Skandiq レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte for noget tid siden et bord, som var igennem en lang og utilfredsstillende leveringsproces fra fragtfirmaets side. MEN kundeservicen hos Skandiq selv, har vÊret upÃ¥klagelig! De gjorde en... もっず芋る

Det hele starter fint ud, og levering er virkelig hurtig. Jeg havde betalt ekstra for at fÃ¥ en aftenlevering, aften inden modtager jeg en sms, fra fragtfirmaet, som ville komme i tidsrummet 8-12, jeg... もっず芋る

Jeg modtog desvÊrre et beskadiget spisebord - lignede ikke at fragtselskabet havde hÃ¥ndteret pakken forsvarligt. Men kontaktede Skandiq, og de tog fuldt ansvar og sendte et nyt bord lyn hurtigt efter... もっず芋る

Jeg fandt ENDELIG, efter 14 Ã¥r, mit drÞmmebord - Wauw. SÃ¥ glad! Har oplevet hurtig respons pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, meget venilig og imÞdekommende tone, og ikke mindst levering, trods jul og nytÃ¥r. Bestilte d.... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Vores mission er at tilbyde Skandinavisk design af hÞj kvalitet til overkommelige priser. Vi strÊber efter at gÞre Êstetisk tiltalende og funktionelle produkter

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

KAN BESTEMT IKKE ANBEFALES - DEFEKT PRODUKT, OG YDERST DÅRLIG SERVICE

Min kÊreste og jeg havde lÊnge gÃ¥et og kigget efter et spisebord, indtil vi faldt over “Sala”, som vi endte med at kÞbe.

Vi afhentede bordet i Odense, hvor hele processen foregik forhastet og uprofessionelt. Vedkommende som udleverede bordet kom for sent, og virkede mildest talt chokerede, da vi spurgte om vi måtte se bordet, inden vi kÞbte det.

Han åbnede den ene side af papkassen den kom i, og vi så den ene overflade sammen, hvorefter han lukkede kassen.

Da vi så kom hjem, havde bordet utallige ridser og mÊrker langs kanten, samt på bordbenene. Vi havde meget få håndteringer af bordet, og havde kun kÞrt den hjem fra Odense, fÞr vi opdagede fejlene.

Vi kontakter herefter skandiq for at få vores penge retur, hvor de mener at vi har foretaget alle skaderne, på trods af at vi udelukkende havde fragtet bordet hjem, i den emballage som de havde godkendt.

Efter utallige beskeder frem og tilbage, gav de os et ultimatum hvor vi enten kunne leverer bordet retur i Odense (Vi bord i Esbjerg), og vi ville få 1500kr retur, og hvis vi ville have det afhentet ville de koster 250kr.
Eller behold bordet, og vi ville få 600kr retur. Vi stod derfor overfor to lÞsningsforslag, hvor vi alt andet end lige ville ende ud med er Þkonomisk tab, på trods af at de åbenlyst indrÞmmer at have leveret et defekt produkt.

Vi er meget Êrgerlige over situationen, og nÃ¥r man som unge mennesker stÃ¥r og skal flytte ud for fÞrste gang, sÃ¥ er dette en meget trÊls mÃ¥de at starte sin indflytning ud med. IsÊr nÃ¥r man ender med at skulle “betale” for skader som man ikke har forvoldt.

2025幎5月12日

Hej Mads

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det sÊtter vi pris pÃ¥.

FÞrst og fremmest vil vi gerne beklage den ventetid, I oplevede ved afhentning. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at I skulle vente ca. 15 minutter på udlevering af jeres spisebord, og det beklager vi og tager med videre til fremtidige udleveringer.

Normalt pakker vi ikke vores mÞbler ud ved afhentning på vores lager - da det er standardprocedure, at kunden selv gÞr dette derhjemme. Derfor var vores kollega på lageret umiddelbart forundret over Þnsket om udpakning midt på lageret - Vi valgte dog alligevel at imÞdekomme Þnsket og pakke bordet ud for jer.

Vores lager er videoovervÃ¥get, og optagelserne viser tydeligt, at bordet blev stillet op pÃ¥ hÞjkant pÃ¥ flamingo, og at det blev inspiceret grundigt af bÃ¥de jer og vores medarbejder – pÃ¥ begge sider og langs alle kanter - og ikke kun 1 side og klappet direkte i.
Der blev ikke observeret nogen skader eller ridser under denne gennemgang. Hele processen tog cirka 38 sekunder kan vi konstatere, hvilket vurderes som tilstrÊkkelig tid til at identificere de tydelige og store skader, som dem der senere blev rapporteret. Vi kan derfor konstatere, at disse skader ikke var til stede ved udleveringen, da de ville have vÊret umulige at overse.

