Skandinavisk Motoroptimering AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Min frus Range rover trasslade med euro 6 reningen. Jag hade felsökt sjÀlv men fastnade dÃ¥ jag saknade utrustning Trevlig personal som lyssnade pÃ¥ mitt behov av hjÀlp. Sedan löste dom problemet pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra bemötande , bra information om hur det gÃ¥r till. Och i mitt fall en ganska enkel 109hkr disel i en mini blev bilen bÃ¥de roligare och faktiskt tryggare att köra ! Familjens bmw Ã¥kte in nÃ¥n vecka se... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag var i TimrÃ¥/Sundsvall förra veckan dÀr den fantastiskt trevliga personalen steg 1 optimerade min Audi A6 3.0 som nu fick en otroligt hÀrlig energikick och blev som en helt ny bil. Allt gick snabb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Trevligt bemött efter smidig bokning,blev tyvÀrr tvingad att boka om pga sjukdom för mig. Inga problem,fick ny tid direkt. Vid besöket stannade jag kvar i ett tv försedd rum med tillgÃ¥ng till fr... もっず芋る

䌁業情報

1. チュヌンアップ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. DÀrigenom kan du sjÀlv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid nÀr priset på drivmedel fortsÀtter att öka, mÀrker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

KÀnns som ni verkligen vill lösa bilens

KÀnns som ni verkligen vill lösa bilens problem, ni Àr fortfarande inte klara med den Ànnu, i dag Àr det två veckor sen jag lÀmna in den men jag hoppas ni fixar den
Har fått uppdatering med jÀmna mellanrum som jag tycker Àr super

Får återkomma nÀr den Àr klar
VÀnligen Tonni

2023幎10月2日
5぀星のうち1の評䟡

Dom bör hålla sig ifrån att röra nånting på bilarna

Programmeringsjobbet funkade som det skulle. Men killarna ska nog hÃ¥lla sig ifrÃ¥n att röra bilarna. Det vÀrsta felet dom gjorde var att dom inte satte tillbaka locket till elektronikboxen dÀr motorstyrenheten sitter. Detta gjorde att det rann in regnvatten i elektronikboxen och sedan vidare in i kupén under mattan. Det gjorde att det kom vÀldigt mycket vatten i kupén innan det upptÀcktes. Än sÃ¥ lÀnge har jag inte fÃ¥tt nÃ¥gra elfel, men vi fÃ¥r se hur lÀnge det hÃ¥ller sig.

2022幎11月23日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Mycket seriös och bra firma.

Mycket duktig och trevlig personal.
Optimeringen gick snabbt och smidigt att få in och jag Àr helnöjd med bilen den blev mycket roligare att köra.
Så Àr ni nyfikna att optimera eran bil så ta kontakt med dom så svarar dom på alla frågor man funderar på och man kan snabbt få en bra tid som passar en.

2023幎8月30日

Kan inte rekommendera

Bokade tid online,
Hade tid mellan 9-11, kom vid 11.30 då var inte bilen klar utan var kvar i verkstaden. Kl 12.15 var bilen utkörd.
Först skulle det inte kosta något då felet inte kunde åtgÀrdas, sedan 10 minuter senare kostade det 1000kr.
Fick info att de kan ordna så felet försvinner genom svetsning i partikelfiltret. De återkom aldrig med priskostnad som de lovat.
Det blev ett mycket konstigt verkstadsbesök.

2023幎8月6日
Skandinavisk Motoroptimering AB ロゎ

Skandinavisk Motoroptimering AB からの回答

Hej Susanna, tack för att du tagit dig tid att lÀmna ett omdöme. Det verkar vara nåt form av missförstånd hÀr. NÀr man bokar en DPF OFF hos oss så gÀller det endast programmering. Men man måste Àven tömma sjÀlva filtret och detta görs normalt av kunden sjÀlv eller anvisad verkstad. Vi hade samtidigt under denna tid sommarpersonal vilket gjorde att en del missförstånd kan ha skett. Men vi har sett över detta och Àndrat i vårt bokningssystem så att det tydligare framgår vad som ingår nÀr man bokar denna tjÀnst.
Jag kontaktar dig personligen för en offert på komplett arbete.

Mvh Thomas
Skandinavisk Motoroptimering

5぀星のうち1の評䟡

Trevligt bemötande men låg kompetens

Trevligt bemötande men låg kompetens. Jag körde 15 mil för att få den optimerad. Ni hade min buss i 2 dygn och backade sedan ur. Under tiden ni hade den så fick jag frågan var ni skulle gå in för att göra optimeringen, vilket jag löste åt er. Lite tråkigt för jag hade gÀrna haft er optimering.

2023幎7月30日
Skandinavisk Motoroptimering AB ロゎ

Skandinavisk Motoroptimering AB からの回答

Hej, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi har under semestern haft ordinarie personal borta så jag förstår din upplevelse. Vi tar det med oss och förbÀttrar.

Mvh Skandinavisk Motoroptimering

5぀星のうち5の評䟡

VederhÀftig och tydlig information om

VederhÀftig och tydlig information om vad som skulle göras och vad resultatet skulle bli. Fungerade perfekt med tidsbokning och sjÀlva åtgÀrderna genomfördes under en "kaffetår" på fiket intill. Husbilen blev piggare och gladare.
Trevligt och professionellt bemötande - kan rekommenderas till fullo.

2023幎6月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス