Fantastisk oplevelse med mine 2 killinger og mÞdet med dyrelÊge Emilie så meget omsorg og tid som ny i klinikken. Dejligt personale fÞler sig tryg og oplyst . Helt klart at anbefale..
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mine forÊldre har altid haft Skibhus dyreklinik og nu har vi selv til vores lille franske blanding. Altid har vi fÃ¥et god behandling af et sÞdt og hjÊlpsomt personale. Vores hunde er altid blevet beh... ãã£ãšèŠã
Skulle ikke en gang have 1 stjerne. Ingen empati, fÞlelse eller pÊdagogik ved aflivning. Min âsvigermorâ pÃ¥ 90 Ã¥r kommer derop med sit âbarnâ hunden. FÃ¥r at vide den skal aflives men trods det skal... ãã£ãšèŠã
Med basis i Tryghed, omsorg og nÊrhed, behandler vi dine kÊledyr på den bedst mulige måde. Skibhus Dyreklinik er en moderne specialiseret smådyrsklinik
Skibhusvej 186, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg blev ringet op af min dyrlÊge, efter at jeg havde givet udtryk for min utilfredshed ifm behandling af min hund i gÃ¥r. Det var virkelig positivt! Jeg fik tilbudt en ny, gratis konsultation i dag, hvor vi ogsÃ¥ fik talt ud om min oplevelse fra i gÃ¥r. BÃ¥de hunden og dens ejer var glade og tilfredse igen, da de forlod dyreklinikkenð!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse.
Min lille chihuahua skulle have fjernet en tand, og det gik bare super godt.
De var gode til at sÊtte mig ind i hvad der skulle ske, samt svarer på mine spÞrgsmål.
De var så sÞde både overfor mig og min lille skat. De behandlede hende så godt, senere på dagen da jeg hentede hende, var hun slÞv efter narkose men rigtigt glad for at se sin mor. Jeg har ikke på noget tidspunkt, fÞlt at Tilde ikke var tryg ved den kvindelige dyrlÊge som Tilde har. TvÊrtimod er hun rigtig glad for at se dem.
Meget dårlig oplevelse.
FÞrste gang vi var der, fik vi en dyrlÊge med mangel på empati.
Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få vores hund vaccineret og vores hund blev ikke behandlet sÊrlig godt.
Mine forÊldre har altid haft Skibhus dyreklinik og nu har vi selv til vores lille franske blanding. Altid har vi fået god behandling af et sÞdt og hjÊlpsomt personale. Vores hunde er altid blevet behandlet godt og vÊret glade når de har fortalt klinik efter bl.a. operationer, vaccinationer.
Vi har aldrig oplevet andet end omsorg og en forståelse for os og vores dyr.
Trist og meget forkert oplevelse af aflivning af min elskede kat .
Jeg valgte Skibhus dyreklinik,både fordi hende der igennem 10 år behandlede min kat ,desvÊrre stoppede og fordi jeg havde vÊre der få gange med min hund,som også blev aflivet i deres klinik.
Jeg fortryder bitterligt,at jeg valgte dette sted i min frustration over desvÊrre ikke,at kende til andre dyrevenlige klinikker.
Min elskede Oliver blev desvÊrre igen syg,formentlig ramt af dårlige nyre endnu engang,så jeg måtte trÊffe en hurtig beslutning og det blev så jer, Skibhus dyreklinik ,som udgiver jer for at vÊre rummelige,dyrevenlige og omsorgsfulde.
Vi kom desvÊrre ind til en af de vÊrste dyrlÊger jeg i mit 55 årige liv har frekventeret.
Hun var kold,kynisk,totalt ligeglad,gad dårligt at se /undersÞge min lille kat. Jeg stillede flere spÞrgsmål som hun enten ikke kunne /gad/formåede at svare på.
Hun stod som en saltstÞtte uden den mindste ansporing af et minimum af empati.
Hun var dog sÃ¥ âvenligâat informere mig om,at uanset om jeg valgte, at min kat skulle have taget en blodprÞve til videre behandling eller om jeg valgte han skulle aflives,ja sÃ¥ var det lige fint.
Jeg valgte aflivning. Og sikke en trist og kynisk aflivning.
Min elskede lille kat blev dÃ¥rlig at den bedÞvende indsprÞjtning (hvilket vist ikke er ualmindeligt) men at den hÃ¥rde kyniske, uempatiske dyrlÊge ikke Engang gad at tÞrre det opkast af,han havde fÃ¥et pÃ¥ sig ,da bedÞvelsen virkede og han faldt ned i sit eget opkast,pÃ¥ vej til at forlade denne verden... det tilgiver jeg aldrig mig selv for! Jeg mÃ¥tte bede om papir til bÃ¥de hans opkast i pelsen og til mig selv,jeg stortudede,hvilket jeg troede at dyrlÊger i denne situation er uddannet til at takle pÃ¥ en human og medmenneskelig mÃ¥de,men det var sÃ¥ absolut ikke tilfÊldet ðððððððð
Jeg skulle have valgt og betalt for en aflivning hjemme,af en anden dyrlÊge.
