Ich bin begeistert & kann Sjamaan.nl absolut weiterempfehlen. Alle Felle, Rahmen & SchnÃŒre sind von bester QualitÀt. Es hat so viel Spaà gemacht meine Trommel zu kreieren. Eine wundervolle Wegbegleite... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
GroÃartige QualitÀt, liebevoller und lösungsorientierter Service. Immer sofort erreichbar bei Fragen und sehr motiviert weiterzuhelfen. Ich habe bereits mehrere groÃe Bestellungen aufgegeben und wÃŒrde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooi materiaal, eerlijke beschrijving (herkomst, etc.) prima prijs/ kwaliteit verhouding. Tip: als 'kwetsbare' zaken zoals ongelooide huiden per post verstuurd worden even een sticker oid met "kwets... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elke keer weer goede tips en adviezen. Erg professioneel en denken goed mee. Ook eerlijk wanneer zij geen antwoord hebben. Prettige communicatie via app en daardoor erg toegankelijk. Pakketten wor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sjamaan.nl voor alle materialen om sjamanendrums te bouwen en meer, B2B en particulier.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Happy
Just received 2 Horsens and a water buffalo with har. Really nice. Looking forward to making nice drums.

Sjamaandrum benodigdheden
Mooie frames, mooie vellen/huiden, veel keuze, vriendelijke mensen, eerlijke communicatie, openhartig, aanrader. Dank jullie wel.

Korte communicatielijn
Korte communicatielijn, snelle en nette levering en natuurlijk een bijzonder mooie tas voor mijn drum!

BeschÀdigte Wahre bin auf dem Schaden sitzen geblieben
Ich habe Trommelhaut bestellt
Die war beschÀdigt und die VerkÀuferin hat sich dann auch schnell gemeldet.
Ich konnte es umtauschen
Es kam erneut eine Haut die nicht fÃŒr eine Trommel geeignet war
Die Kamelhaut hatte eine riesige Beule.
Ich habe die Haut dann von 56cm auf 70cm gedehnt und die Beule war immer noch groÃ.
Die Trommel wÃŒrde nicht klingen mit der Beule mitten drinn.
Ich könnte das jetzt auf eigene Kosten zurÌck schicken wurde mir von der VerkÀuferin mitgeteilt
Geht garnicht
Nicht zu empfehlen
Schade
21.03.2025
Die 1. Haut war verschnitten ich habe Fotos die können hier nur leider nicht hoch geladen werden.
Die Ersatzlieferung hat 2 Beulen.
Die grösste Beule lieà sich nicht mal glÀtten obwohl ich die Haut 4cm mehr gedehnt habe.
Auch davon habe ich Fotos!
25.03. 2025
Danke an Etsy.
Etsy hat mir mein Geld zurÃŒck erstattet. Weil Etsy meine Fotos gesehen hat.
An alle KÀufer bleibt auf Etsy dann kann Euch Ìber die Plattform auch geholfen werden.
Wechselt NICHT auf WhatsApp oder Telegram oder Àhnliches!
Ich habe mein Geld zurÃŒck erhalten weil meine Fotos in Etsy zu sehen waren.
Danke daà ich mein Geld zurÌck habe.
Lg. Nitika

Sjamaan.nl ããã®åç
ben heel blij met de ratel en de snelleâŠ
ben heel blij met de ratel en de snelle lvering

Sjamaan.nl ããã®åç
Er werd met me meegedacht
Er werd met me meegedacht. Er werden foto's van de huiden gemaakt zodat ik kon kiezen. ik kreeg ook advies over welke huid en ring ik het beste kon gebruiken bij het geluid van de drum die ik wilde. Echt super fijn.

Sjamaan.nl ããã®åç
er mankeerde iets aan het produkt enâŠ
er mankeerde iets aan het produkt en kreeg een goed aanbod

Sjamaan.nl ããã®åç
Produit conforme à mes attentes
Produit conforme à mes attentes . Livraison ultra rapide

Meer dan tevreden!
Sjamaan.nl heeft snel gereageerd op mijn vragen en mij goed advies gegeven. De artikelen zijn snel verstuurd en ik heb kwalitatief goede producten ontvangen. Dus ik ben meer dan tevreden!

Sjamaan.nl ããã®åç
Snelle service en goede kwaliteit vanâŠ
Snelle service en goede kwaliteit van het materiaal. Mijn drum is nu eindelijk perfect. Prachtige stevige houten ring, mooi afgewerkt

Sjamaan.nl ããã®åç
Drum Het fijne vond ik dat er een filmpjeâŠ
Het fijne vond ik dat er een filmpje voor mij werd gemaakt van de drum die ik graag wilde hebben .
Zo kon ik ook goed het geluid horen van de drum

Sjamaan.nl ããã®åç
Onder andere twee kleuren touw vanâŠ
Onder andere twee kleuren touw van ieder 25 meter besteld. Deze zaten in een bosje bij elkaar gebonden. Aangezien je maar één kleur tegelijk kan bewerken, moest deze wirwar eerst worden ontrafeld en op een stuk karton worden gewikkeld voordat dit gebruikt kon worden. Per kleur een bosje zou dus veel handiger zijn...

Sjamanen drum materialen
Mooie huiden en houten ringen!
En een briefje erbij met 'een paardjeð' maakt het helemaal af.
Snelle en goed verpakte levering.
En heel belangrijk: fijne mensen.
Dank en warme groet ðð»

Geweldige kwaliteit
Geweldige kwaliteit, zeer goede communicatie en snelle verzending.

Sjamaan.nl ããã®åç
Goede informatie wat leidt tot aankoop
Informatie via de chat liep goed, uitgebreide en duidelijke informatie gekregen die waardevol was.
Goed op de hoogte gehouden van de verzending en een heel mooi product ontvangen.
Alles bij elkaar een top ervaring.

Sjamaan.nl ããã®åç
Snelle levering en nog even telefonischâŠ
Snelle levering en nog even telefonisch contact over mijn bestelling. Ze denken mee!

Sjamaan.nl ããã®åç
Cordialità gentilezza e disponibilità âŠ
Cordialità gentilezza e disponibilità nel rispondermi ad ogni dubbio ⊠il pacco arrivato nei tempi stbuliti, articolo conforme alle immagini

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã