Jeg fandt Skilsmissebarnet pÃ¥ nettet og kom i kontakt med Julie. Hun har vÊret en stor stÞtte og vÊret lyttende og taget sig tid til mig, samt givet mig gode rÃ¥d og vejledning, bl.a. i forbindelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kontaktede Charlotte med en sag om samvÊr. Vi havde en rigtig god kontakt hele vejen igennem, hun var enormt kompetent og meget behjÊlpelig med skriftlig sÃ¥vel som personlig forberedelse til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Julie fra skilsmissebarnet har vÊret en uvurderlig stÞtte og hjÊlp i forbindelse med min sag i familieretshuset. Jeg har undervejs i forlÞbet fÞlt mig vejledt pÃ¥ en yderst kompetent og relevant mÃ¥de.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tryg og god rÃ¥dgivning i hele processen. Julie har med sin erfaring en rigtig god indstilling til tingene, og en god indsigt i hvordan at familieretshuset ser pÃ¥ sagen. Selv nÃ¥r den anden part pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Juridisk skilsmisserådgivning om bÞrn - primÊrt samvÊr, forÊldremyndighed og bopÊl. Vi har mange års erfaring med familieret og kender Familieretshuset indefra. Den viden kommer vores klienter til gode. Vi rådgiver forÊlder, der henvender sig til os alene. Vi rådgiver også forÊlder, der sammen sÞger hjÊlp og rådgivning til at facilitere en samtale om aftaler om bÞrnene, ligesom vi skriver aftalerne ned. Uanset rådgivningens form har vi etikken i orden. Vi Þnsker ikke at medvirke til konfliktoptrapning - tvÊrtimod. Vores rådgivning har altid barnet for Þje. Vi er tilgÊngelige og fleksible - også udenfor normal kontortid.
Charlottenlund Stationsplads 2, 2920, Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
Jeg fandt Skilsmissebarnet på nettet og kom i kontakt med Julie.
Hun har vÊret en stor stÞtte og vÊret lyttende og taget sig tid til mig, samt givet mig gode råd og vejledning, bl.a. i forbindelse med et mÞde i familieretshuset hvor hun var med.
Jeg stod i svÊr sag om samvÊr med min sÞn og udover Julie har hjulpet mig, sÞrgede hun for, at jeg fik yderligere hjÊlp, så dette nu er lÞst.
Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Jeg kontaktede Skilsmissebarnet i forbindelse med en sag om samvÊr og forÊldremyndighed. Lige fra starten har jeg haft en rigtig god dialog med Julie, og hun har hele vejen igennem givet mig ro, og klÊdt mig ordentligt på til mÞde i Familieretshuset med relevant og konkret vejledning. Julie er virkelig kompetent og skarp, og hun var en kÊmpe stÞtte at have med i Familieretshuset, hvor hun tydeligt kunne mÊrke, når jeg havde brug for supplerende stÞtte, og hun sÞrgede for at fokus blev holdt til de vigtigste punkter. Julies forståelse og viden gjorde mig tryg i hele processen og jeg vil til hver en tid vÊlge Skilsmissebarnet igen. Så kÊmpe anbefaling herfra!

