Min frus Range rover trasslade med euro 6 reningen. Jag hade felsökt sjÀlv men fastnade dÃ¥ jag saknade utrustning Trevlig personal som lyssnade pÃ¥ mitt behov av hjÀlp. Sedan löste dom problemet pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra bemötande , bra information om hur det gÃ¥r till. Och i mitt fall en ganska enkel 109hkr disel i en mini blev bilen bÃ¥de roligare och faktiskt tryggare att köra ! Familjens bmw Ã¥kte in nÃ¥n vecka se... ãã£ãšèŠã
Jag var i TimrÃ¥/Sundsvall förra veckan dÀr den fantastiskt trevliga personalen steg 1 optimerade min Audi A6 3.0 som nu fick en otroligt hÀrlig energikick och blev som en helt ny bil. Allt gick snabb... ãã£ãšèŠã
Trevligt bemött efter smidig bokning,blev tyvÀrr tvingad att boka om pga sjukdom för mig. Inga problem,fick ny tid direkt. Vid besöket stannade jag kvar i ett tv försedd rum med tillgÃ¥ng till fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. DÀrigenom kan du sjÀlv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid nÀr priset på drivmedel fortsÀtter att öka, mÀrker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Allt har gått fel
Allt har gått fel, förutom att a-traktorn går i 30 som den ska. Utlovade 1-2 dagar blev 11 dagar pga krypterad box. Det hade jag köpt om jag fått info om det från början och inte bara info om att de behöver bilen en dag till osv.
Intyget skulle ligga i bilen vilket det inte gjorde. De lovade att skicka det med rek post eftersom jag hade en bokad tid för besiktning en vecka senare. Jag vÀntade till en dag innan bokad besiktning och fick då åka och hÀmta det 12 mil eftersom det inte kom. Intyget har fortfarande inte kommit, har de skickat intyget? Alla skruvar till plast och låda för ECU saknades och skulle efter kontakt med skmo skickas, har inte kommit Àn. Tur att jag såg det och att det inte regnat eller jag tvÀttade bilen.

Skandinavisk Motoroptimering AB ããã®åç
Borttagning av NOX-givare misslyckades
Borttagning av NOX-givare misslyckades, blev hanterat som "garanti" med återbetalning. à terbetalningen lovades till konto inom 3 - 4 bankdagar, tyvÀrr dröjde det 2 veckor. Allt avslutat och bÀgge parter Àr tillfreds med uppgörelsen.
Bra bemötande
Körde frÃ¥n Solna till VÀsterÃ¥s för attâŠ
Körde från Solna till VÀsterås för att få optimeringen utförd av ett riktigt proffs! Mycket bra mottagande och utförande. Första klass!
Bilen Àr nu en raket men går att köra snålare Àn tidigare. Snittet låg på 0,61 nu nere på 0,58
OmvÀrdera efter fantastisk Ã¥terkoppling âŠ
Ett fantastiskt engagemang och bra arbete av jÀttetrevlig personal
BMW 318d Optimerad steg1 samt urkoppladâŠ
BMW 318d Optimerad steg1 samt urkopplad Egr.
Det blev en ordentlig skillnad i acceleration, riktigt kul!
Proffsigt bemötande och pedagogiskt förklarade de frågor jag stÀllde.
A-traktor optimering.
LÀmnade in en bil som skulle bli A-traktor. Riktigt bra service med snabb leverans och sjukt bra brytning vi högsta tillåtna hastighet. Vid registreringsbesiktningen gick bilen prick 30kmh.. Exemplariskt!
Kan verkligen rekomenderas.
Mercedes C220-12 Umeå
Optimerade min Mercedes C220-12 i Umeå. Blev grymt nöjd med resultatet.
Bilen går mycket bÀttre men förbrukningen blev det ingen större skillnad på.
Mycket trevligt bemötande.
Rekommenderas starkt.
Var och gjorde motoroptimering iâŠ
Var och gjorde motoroptimering i Stockholm igår. På min V60 d4 Dom gjorde ett kanon jobb.
Stort tack för ett vÀl utfört arbete på min Audi A4
Jag Àr vÀldigt nöjd. Stort tack
SuverÀn Kundservice och vÀldigt braâŠ
SuverÀn Kundservice och vÀldigt bra resultat!
Snabbt utfört & bra reslutat
Snabbt utfört och effekten blev kanon. ska bli spÀnnande att se brÀnslebesparingen
Supernöjd med optimeringen
Professionellt utförd optimering medâŠ
Professionellt utförd optimering med ett riktigt bra utfall, - dessutom till ett bra pris!
Bra service
Bra service. Supertrevliga och kunniga. Bilen går mkt bÀttre efter optimering. Rekommenderas.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