Jag beställde ett mobilskal men fick aldrig någon orderbekräftelse eller faktura. Efter typ två veckor fick jag plötsligt ett paket vilket jag returnerade då jag redan hunnit köpa ett annat skal. När... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag beställde ett fodral med magnetstängning, men när jag fick det var den väldigt svag. Jag skrev i deras chattbubbla om det, och på ett par minuter fick jag bekräftat att dom höll med, samt erbjöd a... もっと見る
Billigt och snabb leverans med flera alternativ för frakt. Det finns nog något för alla på hemsidan, jag har en Xiaomi och det är långt ifrån alla sajter som har fodral och övrigt tillbehör till min l... もっと見る
Generellt bra produkter men det senaste ”caset” jag köpte till min Apple Watch gick sönder efter knappt 2 månaders användning…inget fel på Skalhuset överlag utan snarare den enskilda tillverkaren U... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bra sortiment och ok priser men minus…
Bra sortiment och ok priser men minus med så långa leveranstider som över 1 vecka i mitt fall.
Varning till andra konsumenter
Jag returnerade ett mobilskal (Otterbox) som jag öppnat för att kontrollera passform, vilket är fullt rimligt vid distansköp. Produkten var i nyskick, men förpackningen skadades vid öppning.
Trots detta nekades returen helt. Kundtjänst hänvisar till att det är en “märkesvara” och att den inte kan säljas vidare med bruten förpackning, och menar därför att värdeminskningen är 100 %.
Enligt distansavtalslagen har man rätt att undersöka varan. Om förpackningen skadas ska detta hanteras genom ett rimligt värdeminskningsavdrag – inte genom att neka ångerrätten i sin helhet.
, och trots dialog stod företaget fast vid sitt beslut utan att erbjuda någon kompromiss.
Ärendet kommer nu att tas vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Rekommenderar att vara försiktig vid köp här.
Billigt och snabb leverans👍
Allt annat än snabb leverans
Allt annat än snabb leverans, beställde en produkt som fanns i lager den 4/4. I orderbekräftelse står det att leverans sker mellan 9/4-20/4, år 2026 ska det inte ta 2 veckor att skicka en vara som finns i lager. Om ni vill ha snabb leverans så välj ett annat företag, det kommer jag göra nästa gång . Återstår att se om jag kommer få min produkt eller om jag kastat pengarna i sjön..
Produkten fungerar inte plattan stängs…
Produkten fungerar inte plattan stängs av. Bedrövligt
Snabbt att hitta det jag sökte och…
Snabbt att hitta det jag sökte och mycket snabb leverans.
Ett bra och seriöst företag
Ett bra och seriöst företag. Svarar snabbt på mejl om det skulle vara något. Vettiga priser, bra och brett utbud. Och snabba leveranser.
Skulle ha önskat info om att varan för…
Skulle ha önskat info om att varan för tillfället inte fanns och leverans kan därför dra ut på tiden.
Bra kontakt och mottagande.
Ett webbföretag där man får kontakt med företaget vi mail och kan ha en uppriktig konversation är inte självklart idag. Jag hade av misstag beställt fel mobilskal och fick pengarna tillbaka utan problem. Här vill man handla igen. Rekommenderas.
Snabba svar från kundtjänst men varför…
Snabba svar från kundtjänst men varför hade ni fört på både kampanjavgift och adm avgift vid retur??? Hade jag inte tagit kontakt med Walley hade ni ju lurat mig att betala
Second pair of earbuds I've purchased…
Second pair of earbuds I've purchased from them. I'm disappointed they didn't have the ones I got the first time, but it's the same brand. It also came with wings.
I love their customer service. They're incredibly reasonable! I will come back if I lose these, too. Heh.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。