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Julie fra Skilsmissebarnet gjorde en verden til forskel for mig i en sag der har varet 4 år med flere retssager og store store udfordringer. Hele den tragiske situation hvor bÞrn kommer i klemme i de voksnes konflikter og systemet blev håndteret meget seriÞst og proffessionelt. Jeg oplevede at min situation Êndrede sig fra kaos til at der kom styr og ro på tingene. Alle brikker faldt på plads, ligesom kommunikationen med myndighederne mv foregik på en meget sober og ordentlig måde uden personlige fÞlelser og - indblanding, der gjorde at min sag rykkede sig i Þnsket retning. Jeg kan kun anbefale Skilsmissebarnet ApS til at håndtere sagen. Julie er knusende dygtig og skarp til at analysere og fokusere på det vÊsentlige og sorterer skidtet fra. Kunne ikke Þnske mig bedre stÞtte.
De varmeste anbefalinger herfra og stor tak.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Det kan fÞles som om, at ens livskrise, hvor man frygter at miste samvÊr med sit barn, bliver udnyttet som en god forretning. Uanset hvad man mener om det, bliver klippekortet i hvert fald flittigt brugt i mellemtiden.
Personligt oplevede jeg, at efter at have kÞbt det store klippekort til 12.000 kr. for at få en gratis time, blev halvdelen af kortet allerede trukket og brugt dagen efter.
På hjemmesiden står der, at man giver et overslag på stÞrre opgaver. Min opgave med et brev til 5.600 kr., som jeg vil kalde en stÞrre opgave, modtog jeg intet overslag på, hverken i form af klip eller belÞb.
Den juridiske rådgivning var som udgangspunkt retvisende. Dog var mÞdet i Familieretshuset ikke helt som beskrevet. Der blev blandt andet sagt, at der var god tid til at få en samvÊrsaftale på plads, men det skete i sidste minut af mÞdet.
Det fÞles som dårlig praksis, når man efter at have betalt omkring 18.000 kr. for klippekort stadig får at vide, at der skal yderligere forberedende mÞder til, fÞr man kan deltage som partsreprÊsentant til mÞdet. Alternativt får man at vide, at rollen ellers vil vÊre som bisidder. Jeg tror ikke, de fleste forventer at betale omkring 18.000 kr. i forberedende mÞder for en bisidder.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Skilsmisse kan vÊre svÊr og virkelig udfordrende, når forÊldre er uenige om, hvordan det hele skal se ud for bÞrnene.
Min skilsmisse var prÊget af stor uenighed og mange års behov for hjÊlp i Familieretshuset.
Jeg synes, de Ã¥r var tÊt pÃ¥ at vÊre traumatiske. Og de havde helt sikkert vÊret det, hvis ikke Skilsmissebarnets jurister havde taget mig i hÃ¥nden, mens de holdt Þjnene fokuseret pÃ¥ âboldenâ.
Jurister kan godt opleves âkoldeâ og paragraf fokuseret. Det er selvfÞlgelig juristers job og grunden til, vi har brug for juristers understÞttelse i eksempelvis Familieretshuset.
Juristerne fra Skilsmissebarnet har OGSÃ
Þjne på de blÞde vÊrdier ⊠lytter⊠spÞrger ind til HELE situationen, hvilket gÞr, at deres bidrag til mÞderne bliver enorm skarpe og relevante!
Jeg er lykkelig for, at jeg valgte skilsmissebarnet som min hjÊlp⊠og det viste sig, at de levede op til deres unikke navn, som for mig, appellerer til barnets perspektiv, som var GRUNDEN til, jeg valgte Skilsmissebarnet til i fÞrste omgang.
Jeg kunne trygt mÞde op til mÞderne fordi Julie havde min fortÊlling, forståelse af hele situationen og ikke mindst hendes juridiske viden, erfaring og et stort overblik.
Varmeste anbefalinger herfra.
Louise Petersen

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Super god og kvalificeret rådgivning. 100% nÊrvÊrende og med et hÞjt fagligt niveau. Min varmeste anbefalinger og kÊmpe tak.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Jeg havde Julie som rådgiver og jeg vil give hende mine varmeste anbefalinger. Min sag kÞrte over en meget lang periode som endte med en bÞrnesagkyndig undersÞgelse (og til sidst en retsag, hvor Skilsmissebarnets samarbejdspartner og advokat tog over).
Under hele forlÞbet fik jeg utrolig god og kompetent rådgivning af Julie, hvor hun formåede at sikre at fokus blev holdt på lige prÊcis de vigtigste områder. Der er ingen tvivl om, at hendes faglige baggrund har givet hende et indgående kendskab til hvordan systemet omkring Familieretshuset fungerer og hvad de lÊgger vÊgt.
Jeg vil til hver en tid anbefale andre at sÞge eksperthjÊlp her.

