Ich bin begeistert & kann Sjamaan.nl absolut weiterempfehlen. Alle Felle, Rahmen & Schnüre sind von bester Qualität. Es hat so viel Spaß gemacht meine Trommel zu kreieren. Eine wundervolle Wegbegleite... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Großartige Qualität, liebevoller und lösungsorientierter Service. Immer sofort erreichbar bei Fragen und sehr motiviert weiterzuhelfen. Ich habe bereits mehrere große Bestellungen aufgegeben und würde... もっと見る
企業が回答しました
Mooi materiaal, eerlijke beschrijving (herkomst, etc.) prima prijs/ kwaliteit verhouding. Tip: als 'kwetsbare' zaken zoals ongelooide huiden per post verstuurd worden even een sticker oid met "kwets... もっと見る
企業が回答しました
Elke keer weer goede tips en adviezen. Erg professioneel en denken goed mee. Ook eerlijk wanneer zij geen antwoord hebben. Prettige communicatie via app en daardoor erg toegankelijk. Pakketten wor... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Sjamaan.nl voor alle materialen om sjamanendrums te bouwen en meer, B2B en particulier.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super snelle levering
Super snelle levering
Ze zochten Contact via whatsapp om te vertellen over de levering. Heel fijn
Dank je wel

Prachtige ratel
Goede info op website. Ik had nog wat extra vragen die ik per app kon stellen. Snelle en vriendelijke reactie. Of je in de winkel staat!
De ratel is prachtig en eenvoudig, heel mooi.

Sjamaan.nl からの回答
Na telefonisch contact heb ik zelf mijn…
Na telefonisch contact heb ik zelf mijn huid, frame en koord kunnen kiezen. Heel fijn persoonlijk contact.

Sjamaan.nl からの回答
Snel geleverd en huid zonder vouwen
Snel geleverd en de huid was zonder vouwen verpakt. (De post krijgt een minnetje, omdat de verpakking beschadigd was.)

Sjamaan.nl からの回答
Zoals altijd zijn de producten van de…
Zoals altijd zijn de producten van de kwaliteit die ik verwacht.En ik verwachte een uitstekende kwaliteit en geen slechte,dus ik was blij

Meedenken is fijn
Mijn drumklant bouwer wilde werken met kameel.
Myrte van de Sjamaan was heel genegen om van te voren mij enkele fotos op te sturen die ik weer kon delen met mijn klant, zo zijn we tot een goede match gekomen.
Bij een andere klant kwamen we tijdens het bouwen achter een klein scheurtje in het vel.
Toen ik contact met de sjamaan opnam kreeg ik meteen antwoord, ondanks dat het weekend was en direct op maandag hebben ze het probleem opgelost.
Het gaf me eenbetrokken en vertrouwd gevoel.
👍

Prima geregeld!
Fijne meedenkende persoonlijke aanpak, ik was al fan, ben opnieuw fan van het 'nieuwe' bedrijf.

Sjamaan.nl からの回答
Goede service en erg behulpzaam
Goede service en erg behulpzaam. De bestelling is snel verzonden en de kwaliteit is ook prima.

Mooie huiden
Mooie producten snelle levering vriendelijke en heel behulpzame dame echt een aanrader
Fijn geholpen met mijn bestelling
Aanrader op alle gy
Zeer vriendelijk, behulpzaam, vlot bereikbaar. Prima service, levering op tijd, prijs/kwaliteit . Product is zoals beschreven.
Klant is koning gaat bij dit bedrijf op…
Klant is koning gaat bij dit bedrijf op ,doen alles voor je

Sjamaan.nl からの回答
zeer snelle levering en mooi product…
zeer snelle levering en mooi product ben er echt heel erg blij mee

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。