Du beskriver i har minimal håndtering og kom hjem og pakkede bordet ud og kontaktede os - men vi kan se fra afhentnings tidspunkt til vi bliver bekendtgjort med skaderne, er der flere uger imellem - Det undrer os, og i fÞrste omgang afviste vi reklamationen på de faktuelle vilkår der er, da skaderne ikke var til stede ved udlevering, og derfor må vÊre opstået under hjemtransporten eller i de uger efter i er kommet hjem med bordet.

Vi har dog valgt at yde en god service og har derfor fremsendt et forslag om kompensation – enten i form af et nedslag i prisen, hvis I Þnsker at beholde bordet, eller alternativt en kompensation ved returnering, pÃ¥ trods af de skader, der nu fremgÃ¥r.

Vi har fÞr din anmeldelse alligevel valgt og kompensere jer med at i fik cirka 30% retur af hele bordets pris som "kompensation"

Vi er Êrgerlige over i fÞler i har haft en Êrgerlig oplevelse, og håber vi kan få lov at levere mÞbler til jer i fremtiden igen

Skandiq.dk

Kanon service

Min roomie og jeg har lÊnge ledt efter et spisebord. Vi har vÊret rundt på flere webshops uden held. Vi faldt over Skandiq og deres Linley spiseborde.
Vi bestilte og fik bordet leveret i sidste uge.
Det passer enormt godt ind i vores indretning og funktionaliteten er i top.
Vi kan kun anbefale Skandiq, både ift. levering, kvalitet og en suverÊn kommunikation hele vejen igennem.
Det er ikke sidste gang vi handler her.
KÊmpe anbefaling hvis man står og mangler et spisebord til billig penge og god kvalitet.
Tak for handlen!

2025幎5月22日
自発的なレビュヌ

Jeg skriver sjÊldent anmeldelser på

Jeg skriver sjÊldent anmeldelser på Trustpilot, men denne fortjener virkelige at blive delt.

Min kone og jeg havde i månedsvis ledt efter et spisebord, der levede op til alle vores krav. Vi faldt over Sala bordet fra Skandiq, og havde en rÊkke spÞrgsmål til bordet. Selvom vi ringede en sÞndag aften, tog de telefonen, og var utroligt hjÊpsomme med at besvarer alle de spÞrgsmål vi havde til spisebordet.

Vi endte med at bestille bordet, og fik det leveret blot et par dage efter. Det var godt pakket ind og krÊvede kun meget minimal samling.

Alt i alt en fantastisk service, og vi kan kun anbefale på det varmeste at handle hos Skandiq.dk

2025幎5月21日
自発的なレビュヌ

Udbetaler IKKE retur på bord til

Udbetaler IKKE retur på bord til 10.000!
Min kÊreste og jeg har nu vÊret i dialog med Kenneth fra Scandiq i over 2 måneder, efter at et marmorbord var blevet leveret i to dele (knÊkket midt over) - og der er fortsat ingen afklaring på om vi får vores penge retur.
FÞrst var det “BDT transport som ikke forstod at afhente opgaven” - og nu hvor det endelig er blevet afhentet, og Scandiq har modtaget varen - vil de stadig ikke betale pengene tilbage fra marmorbordet.
+50 beskeder frem og tilbage , siger Scandiq at marmorbordet ikke var pakket “forsvarligt” ??! TIL TRODS for at det er et fragtfirma Scandiq har bestilt til at afhente ?
Magen til useriÞs kommunikation og dårlig service skal man lede lÊnge efter.

Kan ABSOLUT ikke anbefales 👎

2025幎5月19日

Hej Frederik,

FÞrst og fremmest vil vi gerne beklage, at bordet blev beskadiget under transporten.

Vi vil gerne korrigere nogle af de oplysninger, du nÊvner i din anmeldelse. Du har i Þvrigt få en bekrÊftelse på at pengene er returneret, fÞr du har skrevet din anmeldelse.

ReklamationsforlÞbet strakte sig over en mÃ¥ned – hvilket vi anerkender er for lang tid. En vÊsentlig del af forsinkelsen skyldtes dog, at vores fragtmand blev nÊgtet afhentning af bordet ved jer af 2 omgange. Det krÊvede nye bookinger og forÃ¥rsagede uundgÃ¥elige forsinkelser.

Da vi endelig modtog bordet retur, kunne vi konstatere, at det ikke var forsvarligt pakket eller tapet ind, hvilket vi som virksomhed ser som en grundlÊggende forventning ved returneringer. Den manglende emballering medfÞrte, at bordet blev yderligere beskadiget under transporten tilbage til
os – i en grad, sÃ¥ det ikke lÊngere kunne repareres, som det ellers var muligt ved fÞrste vurdering.

På trods af dette har vi valgt at refundere det fulde belÞb.

Vi vil desuden gerne prÊcisere, at det samlede kÞb belÞb sig til 8.299 kr., ikke 10.000 kr. som anfÞrt i din anmeldelse.

Refusionen blev foretaget, fÞr din anmeldelse blev skrevet, hvilket vi også har informeret om via mail.

