レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Generellt sett nöjd med produkten (en Skand Tigon) men riktigt dÃ¥lig kundservice. Pratade med en Marcel, ringde för att frÃ¥ga om verkstÀder. Beskrev mitt problem, att ett ljud uppkommer nÀr man kör, l... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Leveransen var ett katastrof. Jag fick vÀnta och vÀnta. NÀr jag tröttnade och sa upp min besstÀllning, sÃ¥ plötsligtvaknade dom nÀsta dag fick jag sms att leveranssen kommer att ske viss datum. DÃ¥ligt... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

YhteyttÀ myyntiin oli vaikea saada. JÀtin kaksi kertaa pyynnön ilman tulosta. Lopulta menin myymÀlÀÀn ja tilasin tuotteen. Tilattuani tuotteen, siitÀ laskutettiin arvonlisÀvero verollisen hinnan pÀÀ... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hei! Tarvitsemme jo heti varaosia skogoon, mistÀ nÀitÀ olisi saatavissa? EnsimmÀisen kÀyttöviikon jÀlkeen seuraavia ongelmia: jarrupala irti, peili irti ja molemmat jalkatuet takapenkin osalta irti. O... もっず芋る

䌁業情報

1. 原付自転車販売店
  2. 電動機店

圓該䌁業による蚘述

Skand is a Nordic company providing stylish, reliable, and affordable electric mobility solutions. With a wide range of environmentally friendly electric vehicles, including scooters and multi-wheel models, Skand caters to diverse age groups and mobility needs. Having sold over 5,000 vehicles across the Nordic region, Skand values customer feedback to enhance its offerings. Committed to the global shift towards sustainable transportation, Skand strives to make electric mobility accessible and enjoyable for all.

• フィンランド

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Bra produkt, dålig service

Generellt sett nöjd med produkten (en Skand Tigon) men riktigt dålig kundservice. Pratade med en Marcel, ringde för att fråga om verkstÀder. Beskrev mitt problem, att ett ljud uppkommer nÀr man kör, låter lite som att en bromskloss går emot hjulet i vissa lÀgen. Har kört mopeden ca 25 mil, han sÀger då att det kan vara att bromsen Àr utsliten och det inte går på garanti. KÀnns osannolikt efter bara 25 mil. VÀldigt lite intresse från Marcel att hjÀlpa till trots att mopeden Àr inom garanti, mest bortförklaringar.

2025幎9月23日

Spareparts for Vetta

I tried to contact Skand for several days. Luckily I was given a reply by email. Apparently the company has gone bankrupt and it has been sold to a new owner. What I need to know is who sells spareparts for Vetta e-scooters in Finland. I've tried to contact the service providers but if you have this information, please share. I love my Vetta and want to buy a front brake, but it's impossible (even elsewhere on the Internet).

2025幎7月15日
5぀星のうち3の評䟡

Hjulen som aldrig kommer!

Vi köpte en Leijona 1300+ i november 2023. Vi köpte Àven 3 dubbade vinterhjul.
Skotern kom och Àr hur bra som helst. Den anvÀnds varje dag på hundpromenader och allt Àr bra med den.
Men dessa vinterhjul, som hade varit bra att ha hÀr ute på landet, kommer aldrig. Lösa dubbdÀck kom i december men det var en felleverans.
Har nu ringt ett antal ggr och blivit lovad mina betalda hjul och retursedel till felleveransen.
Nu Àr det 25/4-2024 och Ànnu inga hjul eller returfraktsedel. Nu Àr det stÀngt igen på kontoret. Verkar det vara vid alla skollov.
Vad i hela vÀrlden ska man göra?

2024幎4月15日

Har en gomoto 4.3 som Àr ett år gammal

Har en gomoto 4.3 som Àr ett år gammal, körd 17 mil. Vindrutan slÀpper i kanterna så att den lÀcker in vatten. FrÀmre bromsen har tappat trycket. Ett bromsok bak har lossnat. Ventilerna till bakdÀcken spricker. Efter konkursen kan jag inte ens få hjÀlp med information om hur man lagar/servar för att ge till verkstaden.

2023幎9月5日

SNYDER SÅ VANDET DRIVER

hvad ikke lever op.
Nu skal i hÞre hvordan kundebetjÊing behanler en gamel soldat. inde jeg kÞbte en skandcooter.spurte jeg kundesÞrvid om der sat en alarm i denne her skuda. ja ja der ER.og jeg fÃ¥r den hjem. og finder ud af der var ikke nonge ALARM ALLIVEL, jeg ringer til kundesÞrvis mÊd mÞje og besvÊr for jeg forklaret at der hvar ikke nonge alarm. sÃ¥ sage han jammen jeg kunne fÃ¥ 5000kr i godtÞrlse. og tÊnker jeg dem gemmer jeg sÃ¥ til dn kommer pÃ¥ vÊrkstÊd .det er den nu.sÃ¥ jeg skriver til kundeservic at jeg vil gerne ha de 5000 han har lovet mig. men sÃ¥ HAR JEG TAKKET NEJ I FØRSTE OMGANG TIL AT FÅ DE HER 5000.NÅ tÊnker JEG: og hvad SKAL MAN SÅ GØRE NÅR DE SNYDER SÅ VANDET DRIVER

2023幎1月12日

Jag har en Leijona 1300 som jag har
dåligt batteri

Jag har en Leijona 1300 som jag har fått mÀtt batterierna på och de visar på 50% kapacitet.Jag behöver nya batteri,men kundtjÀnst kan inte kan leverera detta på grund av någon konstig anledning,de sÀger att jag måste ta det genom en verkstad som servar Leijona men någon sådan finns tydligen inte i nordvÀstra Skåne.Har kontaktat ett flertal men inte hittat någon och får inget direkt svar om det via kundservice.
Jag behöver min scouter men det śer mörkt ut.

2022幎9月15日

Skand からの回答

Vi ber om ursÀkt för att du inte har fått den hjÀlp av kundtjÀnsten som du har behövt få. Kontakta vår kundtjÀnst på nytt så ska vi se till att korrigera vårt misstag.

Besviken❗😢

Besviken❗😢
Först lovad reparation av leveransskada och att det absolut inte var brÃ¥ttom. Sedan plötsligt nekad av annan medarbetare med motiveringen att för lÃ¥ng tid gÃ¥tt sedan leverans🀯
SkÀms pÃ¥ Er❗❗

2022幎9月26日

Skand からの回答

Jag beklagar att du fått avslag för reparationen av din skoter. Vi kommer att se över ditt Àrende på nytt och kundtjÀnsten kontaktar dig inom kort för besked om hur vi går vidare med Àrendet.

5぀星のうち5の評䟡

HyvÀ kokemus

HyvÀ kokemus. Olin yhteydessÀ useita kertoja kartoittaessani tarvettani ja tuotteen sopivuutta tarpeeseen. Sain joka kerta kattavaa tietoa joka sitten johti tilauksen tekemiseen

2022幎8月19日

Skand からの回答

Hei, kiitos palautteesta. Mukava kuulla ettÀ olet tyytyvÀinen meidÀn palveluun ja ettÀ pÀÀtit ostaa skootterin meiltÀ!

Tveksamt

Svårt att bedöma då varan inte levererats Àn.

2022幎8月5日

Skand からの回答

Tack för din kommentar. Kom gÀrna tillbaka och uppdatera din bedömning då du har fått skotern levererad.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。