op de fouten van een vervoerder, maar zo werkt het eenmaal. Uiteraard zullen wij zorgen dat de schoenen alsnog geleverd gaan worden, als u dat nog wil. Helaas kreeg ik u niet te pakken.

Mike Koudijs

Goede kwaliteit schoen

Goede kwaliteit schoen, goede prijs .

Levering was ook oke ..

2022年4月13日

Sixtonwinkel からの回答

Inderdaad det is Sixton, een juiste prijs kwaliteit verhouding. Veel loopplezier!

5つ星のうち3の評価

bestellen makkelijk maar levertijd te…

bestellen makkelijk maar levertijd te lang.
verder prima.

2022年4月12日

Sixtonwinkel からの回答

Dank voor je positieve feedback. De die je gekozen had schoenen zijn de nieuwste modellen binnen Sixton. Inderdaad was de levertijd langer als vermeld, maar door het succes op de nieuwe collectie worden deze schoenen veel verkocht.

Deze waren voorradig maar moesten uit de fabriek komen, en hebben dat dezelfde dag gemeld.

Beperkt aanbod damesveiligheidsschoenen

Uitstekende en vriendelijke service, uitstekende telefonische bereikbaarheid. De keuze in damesveiligheidsschoenen is beperkt, maar er zijn een aantal goede opties. De ondersteuning bij het zoeken van de juiste schoen is heel goed en uitgebreid. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

2022年3月24日

Sixtonwinkel からの回答

Ook met damesschoenen kunnen de wensen vaak invullen bij Sixtonwinkel. Dames hebben doorgaans een smallere leest en onze dames schoenen dus ook. En dan al vanaf maat 35!!

Veel loop plezier Astrid!

Snel en goed.

Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. Het is inmiddels mijn tweede paar. Ik draag ze nog net geen 24/7 i.p.v. mijn normale schoenen. Ben vooral blij met goede steun, hieldemping en bescherming van mijn lange tenen.

2022年2月28日

Sixtonwinkel からの回答

De werkschoenen van Sixton zien er uit als Sneakers, maar belangrijker nog, ze lopen ook net zo lekker. Dit is ook de opmerking die we het meeste horen op het moment dat iemand Sixton Schoenen past.

5つ星のうち5の評価

Werkschoenen geleverd volgens afspraak…

Werkschoenen geleverd volgens afspraak binnen 5 werkdagen, vriendelijk te woord gestaan via de telefoon.
Ik raad deze winkel zeker aan!

2022年2月22日

Sixtonwinkel からの回答

Fijn te horen, we doen ons best en het is fijn te terug te zien dat het ook aankomt bij de klant.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。