Jag bestÀllde ett mobilskal men fick aldrig nÃ¥gon orderbekrÀftelse eller faktura. Efter typ tvÃ¥ veckor fick jag plötsligt ett paket vilket jag returnerade dÃ¥ jag redan hunnit köpa ett annat skal. NÀr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde ett fodral med magnetstÀngning, men nÀr jag fick det var den vÀldigt svag. Jag skrev i deras chattbubbla om det, och pÃ¥ ett par minuter fick jag bekrÀftat att dom höll med, samt erbjöd a... ãã£ãšèŠã
Billigt och snabb leverans med flera alternativ för frakt. Det finns nog nÃ¥got för alla pÃ¥ hemsidan, jag har en Xiaomi och det Àr lÃ¥ngt ifrÃ¥n alla sajter som har fodral och övrigt tillbehör till min l... ãã£ãšèŠã
Generellt bra produkter men det senaste âcasetâ jag köpte till min Apple Watch gick sönder efter knappt 2 mÃ¥naders anvÀndningâŠinget fel pÃ¥ Skalhuset överlag utan snarare den enskilda tillverkaren U... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag bestÀllde ett mobilskal men fickâŠ
Jag bestÀllde ett mobilskal men fick aldrig någon orderbekrÀftelse eller faktura. Efter typ två veckor fick jag plötsligt ett paket vilket jag returnerade då jag redan hunnit köpa ett annat skal. NÀr jag kontaktade kundtjÀnsten och påpekade problemen fick jag endast svaret att jag kommer debiteras för returen och påminnelseavgiften för fakturan, trots att jag inte upplever att bolaget levt upp till en bra service.
Quick shipment
Quick shipment. Items as described. Highly recommended.
Leveranstid alldeles för lång tid
Leveranstid alldeles för lång tid, 14 dgr.
Lång svarstid på återkoppling på mitt svarsmejl från Skalhusets kundtjÀnst.
Snabbt och smidigt
Det blev rÀtt Fodral, snabb leverans ð
BestÀllde ett fodral till min S26:a
BestÀllde ett fodral till min S26:a
Fick hem det,med trasiga sömmar lÀngs med hela baksidan.
Paketet vart inte skadat
329kr rÀtt ner i sjön,undvik!!!
Fick inte mobilskalet jag bestÀlldeâŠ
Fick inte mobilskalet jag bestÀllde utan ni skickade ett som ni förmodligen tyckte va likvÀrdigt.
Har mejlat er utan återkoppling mer Àn att ni skulle höra av er inom 48 timmar.....dom har gått nu med råge.
Verkar aldrig skicka grejer manâŠ
Verkar aldrig skicka grejer man bestÀllt. Har gÃ¥tt 1 vecka nu sen bestÀllningen och lagervaror har inte ens skickats, amatörer! BESTÃLL FRà N ANNAT Hà LL
Lång leveranstid men snabbt svar på support.
Snabbt svar från kundtjÀnst. Svaren och hjÀlpen levde inte riktigt upp till mina förvÀntningar. Sjukt lång leveranstid för att vara 2026 och driva e handel.
Bra skal men helt vÀrdelös frakt tid ðð»
Otroligt bra bemötande
Otroligt bra bemötande, snabb och bra hjÀlp vid frågor. Bara positivt att sÀga om denna sidan!
Snabb och bra leverans.
Absolut vÀrdelöst
Utlovad leverans var igår, inte sett skymten av varken varor eller mail om försening eller ens att det skickats till någon form av leverantör. Jag har försökt få mailkontakt både via support mailen och deras onlineformulÀr. NÀr jag ringer deras support så Àr den stÀngd Àven om det Àr inom deras öppettider. Totalt vÀrdelöst, vet inte vart mina varor Àr, om de Àr på vÀg eller om de ens Àr skickade. Och ingen kontakt.
Kommer aldrig anvÀnda dom igen och hoppas jag får antingen mina pengar eller varor skickade med express. Totalt oacceptabelt för en onlineshop.
Snabb leverans bra produkt
Snabb leverans bra produkt. Ãr nöjd
Skal satt dåligt, dyr retur
Det var svårt att se hur skalet skulle sitta på bilden men jag valde att chansa. KÀndes rÀtt dyrt, halvbra leveranstid med tanke på att jag skickade till skåp, i grÀnssnittet var det inte tydligt att det faktiskt skulle komma till skåpet, men det gjorde det. Satt dåligt på telefonen, jag tÀnkte returnera det, men trots att jag hÀmtat i skåp kunde man bara returnera med postnord, betala 45 spÀnn, och ha tillgång till skrivare. Så jag slÀngde det. Slöseri med pengar.
SkÀrmknappen för stel
SkÀrmknappen för stel, får inget feedback alls
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