䌁業情報

1. 電気工

圓該䌁業による蚘述

SK El & Teknik er din pålidelige og autoriserede elinstallatÞr i KÞbenhavn og omegn. Vi specialiserer os i elektrikerarbejde med fokus på at levere den bedste service og opfylde vores kunders behov. Vores dedikerede team sÊtter en stor Êre i at udfÞre hÞj kvalitet arbejde, der opfylder de hÞjeste standarder inden for elinstallationer. Vi tilbyder en bred vifte af elservices, herunder installation af elsystemer, reparationer, renoveringer og vedligeholdelse. Uanset om det drejer sig om boliger, virksomheder eller industrielle faciliteter, står vi klar til at lÞse dine elektriske udfordringer med ekspertise og professionalisme. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os hjÊlpe med dine elektriske behov. Vi er her for at sikre, at dine installationer fungerer optimalt og sikkert.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

5件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Meget problematisk forlÞb – kan ikke anbefales

Jeg kan desvÊrre på ingen måde anbefale SK-EL efter et meget problematisk installationsforlÞb i min lejlighed, som samlet strakte sig over ca. seks uger, selv om arbejdet oprindeligt var planlagt til omkring to uger.

Projektet var aftalt igennem 3Byggetilbud og var prÊget af gentagne fejl, mangelfuld planlÊgning og flere efterfÞlgende udbedringer.

Et af de mest alvorlige forhold var, at en gammel installation, som jeg fik oplyst var afbrudt, fortsat var spÊndingsfÞrende. Det medfÞrte, at en tÞmrer fik et strÞmstÞd og måtte på hospitalet. Det var en meget alvorlig situation og rejste naturligt tvivl om installationens sikkerhed.

Derudover blev der begået en vÊsentlig fejl i gangen: Elektrikerne havde glemt at fÞre en nÞdvendig ledning korrekt til en stikkontakt. Uden at informere mig valgte de efterfÞlgende at fÞre kablet ud i opgangen og derfra tilbage ind i lejligheden til stikkontakten, endda i samme kanal som internet/coax-kabler. Det fremstod for mig som en uacceptabel og ikke-faglig lÞsning. Denne fejl medfÞrte, at vÊggen senere måtte åbnes igen og efterfÞlgende mures og males på ny.

Jeg konstaterede også, at der flere steder var monteret Êldre/brugte afbrydere i forbindelse med en ny installation, uden at jeg var informeret eller havde accepteret det. Da jeg påpegede det, blev de udskiftet.

Der var desuden yderligere fejl, herunder forkert sikring til ovnen, beskadiget tavleafdÊkning og manglende tilslutning af emhÊtten, som jeg selv måtte opdage efterfÞlgende. Det krÊvede flere ekstra besÞg fÞr installationen fungerede korrekt.

På grund af de mange forhold fÞlte jeg mig nÞdsaget til at få en anden autoriseret elektriker ud for at gennemgå installationen og dokumentere fejlene. Flere af de konstaterede forhold blev efterfÞlgende udbedret af SK-EL. SK-EL accepterede at dÊkke udgiften til den anden elektriker, men afviste at give reduktion i den samlede pris, selv om forlÞbet havde vÊret usÊdvanligt problematisk.

Samlet set har processen vÊret meget belastende med gentagne håndvÊrkerbesÞg, åbning af vÊgge, efterfÞlgende malerarbejde og behov for lÞbende opfÞlgning fra min side for at få installationen korrekt og sikker. ForlÞbet gav mig desvÊrre en oplevelse af manglende transparens og tillid undervejs.

Jeg kan derfor ikke anbefale SK-EL og ville personligt ikke vÊlge dem igen til el-arbejde.

Installationen fungerer nu, men kvalitetssikringen og projektstyringen undervejs har efter min oplevelse vÊret langt under det niveau, man med rimelighed kan forvente ved en ny elinstallation.

2026幎1月31日

HjÊlpsomme og dygtige

Jeg har fået lagt ekstra el ind og hÊngt to lamper op. De kom til tiden, var meget sÞde og brugte tid på at hjÊlpe mig med den prÊcise placering af lamperne. De ryddede alt op efter sig, så jeg ikke kunne se, de havde vÊret der, ja bortset fra flot ophÊngte lamperne og ekstra el til lejligheden.

2025幎12月9日

DÃ¥rlig service og bondefangeri

Jeg skulle have repareret en stikkontakt, hvor den ene side ikke virkede lÊngere.
Jeg havde en af jeres elektrikere ude der lovede guld og grÞnne skove ifm. et andet projekt i alligevel skulle kigge på i vores ejerforening.
Han sagde det hele ville blive lige under 100kr, eller at hans chef måske slet ikke ville fakturerer opgaven pga. den lille sum.
Hvilket gÞr at jeg vÊlger at få det lavet.
Jeg modtager så fakturaen fra jer, der så er blevet 10 gange så dyr! Det er dårlig service, og virkelig dårlig stil! BONDEFANGERI! FØJ!

2025幎6月16日
SK El & Teknik A/S ロゎ

SK El & Teknik A/S からの回答

KÊre Linda

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse, men vi er uenige i din beskrivelse af hÊndelsen og de anklager, du retter mod os.

Vores elektriker var på ejendommen i forbindelse med et andet projekt, da du henvendte dig og spurgte, om han kunne sÊtte/reparere en stikkontakt op for dig. Vores elektriker udfÞrte arbejdet som aftalt. Der blev naturligvis faktureret for både materialer og den medgåede arbejdstid, hvilket er standard praksis. Materialerne til opgaven alene koster over 100 kr. dertil kommer arbejdstiden. Vi skal som firma også betale for materialerne og aflÞnne vores medarbejdere, på samme måde som alle andre firmaer.

Vi afviser på det stÊrkeste anklagen om "bondefangeri" og at der skulle vÊre lovet en pris på omkring 100 kr. for hele opgaven, eller at arbejdet ville blive udfÞrt gratis. Dette stemmer ikke overens med vores prispolitik eller den måde, vi aftaler og fakturerer arbejde på. Derudover havde du fået en info seddel fra din bestyrelse med vores timepriser, som vores telefondame også henviste dig til, da du kontaktede os efter fuldendt arbejde.

Vi vÊrdsÊtter vores kunders tillid og arbejder altid for at levere en transparent og retfÊrdig service.

SK EL & Teknik

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。