God og professionel rådgivning
Julie hjalp os virkelig i en meget anspÊndt hÞjkonfliktsituation, hvor der var stor uenighed om samvÊr. Julie hjalp altid med at skÊre lige ind til sagen kerne, og hjalp os med at skabe klarhed i en meget forvirrende og kompliceret sag. Jeg kan klart anbefale!

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Den bedste stÞtte jeg kunne Þnske mig, i en meget svÊr tid. Skilsmissebarnet besidder en ualmindelig hÞj faglighed og empati, hele vejen gennem mit forlÞb er jeg blevet stÞttet både personligt og professionelt. Alle henvendelser er besvaret inden for kort tid, ligesom jeg har fået relevant og konkret vejledning under forlÞbet. Skilsmissebarnet har udvist yderst professionel tilgang og håndtering både på skrift og under mÞder. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Skilsmissebarnet.
StÞrste og varmeste anbefaling af Skilsmissebarnet. Knivskarpe på juraen, imÞdekommende og empatiske hjalp de mig gennem en meget svÊr tid. Deres fokus er hele tiden på bÞrnene og det vigtige i, at konflikten mellem os forÊldre holdes nede, så sagen ikke ender i retten. Jeg har tidligere oplevet (hos de advokater jeg har brugt) at fokus er, at få sagen i retten og dermed glemmer man familien og bÞrnene og konflikten eskalerer.
Håber alle der skal i Familieretshuset tager fat på Skilsmissebarnet.
Da jeg stod i min livs krise, var Julie fra skilsmissebarnet.dk en kÊmpe og uvurderlig hjÊlp og stÞtte! Denne sag i FRH gjorde mig simpelthen så angst og jeg var fuldstÊndig fyldt med frygt, da jeg intet erfaring har med systemet og FRH. Men julie hjalp mig igennem, både med alt det juridiske som hun er knivskarp i, hun hjalp med at formidle beskeder på en god og professionel måde, så jeg var sikker på at jeg gjorde og sagde de rigtige ting og på den måde var godt dÊkket ind. Det var så trygt at have julie med på sidelinjen. Rent fÞlelsesmÊssigt og psykisk har det vÊret en ligeså stor hjÊlp at have julie med mig, det ville jeg aldrig have vÊret foruden og det hjalp mig igennem nogen rigtig hårde måneder. Julie beroligede mig hver gang vi snakkede/skrev sammen, og jeg kunne mÊrke at det hun sagde mente hun virkelig, det gav en ro og jeg er meget taknemmelig. Sagen endte fuldstÊndig som Þnsket og som helt klart er i mit barns aller bedste interesse, og det er jeg evig taknemlig for. I har mine varmeste anbefalinger! Tak julie for din stÞtte, din hjÊlp og din omsorg og for at hjÊlpe mig (og mit barn) så vi endelig kan få ro på nu.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Julie hjalp mig i en virkelig svÊr og kompleks sag om samvÊr, bopÊl og forÊldremyndighed med at bevare tilknytningen til mit barn under sagens behandling ved Familieretshuset i KÞbenhavn.
I en meget langstrakt kamp gennem 2022 og 2023 har jeg stået på bageste fod imod mit barns mor og hendes advokat, som tog alle tÊnkelige virkemidler i brug for at forsÞge at forhindre mit barn og jeg i nogensinde at få en relation igen. Da fortvivlelsen var stÞrst viste Julie stor empati, og hun stÞttede mig både fÞlelsesmÊssigt og professionelt. De små kampe blev vundet igen og igen ved Familieretshuset helt frem til, at jeg skulle i Familieretten med min advokat.
Julie ved hvad der virker ved Familieretshusene og holder skarpt fokus på dette.
Tak Julie for 9 måneder med bolden på jorden. I denne hÞjkonfliktsag har du vÊret den helt rigtige rådgiver, og du har lÊrt mig at begå mig i Familieretssystemet på egen hånd.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Charlotte Trolle har vÊret en uvurderlig hjÊlp og stÞtte gennem hele sagsforlÞbet i FRH. Jeg har oplevet en utrolig grad af fleksibilitet ift. mailkorrespondancer, telefonsamtaler m.m. Og ikke mindst er jeg blevet mÞdt med stor empati og kyndig juridisk rådgivning.
Gennem hele forlÞbet har Charlottes fokus vÊret på det allervigtigste - bÞrnenes behov.
Jeg vil til hver en tid anbefale skilsmissebarnet.dk