Jeg grÊd som pisket og efter ca 25 min. hvor jeg tydeligt fornemmede at jeg var til besvÊr og at nu skulle jeg gå, der sad jo andre og ventede,spurgte den kvindlige dyrlÊge om jeg var ved at vÊre klar.
KLAR ,hvornÃ¥r er man klar til at gÃ¥ ,til at forlade et elsket dyr?..jeg var pÃ¥ ingen mÃ¥de klar,men da det hele jo handler om penge,profit og kynisme,mÃ¥tte jeg gÃ¥ i det VÃRSTE Þjeblik i mit liv.
Et er at dyrlÊgen var ,som hun var,men jeg skal leve resten af mit liv med denne meget kyniske og kolde oplevelse indprentet på min nethinde,det har jeg sgu sindsygt svÊrt ved at tilgive ,både mig selv ,men i den grad også den klinik som brÞster sig af at vÊre alt godt og humant. Jeg er vred og meget ked af dette forlÞb.
Nu har jeg fået en ny lille killling fra Fyens internat og det bliver i hvert fald ikke dem der nogensinde skal rÞre ham.
DÃ¥rlig oplevelse.
Skrev forkert race på passport og da vi Þnsked rettelse, fik de os at betale igen for deres fejl.
Altså vi betaltex2 for en passport.
I forbindelse med fjernelse af venstre hjÞrnetand i overmunden pÃ¥ min kat foretaget af den Êldre kvindelige dyrlÊge pÃ¥ Skibhus Dyreklinik, oplevede jeg et fuldstÊndig grotesk forlÞb, som inkluderede 2 fejlslagne operationer, overdoseringer af smertestillende medicin, manglende dokumentation af pÃ¥stÃ¥ede behandlinger, manglende kontrolrÞntgen af kÊben efter operation (kontrol af eget arbejde findes ikke nÞdvendigt), manglende forstÃ¥else af korrekt antibiotikabehandling, en fuldstÊndig stolt accept af en 10% fejlrate ifm. disse operationer (1 ud af 10 patienter skal re-opereres! TÊnk hvis det skete pÃ¥ sygehuset..). Endvidere er operationerne foretaget i det, der i daglig tale kaldes âden urene operations afdelingâ se Skibhus Dyrekliniks hjemmeside, hvilket mÃ¥ske Ã¥rsagen til at der fandtes hÃ¥rfragmenter, suturrester og infektion i sÃ¥ret?
Efter 4 uger, hvor katten havde store problemer med smerter og med udsigt til endnu en re-operation, turde jeg ganske enkelt ikke fortsÊtte behandlingen hos Skibhus Dyreklinik. I stedet valgte jeg at sÞge hjÊlp hos tandspecialist Jens Ruhnau, TandDyreklinikken, MÃ¥lÞv for at fÃ¥ rettet op pÃ¥ den kvindelige dyrlÊges âarbejdeâ.
Hos TandDyreklinikken blev der foretaget endnu en operation samt delvis amputation af rask hjÞrnetand, samme side i underkÊben. Amputationen af tanden var nÞdvendig da området omkring såret og lÊben i overmunden nu var så hÊvet og inflammeret pga. Skibhus Dyrekliniks behandling, at katten ikke lÊngere kunne lukke munden uden at tÊnderne stÞdte på med Þgede ubehag og smerte til fÞlge.
FÞrst efter yderligere 3œ uger med korrekt antibiotikabehandling og kompetent kirurg fik min kat ro og området helede op.
Det der burde have vÊret en ganske enkelt operation blev, pga. Skibhus Dyreklinik, et forlÞb pÃ¥ nÊsten 8 uger, 3 operationer, delvis amputation af rask tand, Þgede udgifter og vÊrst af alt; unÞdige smerter og ubehag for min kat. SÃ¥ inden du overvejer om du vil lade din kat tandbehandle hos Skibhus Dyreklinik syntes jeg at du skal spÞrge dig selv om dit kÊledyr skal âvinde i lotterietâ og vÊre dén ene ud af 10 patienter som skal igennem et ukendt antal re-operationer inden alt er OKâŠ
I forsÞget på at få svar på eksempelvis, hvorfor overdossering af medicin blev tolereret, måtte jeg forsÞge 4 gange inden det lykkedes at få et respons. Sagen bliver selvfÞlgelig overdraget til ForbrugerklagenÊvnet og FÞdevarestyrelsen.
PS. Dokumentation forefindes og du er velkommen til at kontakte mig for at se det.

Skibhus Dyreklinik ããã®åç
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã