Skærsliberen.dk レビュー 194

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skærsliberen kom til tiden og var meget professionel. Jeg havde nogle gamle knive og en stofsaks som jeg fik slebet. Skærsliberen sørgede for at tjekke slibevinkel, og fik både rettet beskadiget spids... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik slebet knive, sakse, manuel hækklipper...alt er blevet som nyt. De klipper som helt nye igen :). Magen til hjælpsomme menneske der kom ud, er svær at beskrive. De bedste anbefalinger herfra.

5つ星のうち5の評価

Jeg har/er mega tilfreds med min oplevelse af skærsliberen.dk og giver gerne mine bedste anbefalinger. Hjemmesiden fungerede perfekt og hurtigt, men endnu bedre var Kurt, der kom hjem til mig o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alle mine fine køkkenknive blev skarpe og helt som nye igen. Selvom de havde været i opvaskeren blev de knivskarpe! Endda et gammelt sløvt arvestykke fra min mormor fik en slibning og kan nu bruges... もっと見る

企業情報

1. 研ぎサービス
  2. キッチン用品店
  3. 刃物製造業者
  4. 刃物店
  5. オンライン市場
  6. ウェブ コラボレーション プラットフォーム

当該企業による記述

“HVER GANG DU BESTILLER KNIVSLIBNING TAGER DU AKTIVT ET VALG OM EN GRØNNERE TILVÆRELSE OG GØR OP MED BRUG-OG-SMID-UD KULTUREN. OG DET ER VI GLADE FOR!”

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende. Ringer hvis aftalt tidspunkt må ændres. Spørg pænt om vi kan flytte planlagt dato.
Knivene var som nye da de var slebet.
Vil stærkt anbefale ham til andre.
Har 2 x haft mine knive v isenkræmmer men aldrig blevet rigtig gode. Men det blev de nu efter skærsliberne har haft den i sin varetægt. Super glad for jeg valgte ham.

2025年6月7日

Nemt og godt

Altid en god oplevelse. Aftaler overholdes og knivene er som nye efter de har været under behandling.
Super nemt at de kommer til døren og det er alle pengene værd.

2025年5月28日

Rigtig god service

Jeg havde ikke hørt skærslipperen banke på til den aftalte tid og får ringet til ham og beklager. Han er så sød og vender bilen for at komme tilbage. Det er da fin service! Meget høflig og jeg får knive tilbage, der aldrig har været skarpere. Er 110 % tilfreds.
Mvh.

2025年5月22日
5つ星のうち5の評価

En virkelig god oplevelse!

En virkelig god oplevelse! Jeg tog kurset med min far og søn, og vi lærte sammen at gøre hjemmets knive knivskarpe. Min søn var så begejstret, at han blev ved med at skære papiret igennem for at se effekten, han er helt oppe at køre over det 😍. Vi købte sten med hjem, så vi kan hygge videre med det herhjemme.

2025年4月28日

Flot arbejde

Vi har nu haft besøg af Skærsliberen for 2. år i træk, og denne gang var lige så god en oplevelse som for 1 år siden. God korrespondance, præcis på klokkeslæt hurtig og fantastisk slibning……..og billigt. En fornøjelse at stå i køkkenet med skarpe knive. Men I gør det så godt, at der måske ikke er knive at slibe næste år 😉

2025年3月25日

Ærlig og dygtig skærsliber

Vi er meget tilfredse allesammen med resultatet. Vores knive er "knivskarpe"👏, bedre end da de var nye. Yderligere til en god pris.
Vi har besøg ca en gang om året, og får samtidig vejledning i vedligeholdelse af knivene. Kan varmt anbefale dette firma.
Laila Krogh

2025年3月22日
5つ星のうち4の評価

Blandet oplevelse

Update: vi fik slebet vores knive igen, denne gang blev de helt perfekte. 🥳
Tak for at rette op fejlen. God kundeservice og flinke medarbejdere.

Vi er virkelige skuffede over dette firma 😂 af mange grunde. Vi kontakter firmaet, aftaler en pris pga der er er en del knive. På dagen ankommer der en flink ældre mand, som tilsyneladende ikke ved at der er tale om så mange knive, og bliver nød til at tage knivene med og kommer senere. Med en helt anden pris. Vi får heldigvis vores pris trumfet igennem. Oven i det, er det den dårligste slibning vi længe har set... vores knive er stadig sløve 😂 og de forældre, som har afleveret os knive, så de også kunme blive slibet, er heller ikke begejstret. Flovt! Så det var sidste gang herfra.

2025年3月11日
Skærsliberen.dk ロゴ

Skærsliberen.dk からの回答

Kære Cecilie,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere! Vi har forsøgt at finde en booking under dit navn, men kan desværre ikke se nogen registrering. Vil du ikke tage direkte fat i os på [slib@skarsliberen.dk] eller [42 90 24 83], så vi kan få kigget på sagen og finde en god løsning?

Vi sætter en ære i at levere skarpe knive og god service, så det er rigtig ærgerligt, hvis vi ikke har levet op til det denne gang. Lad os endelig tage en snak – vi vil meget gerne rette op på oplevelsen.

Bedste hilsner,
[Jesper / Skærsliberen.dk]

Slibekursus

Er lige kommet hjem fra et slibekursus for begyndere hos Skærsliberen.dk. En fantastisk oplevelse, virkelig kompetent underviser, få kursusdeltagere. Under god vejledning øvede vi os på medbragte knive, alle fik et godt resultat, og jeg tror alle fremover har skarpe knive. Har du modet på selv at pleje dine knive, kan kurset bare anbefales.

2025年2月24日
5つ星のうち5の評価

Skærsliberen kom på aftalt tid

Skærsliberen kom på aftalt tid, var utrolig venlig, behagelig og kompetent. Frank, som han hed, viste mig bl.a. hvordan jeg skal vedligeholde mine knive, så jeg kan forlænge tiden til næste skærsliberbesøg! Nu er alle vore knive som nye og til kun 65,-kr.pr.kniv!!

2025年1月2日
5つ星のうち3の評価

Ok - men ikke specielt skarpe 😕

Flink mand, og knivene er blevet lidt skarpere, men ikke optimalt

2024年12月30日
Skærsliberen.dk ロゴ

Skærsliberen.dk からの回答

Tak for din feedback – det betyder meget for os! Vi er glade for, at knivene er blevet skarpere, men det lyder til, at resultatet ikke helt levede op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne høre mere om, hvad der ikke fungerer optimalt, så vi kan finde en løsning og sikre, at du bliver helt tilfreds. Vil du ikke kontakte os direkte på?

Vi ser frem til at høre fra dig og få løst dette.

Venlige hilsner,
Team Skærsliberen.dk

5つ星のうち5の評価

Fik anbefalet firmaet af bekendte

Fik anbefalet firmaet af bekendte.
Super service fra start til slut. Alle aftaler overholdt punktligt,
Vi fik 5 knive og en skræddersaks slebet, de er blevet er super skarpe. Helt klart en anbefaling.
Vi har allerede anbefalet vores omgangskreds☺️

2024年12月14日

Trustpilot エクスペリエンス