Skilsmissebarnet ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Da jeg stod i mit livs stÞrste krise pga. skilsmisse, kontaktede jeg Julie fra Skilsmissebarnet, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Midt i kaosset og sorgen fik jeg hos Julie en sikker hÃ¥nd at hol... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til min advokat Julie. Jeg har gennem det sidste halve Ã¥r vÊret igennem en sag om samvÊr med mit barns far, hvor vi ikke kunne blive enige om, hvad der var de... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Julie was exactly what one needs in an advocate in family law: empathetic, sharp and tactically great. Her legal advice was sound and I felt in good hands the whole way through. I would not hesitate t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kontaktede Charlotte med en sag om samvÊr. Vi havde en rigtig god kontakt hele vejen igennem, hun var enormt kompetent og meget behjÊlpelig med skriftlig sÃ¥vel som personlig forberedelse til... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 離婚サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Juridisk skilsmisserådgivning om bÞrn - primÊrt samvÊr, forÊldremyndighed og bopÊl. Vi har mange års erfaring med familieret og kender Familieretshuset indefra. Den viden kommer vores klienter til gode. Vi rådgiver forÊlder, der henvender sig til os alene. Vi rådgiver også forÊlder, der sammen sÞger hjÊlp og rådgivning til at facilitere en samtale om aftaler om bÞrnene, ligesom vi skriver aftalerne ned. Uanset rådgivningens form har vi etikken i orden. Vi Þnsker ikke at medvirke til konfliktoptrapning - tvÊrtimod. Vores rådgivning har altid barnet for Þje. Vi er tilgÊngelige og fleksible - også udenfor normal kontortid.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Alle skilsmissebÞrn fortjener en partsreprÊsentant fra skilsmissebarnet.dk

ALLE forÊldre ved, at det allermest dyrebare man har, er sine bÞrn.
I skilsmisser bliver det sgu nogle gange noget vÊrre rod - og som udgangspunkt er det bÞrnene der bliver de helt store tabere i det....

Mit barn og jeg var velsignet med Charlotte, som juridisk rÃ¥dgiver, i forbindelse med en sag i statsforvaltningen. Charlotte sÞrgede for at holde fokus pÃ¥ "bolden", hun bidrog med sparring, vejledning og klÊdte mig pÃ¥ til mÞdet i statsforvaltningen. Desuden kom Charlotte den lange vej fra KÞbenhavn til Århus for at agere min partsreprÊsentant (!)
Påtrods af omstÊndigheder, blev det et godt mÞde, som tog udgangspunkt i mit barns behov - og det var i hÞj grad Charlottes fortjeneste.

Charlotte var professionel hele vejen igennem - hun er et enormt rart og empatisk menneske, som vigtigst af alt, havde 100% fokus på mit barn.

Det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt - og jeg ville ikke tÞve med at gÞre det igen, hvis vi skulle få brug for hjÊlp en anden gang.

Tak for Jer, skilsmissebarnet.dk

2018幎9月27日

Skilsmissebarnet ApS からの回答

Hej Natasha. Mange tak for de fine ord - de er hÞjt vÊrdsat :-) Bedste hilsener Charlotte, Skilsmissebarnet

Kompetent og dygtigt firma

Skilsmissebarnet gav mig ikke udelukkende kompetent og professionel hjÊlp i en vanskelig og sårbar situation. De forstod videre at give stÞtte på et menneskeligt plan. Jeg kan på det varmeste anbefale skilsmissebarnet.dk

2018幎9月12日

Hej Anders

Tak for de pÊne ord - det sÊtter vi stor pris på.

Bedste hilsner
Julie, Skilsmissebarnet

5぀星のうち4の評䟡

Kompetent rådgivningshus når det

Kompetent rådgivningshus når det handler om samvÊrssager. Min rådgiver var hurtig til at få overblik over min sag og kom lÞbende med relevante indspark og feedback. Der var en god tryghed over at have en specialist med i hele forlÞbet. Anbefales hermed.

2017幎6月7日

Tak for ordene - bedste hilsener Charlotte, Skilsmissebarnet