Dik tevreden over het product. Maar even zo tevreden over de snelle reacties op vragen aan de klantenservice. Daar gaan dan ook de 5 sterren heen. Complimenten.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allereerst de ruimte die je krijgt om alles in alle rust te kunnen uitproberen, niks is te veel of te lastig. De vragen zijn helder, objectief en duidelijk waardoor je gestuurd wordt zonder iets van m... ãã£ãšèŠã
Geweldige service! Skeelers besteld, na 2 x gebruik lag binenkant van mn voet open door een vervelend drukpunt. Ze hebben de skeelers teruggenomen en exact op de plek waar t knelde hebben ze deze met... ãã£ãšèŠã
De bestelling was snel geleverd, maar 1 kledingstuk kwam niet overeen met wat werd aangeboden. Het mocht gratis retour. Ook retourbevestiging, maar nu 4 weken later nog steeds niet terug gestort en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
De grootste online schaats- en skeelerspecialist van Europa!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede klantenservice
De hoge score is voor de zeer goede klantenservice en de snelle levering.
Super
Super! Alle negatieve reacties zijn in mijn ogen onterecht. Door corona hebben pakketdiensten het zwaar, daar kan deze webshop niets aan doen. Echt goede service, snel en duidelijk!
Eigenlijk ist geen ster waard.
Eigenlijk ist geen ster waard.
Slechte levering. 8 dagen geduurd.
Geen contact kunnen krijgen.
En na 7 dagen een jankende medewerker aan de telefoon met slap excuses.
Ik koop hier nooit weer. En ja na bijna een jaar een slap antwoord op mijn review. Zet er dan niet bij binnen 2 dagen leveren, t was voor mij ook de drukste tijd. Er zouden ook korting bonnen geregeld worden ook niks van gehoord. T blijft een slap bedrijf. Maar keurig optijd et t antwoorden van een review

Skate Dump ããã®åç
goede levering ondanks drukte
Midden in de schaatsgekte nieuwe schaatsten besteld. De medewerkers hebben echt een tandje bijgezet om de schaatsen tijdig te leveren, ondanks vertraging en problemen bij bezorgingsdiensten.
Super klantenservice
Wat een fijne klantenservice, zeer behulpzaam en snel, ondanks de drukte van het schaatsweekend. Complimenten!
Bestelde schaatsen niet geleverd
Schaatsen besteld op donderdag, deze zouden dan zaterdag geleverd worden ( ivm sneeuw wellicht wat later). Nadat deze er dinsdag nog niet waren contact gezocht. Vanwege drukte kon je niet bellen.
Geen enkele reactie gehad. Mijn geld is wel teruggestort maar tot op heden helemaal niets vernomen. Ik snap dat het druk is, maar dit is waardeloos. Als er gecommuniceerd was dat de bestelde en betaalde schaatsen er niet meer waren had ik eerder op zoek kunnen gaan naar andere.
Top zaak
Goede service en snelle levering.
Top geregeld mannen!! It giet oan!!
Pak besteld
Pak besteld. Ondanks de enorme drukte netjes op tijd in huis ! ð
Bedrijf doet naam eer aan.... Dumpen
Dinsdag schaatsen besteld maar na vijf dagen geen enkel contact, track and trace van GLS waar pakket ook ineens verdwenen is. Reageren ook niet op mails etc. Begrip voor drukte, maar regel het of zeg dat het je niet lukt ipv mensen in spanning houden die graag willen schaatsen en alternatief hadden gezocht. Vervelende manier van zaken doen!!
Een waardeloos bedrijf
Een waardeloos bedrijf, vorige week donderdag schaatsen besteld voor onze dochter en tot op heden (9 dagen later)nog niets ontvangen.ondertussen kan ze niet meer schaatsen op de nieuwe ijzers. Klantenservice daar doen ze niet aan, dus als het druk is staat de klant zeker niet op nummer 1. ik bestel daar echt NOOIT meer iets!
Gebruikte schaatsen geleverd
Schaatsen besteld via de site. Waar je verwacht dat dit nieuwe schaatsen zijn (qua prijs) zijn die duidelijk gebruikte schaatsen. Bramen aan de ijzers, krassen op de buizen en afdrukken van veters op het leer. Na een klacht netjes en snel geholpen.
vlotte service en vriendelijkâŠ
vlotte service en vriendelijk mailcontact; terwijl het enorm druk is voor de medewerkers met schaatsen verkoop, nemen ze de moeite om de bestelde schaatsen klaar te zetten en eerdere bestelling binnen een dag thuis af te leveren. Top!
UItstekende snelle service
UItstekende snelle service
Ondanks zeer drukke tijden schaatsen netjes eerste werkdag verstuurd en daarop volgende dag netjes geleverd.
Goede en snelle service!
Hoewel het topdrukte moet zijn, kwamen mijn bestelde schaatsen heel snel!
Super Service
Super Service, ik had per perongeluk de verkeerde maat besteld en dit werd via de mail direct aangepast.
Ik zou skate dump bij iedereen aanraden!!!
Precies wat ik zocht!
Netjes verpakt, en precies wat ik zocht! Super blij de bestelling!
Helemaal top!
Helemaal top!
Hier Powerslide Swell triskates besteld. Ik heb deze kunnen krijgen voor een goede afprijzing, op andere websites waren ze veel duurder.
Het zijn top skates, zorgvuldigverpakt en geleverd. En ook nog eens snel!
De service is UITSTEKEND!
De service is UITSTEKEND!
Nadat ik skates had besteld die te groot waren omgeruild en ontzettend goed advies gekregen van Floris Jan en nu heel erg blij met mijn skates!
Echt supervriendelijke en fijne service!!
10+
Goede en snelle communicatie
Ik heb hier een hele mooie EVO schaatshelm gekocht. De levering was heel snel.
Daarna had ik nog een mailtje gestuurd met een vraag, waarover ik dezelfde dag nog ben terug gebeld. Top service !
Fast ddelivery to germany and goodâŠ
Fast ddelivery to germany and good customer service.
I ordered powerslide pheme Inlineskates and im pretty happy withn them :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã