Min frus Range rover trasslade med euro 6 reningen. Jag hade felsökt sjÀlv men fastnade dÃ¥ jag saknade utrustning Trevlig personal som lyssnade pÃ¥ mitt behov av hjÀlp. Sedan löste dom problemet pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra bemötande , bra information om hur det gÃ¥r till. Och i mitt fall en ganska enkel 109hkr disel i en mini blev bilen bÃ¥de roligare och faktiskt tryggare att köra ! Familjens bmw Ã¥kte in nÃ¥n vecka se... ãã£ãšèŠã
Jag var i TimrÃ¥/Sundsvall förra veckan dÀr den fantastiskt trevliga personalen steg 1 optimerade min Audi A6 3.0 som nu fick en otroligt hÀrlig energikick och blev som en helt ny bil. Allt gick snabb... ãã£ãšèŠã
Trevligt bemött efter smidig bokning,blev tyvÀrr tvingad att boka om pga sjukdom för mig. Inga problem,fick ny tid direkt. Vid besöket stannade jag kvar i ett tv försedd rum med tillgÃ¥ng till fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. DÀrigenom kan du sjÀlv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid nÀr priset på drivmedel fortsÀtter att öka, mÀrker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
à terkopplade och höll tiden
Optimering Passat 2.0 150 hk
SÃ¥g deras annons pÃ¥ Facebook pÃ¥âŠ
Såg deras annons på Facebook på julafton med ett erbjudande på 20% bokade tid annandagen det löste dem briljant och smidigt det blev en mer effektiv bil med 50hk extra på min Volvo D3
Kan absolut rek.dem trevligt bemötande och och smidigt att dem löste det pÃ¥ en storhelg âïžâïžâïžâïžâïž
Rekommenderas
Rekommenderas! VÀldigt trevliga och bra bemötande nÀr jag gjorde min steg 1 optimering. Bra service!
Han gjorde allt emedan jag vÀntade ochâŠ
Han gjorde allt emedan jag vÀntade och bilen Àr nu mycket lÀttare att köra. Var innan lite klen vid start som medförde motorstopp, detta Àr nu helt borta, sedan Àr den förövrigt mycket rappare.
Mycket trevlig och kompetent personal
Snabb service med ett vÀldigt braâŠ
Snabb service med ett vÀldigt bra resultat, rekommenderas starkt.
Trots att jag haft svÃ¥rt att planera inâŠ
Trots att jag haft svårt att planera in ett besök, så har de varit vÀldigt hjÀlpsamma!
Vill tacka Oliver och Berra i GöteborgâŠ
Vill tacka Oliver och Berra i Göteborg för ett otroligt engagemang, Jag hade problem med min adblue och dom löste det, dom stötte på problem lÀngs vÀgen men dom gav sig inte för det!
Super trevliga och goa killar!
Rekommenderas starkt!
Mycket bra service!
Audi A6 45tdi steg1
Kan nog inte bli mer nöjd med optimeringen, En bra ökning i kraft och lÀgre förbrukning som man kÀnner av utan tvekan. Bemötandet var ocksÃ¥ bland de bÀsta bemötandet som jag haft pÃ¥ lÀnge. Kan starkt Rekommendera alla som vill optimera att göra de hos er! Stort tack för allt!ð¥ð
Nice guysâŠ
Nice guys and I talked to Thomas Petersen in Linköping, and gave me a nice discount.
Steg1 för en Àldre Audi 2.0 TDI modâŠ
Steg1 för en Àldre Audi 2.0 TDI mod 2014.
Toppen ð serviceminded, informativa, tydliga.
Rekommenderar grabbarna i BorlÀnge alla dar i veckan ð
Riktigt mÀrkbar skillnad i klipp i motorn ð
Original sw verkar inte fungera
Original sw verkar inte fungera. Motorn Àr fortfarande mappad trots nedladdning från servern. KÀnns som man sparat en mappad fil i servern, och ej Original fil. Detta Àr 3je gången det hÀnder ...

Skandinavisk Motoroptimering AB ããã®åç
Proffsigt utförande .
Stort tack.
Anders
Rekommenderas
LÀmnade in min bil för optimering & Àr så nöjd med både service från personalen och resultatet, kan verkligen rekommenderas!
Underbar skillnad
Grymt bra jobb utfört pÃ¥ min Audi. Ãr vÀldigt nöjd med utförandet och bemötandet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã