Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre advokat for min datter. Mie SÞnder Kochs fokus pÃ¥, at alle bÞrn har ret til bÃ¥de en mor og en far, ses tydeligt i hendes arbejde. Vi er gÃ¥et fra ingen kon... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Mie SÞnder Koch. Vi har i dag vundet en sag om intet samvÊr, og jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre advokat ved min side gennem hele forlÞbet. Fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har haft Mie som advokat i to forskellige sager i familieretten. Begge gange har hun vÊret en god, empatisk, lige pÃ¥ advokat. Hun har styr pÃ¥ juraen og god til at give en ro i maven, forklare og hjÊlp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe anbefaling i familieretssag. Jeg valgte Mie, fordi hun udelukkende kigger pÃ¥ hvad der er bedst for bÞrnene. Jeg oplevede Mie som forligssÞgende, skarp, rolig og ordentlig igennem hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Advokat med speciale i familieret og strafferet.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Advokat med barnets tarv i fokus
Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre advokat for min datter. Mie SÞnder Kochs fokus på, at alle bÞrn har ret til både en mor og en far, ses tydeligt i hendes arbejde.
Vi er gået fra ingen kontakt i to år til mere samvÊr og fastholdelse af forÊldremyndigheden. Mie er fair, stÞttende og meget kompetent.
Mit råd til dig, der lÊser dette, stol på processen og stol på Mie. Hun er professionel og vil altid barnets bedste.
Det fÞrste skridt er taget imod drÞmmen om at min lille datter, kan spejle sig i sin far og mor.
Flotte og meget tilfredsstillendeâŠ
Flotte og meget tilfredsstillende resultater opnÃ¥et for min kÊreste ð¥³ð¥³ð
Mie er en advokat som man virkelig kanâŠ
Mie er en advokat som man virkelig kan regne med, som sÞrger for ro i processen og er yderst professionel

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale MieâŠ
Jeg kan på det varmeste anbefale Mie SÞnder Koch.
I dag vandt vi en sag om intet samvÊr, og jeg er meget taknemmelig for hendes hjÊlp og stÞtte gennem forlÞbet. Hun er fagligt skarp, Êrlig og tydelig â og samtidig rolig, omsorgsfuld og utrolig tryg at have ved sin side.
Selvom vi kun havde haft telefonisk kontakt fÞr retsdagen, havde jeg en oplevelse af at hun var sat godt ind i sagen, lyttede til mig og havde forståelse for et langt hårdt forlÞb vi havde vÊret igennem i FRH. Hun fik mig til at fÞle mig mÞdt og stÞttet, da vi mÞdtes.
I retten stod hun stÊrkt og klart med barnets tarv som det vigtigste fokus.
Jeg fÞlte mig bÃ¥de professionelt reprÊsenteret og menneskeligt holdt â og det betyder mere, end man tror i en svÊr sag.
ð«¶ðœ
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale MieâŠ
Jeg kan på det varmeste anbefale Mie SÞnder Koch.
Fra fÞrste dag har hun vÊret både fagligt skarp og menneskeligt nÊrvÊrende. Hun har holdt mig i hånden i en meget sårbar og fÞlelsesmÊssigt belastende periode, samtidig med at hun har vÊret benhård og kompromislÞs i retten, når det gjaldt.
Hun arbejder konsekvent med barnets tarv som det absolutte omdrejningspunkt. Det har vÊret tydeligt gennem hele sagen, at hendes fokus ikke blot var at âvindeâ, men at sikre den lÞsning, der var bedst og tryggest for barnet.
Hun har vÊret grundig, tydelig i sin rådgivning og realistisk omkring processen, hvilket har givet mig ro og tillid hele vejen igennem.
Jeg har fÞlt mig set, hÞrt og beskyttet â bÃ¥de som mor og som menneske.
Hvis man står i en svÊr familieretlig sag og har brug for en advokat, der både kan kÊmpe og stÞtte, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger.
Mvh A â¥ïž

Fantastisk god advokat
Har haft Mie som advokat i to forskellige sager i familieretten. Begge gange har hun vÊret en god, empatisk, lige på advokat. Hun har styr på juraen og god til at give en ro i maven, forklare og hjÊlpe med de mange spÞrgsmål man har til sin sag. Hun kan klart anbefales og vil helt sikkert bruge hende igen, hvis der skulle vÊre brug for det.

