Skærsliberen.dk レビュー 194

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skærsliberen kom til tiden og var meget professionel. Jeg havde nogle gamle knive og en stofsaks som jeg fik slebet. Skærsliberen sørgede for at tjekke slibevinkel, og fik både rettet beskadiget spids... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik slebet knive, sakse, manuel hækklipper...alt er blevet som nyt. De klipper som helt nye igen :). Magen til hjælpsomme menneske der kom ud, er svær at beskrive. De bedste anbefalinger herfra.

5つ星のうち5の評価

Jeg har/er mega tilfreds med min oplevelse af skærsliberen.dk og giver gerne mine bedste anbefalinger. Hjemmesiden fungerede perfekt og hurtigt, men endnu bedre var Kurt, der kom hjem til mig o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alle mine fine køkkenknive blev skarpe og helt som nye igen. Selvom de havde været i opvaskeren blev de knivskarpe! Endda et gammelt sløvt arvestykke fra min mormor fik en slibning og kan nu bruges... もっと見る

企業情報

1. 研ぎサービス
  2. キッチン用品店
  3. 刃物製造業者
  4. 刃物店
  5. オンライン市場
  6. ウェブ コラボレーション プラットフォーム

当該企業による記述

“HVER GANG DU BESTILLER KNIVSLIBNING TAGER DU AKTIVT ET VALG OM EN GRØNNERE TILVÆRELSE OG GØR OP MED BRUG-OG-SMID-UD KULTUREN. OG DET ER VI GLADE FOR!”

4.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Samlet vurdering af bookning og resultat.

Jeg bookede en tid på hjemmesiden og blev straks kontaktet om flytning af tiden. Jeg fastholdt og så kunne det ikke lade sig gøre. Svært at forstå at der så er et bookingsystem.

Havde i første omgang givet en stjerne, men blev hurtigt efter min anmeldelse kontaktet, og det lykkedes at få den tid som jeg havde booket i første omgang. Der blev aftalt en dato, men der kom ingen. Ny kontakt og aftale om nu dato en uge efter.

Så langt så godt
På den nu 4. aftalte dato kom der en og sleb min knive. Ti forskellige. Fem Globalknive, 2 japanske og tre gamle slagterknive. Resultatet indfriede langt fra mine forventninger. Slibningen var ikke lavet præcist nok. Flere Globalknive blev slebet langt op over skæret og op på selve bladet. To dyre japanske knive, som kun skal slibes på den ene side, blev slebet på begge sider. Knivene bærer præg af, at de kun er slebet på et bånd og ikke afsluttet på en sten. Jeg har fået refunderet pengene, men flere af knivene er mere eller mindre ødelagte. Det var helt igennem en meget dårlig oplevelse. Jeg kan derfor ikke anbefale det til nogen.
Efter denne oplevelse gav jeg en stjerne.

Efter anmeldelsen på kontaktede Skærslipperen mig og indvilgede i at erstatte de to japanske knive, der efter min opfattelse var ødelagte. De tilbød også at forsøge at rette op på de slibninger der var lavet på 5 globalknive. Jeg takkede dog nej da knivene skulle til Aarhus og jeg skulle undvære dem. Fin service at erstatte de ødelagte knive, men de ændrer ikke ved at håndværket langt fra indfriede mine (og heller ikke Skærslipperen.dk) forventninger. Alt i alt vil jeg svinge mig op på 2 stjerner. Den anden stjerne kom kun med fordi jeg fik tilsendt to nye japanske knive.

2022年2月11日

Knivskarpt

Dejligt nemt at få slebet sine knive og køkkensakse, når Skærsliberen.dk sørger for dette på egen matrikel.
Prisen er fair -skærsliberen høflig.

2022年2月2日

Flot arbejde

Det var fint arbejde - de kom præcist og udførte arbejdet tilfredsstillende. Ingen besvær for kunden

2022年1月21日

Anbefalelsesværdig!!

Jeg er MEGET tilfreds og vil helt klart benytte mig af jeres service igen næste gang knivene trænger til slibning.
Jeg har allerede anbefalet jer til de nærmeste venner og familie.
Det har været en fornøjelse at skære med knivene igen efter slibningen 😄

2022年1月14日

Igen er jeg super tilfreds 👍 10 knive

Igen er jeg super tilfreds 👍 10 knive, der er som nye igen 😉 jeg havde slidt dem det sidste halve år, bla med partering af to halve tyrekalv 😉 så jeg vil helt klart anbefale jer, især fordi det er nemt og man skal ikke undvære sine knive i en uge som når man aflevere dem fx hos slagteren eller kop & kande 👍 så jeg ofte gerne pengene et par gange om året 😉

2022年1月8日
5つ星のうち5の評価

Mit første besøg af en skærsliber :-).

Mit første besøg af en skærsliber :-).
Jamen det var jo fantastisk, jeg er vildt begejstret.
Det var den sødeste mand der kom. Jeg havde et par naboer, som spurgte om han kunne slibe deres knive, selvom de ikke havde bestilt tid - det var et ja selvfølgelig med et stort smil.
Det er ikke sidste gang jeg har bestilt sådan et besøg.
Mine bedste anbefalinger gives her.

2022年1月3日

Virkelig godt

De sender en mail når de er i dit område så du bare kan melde dig til og De kommer til døren, og er man ikke hjemme, lægger man blot knivene og betaler på mobilepay, nemmere bliver det ikke.
De laver et ordenligt håndværk og man får virkelig skarpe knive.
Så alt i alt en virkelig god oplevelse.

2021年12月15日

Skærsliber vis FB annonce

Så en annonce på FB og tænkte hvorfor ikke, lidt betænkelig er man vel altid sende sine knive afsted til nogen man ikke kender men må sige det er blevet gjort til skamme 😀
E-mail bekræftigelse, afhentning på aftalt tidspunkt, kl 17, de kunne desværre ikke levere tilbage samme dag (grundet travlhed) men dagen efter ville jeg have dem retur - lige modtaget, til aftalt tid og super skarpe knive - klar anbefaling herfra, nemmere og hurtigere bliver det ikke afhentning og aflevering ved hoveddøren 😊

2021年10月28日

Klart en anbefaling herfra

Klart en anbefaling herfra. Nem booking. Kom til tiden og har nu 6 super skarpe knive. Nemt, god pris og vil klart bruge det igen når behovet opstår

2021年10月19日

Trustpilot エクスペリエンス