Vi er naturligvis kede af, at forlÞbet ikke levede op til dine forventninger,

SjÊlden har jeg oplevet så god service

Magen til god service skal man lede lÊnge efter. Alt fra spÞrgsmål inden kÞb til levering til det ikke helt var hvad jeg forventede til en super lÞsning på dette er bare helt i top! Finder du et mÞbel her så tÞv ikke et sekund med at handle. Men vÊr forberedt på ekstra hÞjt serviceniveau! Tak for en god kontakt!
De bedste hilsner fra HolbÊk

2025幎5月15日

Hej Mie,

Tusind tak for de sÞde ord!

Vi er bare glade for og kunne give den bedste service muligt

Vi hÃ¥ber du er glad for dit nye spisebord🀩

Skandiq.dk

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - endda på en helligdag og efter kl. 16 ⭐⭐⭐⭐⭐ Hurtigt svar fra kundeservice på mail. Ikke sidste gang jeg handler her!

2025幎4月18日

Hej Anne,

Mange tak for de fine ord!

Vi håber du bliver glad for dine nye mÞbler

Virkelig god personlig betjening

Virkelig god personlig betjening. Der var lidt forsinkelse med mit bord som jeg skulle have leveret, men jeg modtog fin kompensensation for det og så kom det endda fÞr tid. Her handler jeg gerne igen!

2025幎4月14日

Hej Celine,

Vi er bare glade for du ikke skulle vente lÊngere på dit spisebord - og håber det er kommet godt op og stå derhjemme!

Vi krydser for og se dig som kunde igen!

Skandiq - kontaktperson Simon

Jeg var i kontakt med Simon, sÞd og hÞflig mand som hjalp med alt. vi mÞdtes ved deres fjernlager - han var der til tiden - var hjÊlpsom og flink - overholdte alle hans aftaler og bordet står nu smukt i Stuen :)

- Tak for en god handel og en fremragende service

2025幎4月5日

Hej Anders,

Selv tak for en god handel! - og vi er altid glade for at hÞre at vi leverer en fantastisk service ✹

Jeg er super glad for at hÞre i fik bordet med hjem i god behold!

Vi afhentede bordet i Odense

Vi afhentede bordet i Odense, og vi fik en fantastisk service.

Nu glÊder jeg mig bare til at de spisebordsstole der passer til bordet kommer pÃ¥ lager, sÃ¥ vi kan fÃ¥ et skÞnt sÊt🙏

2025幎4月5日

Hej Nicolaj,

Vi skal nok skrive så snart vi kender datoen på stolene!

Vi hÃ¥ber du er glad for dit nye Sala spisebord ✹

VIRKELIG god service

Jeg kÞbte et rundt bord fra dem, som jeg er mega glad! God kvalitet og ikke mindst VIRKELIG god service! Vil klart anbefale:))

2025幎3月26日

Hej Luna,

Vi beklager endnu engang den lille fejl der skete, men er så glad for vi fandt en lÞsning og du stadig er gået herfra med en fantastisk oplevelse!

Skandiq

Jeg har kÞbt et naxos spisebord

Jeg har kÞbt et naxos spisebord, SÅ lÊkkert og virkelig god kvalitet, derudover er der bare kanon service!
Jeg er så glad for mit kÞb og kunne jeg give jer 10 stjerner, så havde I fået det!

2025幎3月3日

Hej Sille,

Vi håber du bliver max glad for dit marmor bord!

Du Þnskes en skÞn dag🌞

Dejlig oplevelse!

LÊkre produkter, og både god og hurtig service!
Dejlig oplevelse :)

2025幎3月30日

Hej Rasmus,

Vi er glade for at hÞre du har haft en god oplevelse hos os.

Du Þnskes en skÞn mandag

Skandiq

Vanvittig flotte produkter og rigtig god service

Gode produkter og rigtig god service! Udvalget er lÊkkert og af skandinavisk design! Der er mulighed for rigtig god vejledning fra kundeservice til hvad der passer bedst ind i ens hjem!

2025幎3月20日

Hej Karen

Mange tak for de fine ord!

Vi hÃ¥ber du bliver glad for dine nye mÞbler 🀗
Skandiq

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Skandiq.dk. Deres hjemmeside er nem at navigere, og de tilbyder et bredt udvalg af produkter af hÞj kvalitet. Leveringen var hurtig, og kundeservicen var venlig og effektiv. Jeg kan klart anbefale Skandiq.dk til andre, der leder efter pålidelige produkter og god service.

2025幎3月27日

Hej Camilla,

FÞrst og fremmest, mange tak for din ordre!

Vi er utroligt glade for at hÞre du har haft så god en oplevelse

Du Þnskes en fantastisk dag

Skandiq

MÞbler og service i topkvalitet!

Helt sublim oplevelse hos Skandiq.
Servicen var helt i orden og produktet var så lÊkkert!
Kan varmt anbefales.

2025幎3月26日