Hun fik mig frikendt
Hun fik mig frikendt, den beste advokat jeg har haft
SamvÊrssag
Mie har reprÊsenteret mig i en lettere kompliceret samvÊrssag og indtil videre har jeg kun godt at sige om hendes performance... Endnu en ting der for mig er vigtig at fremhÊve er at hun kÞrer dÞgnbemanding på telefonen så det kan virkelig vise sig at blive guld vÊrd hvis man lige har et par vigtige tilfÞjelser på falderebet... Desuden en yderst kompetent og professionel tilgang til hendes embede, samtidigt med at man kan mÊrke hendes nÊrvÊr og empati.. afventer stadig resultatet,men forventer at lande den i nÊrheden af hvad vi regnede med.

Professionel advokat
Mie er meget dygtig advokat med erfaring i familiesager. Hun er Êrlig og var realistisk omkring sagens udfald, hvilket var trygt. Hun er tilgÊngelig og meget professionel.

Utrygt & manglende overblik
Jeg har desvÊrre haft en utilfredsstillende oplevelse. Jeg spurgte gentagne gange ind til processen, da jeg valgte Mie, og fik at vide, at der var styr på sagen, og at jeg ville blive kontaktet, når der var behov for at gÞre noget i sagen. Der var 9 mdr. ventetid i retten, men jeg blev aldrig kontaktet.
Jeg mÃ¥tte selv tage kontakt tre uger fÞr retssagen à la: âHej Mie, bÞr vi ikke mÞdes snart i forhold til udarbejdelse af processkrift?â og fik at vide: âHov! Jo, kan du komme i aften kl. 17.â Ligeledes lovede hun at vende tilbage i forhold til et eventuelt forlig ugen efter, men det skete ikke. Da jeg selv ringede tilbage to uger senere og spurgte om status pÃ¥ forlig, var svaret: âNÃ¥h ja, det ville de ikke.â Det var ogsÃ¥ mig, der mÃ¥tte ringe et par dage fÞr retssagen og spÞrge: âHvordan gÞr vi derinde?â
Jeg oplevede, at advokaten ikke havde sat sig grundigt ind i sagens akter, hvilket jo giver mening, nÃ¥r sagen mest af alt virkede âglemtâ. Dette gjaldt blandt andet vÊsentlige oplysninger, som allerede fremgik af materialet, fx misbrug i hjemmet. En anden ting er Mies retorik: âDu har jo ikke en relation til barnetâ â det barn, som jeg har kendt i 10 Ã¥r og haft samvÊr med jÊvnligt.
Samlet set oplevede jeg manglende overblik, intet initiativ, mangelfuld forberedelse og en utilstrÊkkelig varetagelse af mine interesser. Kort sagt: en utryg oplevelse.
Sagen endte med, at jeg tabte

Dygtig advokat
Jeg fik den hjÊlp jeg skulle bruge, kan klart anbefale Mie som advokat. Jeg er godt tilfreds :)

Erfaringer og etisk.
Mine oplevrlser sammen med Mie.
- En god advokatskik, en erfaringer, hÞj etisk.
- Kan vÊre svÊrt at få kontakt via telefon, men svarer hurtigt tilbage på mail.
Oplevelser Mie i retten:
- Ekspertise og professionlise hele processen igennem.
- Mie hr evner til at tÊnke trategiste og handler hurtigt.
- Mie effektivt reprÊsentererede min interesser.
Jeg hr vÊret mega presset fÞlte magtelÞst og indimellem fÞlelseslÞs, pga. De mange hr oplevet bliver udsat en rÊkke ting af min eks og er påvirket af nedsat selvtillid.
Defor det var vitigt for mig at finde den bedste advokat, men desvÊrre hr kontaktet og talte med nogle andre advokat i forbindelsen med at finde en.
De var allesammen positiv imÞdekommende og nemt at snakke med. Og jeg troet, det var det..den bedste advokat. ( maske jeg bruger advokaten som psykolog?l
Men jeg fÞler sig utryg fordi de fortalte mig alt og de kommer til ikke overholdte travshedpligter.
Hvad en god advokat er ikke bare en nemt at snakke med , jeg forstår at en god advokat skal vÊre god til det de laver og overholder alle rettigheder for begge sider og det hr Mie.
Mie siger ikke meget ,men hun fokuserer om sagen og minr interesser og er skrap i retten.
Takker Mie.