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Jeg kan kun komme med de bedste anbefalinger. Jeg har kun haft gode oplevelser med skilsmissebarnet. Min rådgiver har givet mig trykhed og guidet mig meget professionelt.
Jeg stod i en problemstilling ift. fremtidige mÞder i FRH, et meget problematisk forhold og âsamarbejdeâ med barnets far, et system der var tungt og som jeg intet kendte til. Jeg fik anbefalet skilsmissebarnet.dk og tog kontakt. Allerede dagen efter tog Charlotte kontakt og vi talte Ã¥bent om sagen. Hele vejen igennem anerkendende lytning og iagttagelse af sag, hvordan systemet burde gribes an, min egen tilgang og hvordan jeg skulle passe pÃ¥ mig selv og mit barn i forlÞbet. Charlotte har vÊret en uvurderlig hjÊlp i processen og har vÊret sÃ¥ fleksibel ift. samtaler over teams, mailkorrespondance mm. Hun hjalp mig til et godt fundament og jeg selv stod stÊrkere i min egen rolle. Charlotte fÃ¥r mine bedste og varmeste anbefalinger, og jeg er sikker pÃ¥ hun kan hjÊlpe andre i lignende situation som mig.
Jeg kontaktede Charlotte med en sag om samvÊr. Vi havde en rigtig god kontakt hele vejen igennem, hun var enormt kompetent og meget behjÊlpelig med skriftlig såvel som personlig forberedelse til mine mÞder.
Hendes grundighed bakket op med stor faglig viden, gjorde mig helt tryk ved sagen, som endte ud til mit Þnske scenarie.
Jeg kan varmt anbefale hende til andre.
De bedste hilsner herfra.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Det bedste jeg har gjort for mine bÞrn og jeg var at få hjÊlp af Skilsmissebarnet.dk.
Havde aldrig klaret så lang en sag uden deres hÞje faglighed og viden.

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
I en af de svÊreste, hvis ikke den svÊreste periode i mit liv, var det en stor hjÊlp af få Charlotte Trolle ind over.
Hendes overblik over hvad der skulle prioriteres, samt hendes kendskab til arbejdsgangen i Familieretshuset gav med det samme en ro og en tryghed, som jeg i den grad havde brug for. Kan kun fortryde, at hun ikke tidligere i forlÞbet kom ind over

Skilsmissebarnet ApS ããã®åç
Jeg havde i forbindelse med en Êndring af en samvÊrsaftale behov for en vurdering af min situation i forhold til Êndringen.
Jeg kontaktede derfor Skilsmissebarnet.dk og blev koblet sammen med Charlotte Trolle. Jeg oplevede meget hurtigt at jeg fik en stor ro i maven efter jeg havde talt med Charlotte fÞrste gang.
Kombinationen af Charlotte's pragmatiske facon samt hendes erfaring på begge sider af familieretshuset, gjorde at jeg hurtigt blev klÊdt på til at overskue situationen. Vi kunne derefter sammen finde den bedst opnåelige lÞsning for mig og min datter.
Jeg kan kun give Skilsmissebarnet / Charlotte mine varmeste anbefalinger!

5 stjernet hjÊlp
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Skilsmissebarnet. Empatiske, lyttende, dygtige jurister med fuldstÊndig styr på processen såvel som juraen bag.
Med Charlottes hjÊlp fik jeg den tryghed og det overblik jeg havde behov for i en kriseramt tid.
Tusind tak.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