Mie SÞnder Koch Advokatfirma ããã®åç
Smagte virkelig godt kom her

Mie SÞnder Koch Advokatfirma ããã®åç
Mie har styr pÃ¥ hvad hun laver kort ogâŠ
Mie har styr på hvad hun laver kort og godt .
Familiesag
Meget professionel hjÊlp. Jeg var meget tilfreds.
Rigtig god og sÞd familie advokat ogâŠ
Rigtig god og sÞd familie advokat og dygtig kan stÊrkt anbefales mange tak for hjÊlpen mie
KÊmpe anbefaling i familieretssag
KÊmpe anbefaling i familieretssag.
Jeg valgte Mie, fordi hun udelukkende kigger på hvad der er bedst for bÞrnene.
Jeg oplevede Mie som forligssÞgende, skarp, rolig og ordentlig igennem hele retssagen og med respekt for alle parter.
KÊmpe anbefaling herfra, og jeg vil til hver en tid vÊlge hende igen.
Hun er et forfÊrdeligt menneske
Hun er et forfÊrdeligt menneske.
Hun vÊlger at forsvare en der har tÊvet en ung pige, misbrugt hende Þkonomisk voldeligt og alle andre typer for misbrug.
Skabt gÊld i hendes navn. Ãdelagt hendes tand, hendes lejlighed. Og resten af hendes liv pga. Trauma. Angst og ptsd. SÃ¥gar der var bevisfÞrelse for at blive skÃ¥ret i ansigtet, stukket med skruetrÊkker. Kvalt i en bruse slange og truet med at hÊnge hendes hunde. SlÃ¥et hendes hunde. Holdt hende fanget. TÊvet hende pÃ¥ offentlig gade. Filmet hende imens han tÊvet hende, Trampet hende i hovedet og tÊvet hende adskillige gange imens hun var hÞj gravid. Kastet hende ned af en trappe, ind i vÊgge og rundt i hele lejligheden. SÃ¥ hendes sÞn. Der ikke var hans. Fik navle snoren viklet 3 gange rundt om halsen. Og dÞde i maven pÃ¥ hende. Video hvor han smadre hendes lejlighed imens hun er pÃ¥ arbejde. Et ton at trusler pÃ¥ besked, video, talebesked og opkald. Trods alt det. Har hun alligevel forsvaret sin klient til sÃ¥ vild en grad, at hun ikke engang fÃ¥r erstatning. Hun skylder over 100.000. Er mÊrket for livet. Har en flÊkket tand sÃ¥ hun ikke kan spise. Hendes hunde er blevet skadet for livet, lige som hende selv. Og hendes klient fik hun ned pÃ¥ 2,5 Ã¥r for frihedsberÞvelse, psykisk fysisk og systematisk vold. Seksuelt overgreb grov vold mordforsÞg chikane. Stalking. HÊrvÊrk. Kontrolleret hendes konti og alle hendes koder skulle han have ellers fik hun tÊsk. Hun stak af ved at hoppe ud af en bil i fart og lÞb ud mÞrket. Som hun har prÞvet sÃ¥ mange gange fÞr. Hvor han har fundet hende og tÊvet hende. Han har brÊkket hendes arm. Sparket hende i maven. SlÃ¥et hende sÃ¥ hÃ¥rdt og mange gange og sparket hende i hovedet sÃ¥ hendes hoved er blevet skÊvt. FÃ¥et en kronisk bule og kroniske tiks med Þjet. Og sÃ¥ meget mere hun ikke tÞr uddybe fordi hun ved at nÃ¥r han kommer ud. SÃ¥ kommer han efter hende. Manden er komplet hjerneskadet og psykopat.
Nok skal man passe sit arbejde. Men at beskytte sådan en type gÞr dig til et endnu vÊrre menneske. Håber virkelig du sover dårligt om natten. FÞj for et menneske. Manden har ikke engang råd til dig. At du gÞr så meget for sådan en stÞbning er grotesk. Jeg forstår godt at alle de kriminelle, psykopater voldtÊgtsmÊnd og mordere bruger dig. Hvis du gÞr så meget for at forsvare dem der fortjener den maksimale straf. Held og lykke med din karriere. Håber du får mareridt og det hele indhenter dig den dag du går på pension og du sidder der i din ensomhed og Êrger dig over hvor mange psykopater du har fået tilbage til friheden uden at få den straf de fortjener.

Ringe forståelse af situation
Jeg har vÊret bisidder til en samtale med Mie SÞnder Koch i forbindelse med en sag om forÊldreskab, hvor der har vÊret psykisk vold i forholdet.
Jeg oplevede, at Mie SÞnder Kock havde en meget ringe forståelse af situationen, og bebrejdede flere gange offeret ikke havde en reageret i forskellige situationer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