レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er virkelig glad for resultatet af mine lÊber! Behandlingen blev udfÞrt sÃ¥ flot og professionelt, og hun var meget omhyggelig med bÃ¥de formen og farven. Jeg fÞlte mig tryg under hele behandlingen,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

For en mÃ¥ned siden fik min sÞster og jeg lavet permanent makeup pÃ¥ vores Þjenbryn. Min sÞster kom hele vejen fra Sverige 🇞🇪, og resultatet blev helt fantastisk – sÃ¥ flot og naturligt! 😍... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Man mÞder altid et glad og rart ansigt når man kommer. Få en god behandling, og mine vipper er så flotte, og holder over en måned. Kan varmt anbefale.

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Duha er den sÞdeste og mest behagelige

Duha er den sÞdeste og mest behagelige kvinde der virkelig formår at gÞre en tryg. Jeg har fået lavet permanent bryn og har vÊret afsted for anden gang. De er så flotte og kan varmt anbefale Duha. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月11日

Skin Fredericia

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg fik lavet mine tÊnder. Behandlingen var professionel, tryg og behagelig – og der er absolut intet at klage over. Kan varmt anbefales.

2025幎11月30日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har fÃ¥et lavet permanent Þjenbryn

Jeg har fÃ¥et lavet permanent Þjenbryn hos Skin A, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik en rigtig god og tydelig vejledning, hvor man tog sig tid til at forklare alt og sikre, at resultatet passede til mig og mine Þnsker. Selve behandlingen var meget professionel, og jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet. Mine bryn er blevet flotte og naturlige – lige som jeg hÃ¥bede. Kan helt klart anbefales!

2025幎12月1日
5぀星のうち5の評䟡

Skin by A er det helt rette sted at

Skin by A er det helt rette sted at komme , hvis man vil have resultater til gode priser! Jeg fÃ¥et ansigtsbehandlinger der, som jeg virkelig nyder at fÃ¥ af smukke Duha! Hun er rigtig sÞd og serviceminded! Jeg kan klart anbefale Skin by A , ogsÃ¥ fordi de imÞdekommer dine behov 😍 😍

2025幎12月4日
5぀星のうち5の評䟡

Verdensklasse service og bedste resultat

Jeg kan klart anbefale dette sted Skin by A mine tÊnder er blevet sÃ¥ hvide og flotte! 1000 tak. til Duha Kommer gerne igen Den bedste investering nogensinde! Mine tÊnder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hÊnder og omgivelser 5 stjerner herfra ⭐ Selve behandlingen var en god oplevelse, hvor behandleren var professionel, positiv, opmÊrksom og rolig.😊
Resultatet var fantastisk, og jeg vil uden tvivl også få en opfÞlgende behandling samme sted.

For mig, der aldrig har prÞvet en tandblegning fÞr, var det en god fÞrstegangs oplevelse, som jeg klart kan anbefale.

2025幎8月7日

Virkeligt dygtig

Jeg har brugt 8 Ã¥r hos forskellige PM. artister, der har Þdelagt mere end de har gavnet. Og huden under bryn er virkeligt skadet. Hun har formÃ¥et at skabe bryn, dÊkke skaderne over, og jeg har nu et acceptabelt resultat. Hun er fantastisk💖

2025幎7月5日
5぀星のうち5の評䟡

SkinByA er fantastisk som altid

SkinByA er fantastisk som altid! jeg har fÃ¥et lavet vipper ved dem et par gange nu nÃ¥r jeg skal ud og rejse og de holder fantastisk. og lad mig ikke begynde pÃ¥ Duha der laver mine vipper hver gang, hun er fantastisk og imÞdekommende og venlig!💘🫶🏻
det er ihvertfald ikke sidste gang jeg kommer der!

2025幎6月26日

Til perfektion

Nu er det et Ã¥r siden jeg fik lavet mine bryn og har ikke vÊret sekund i tvivl om at det var det rigtige. Duha har lige lavet en retoutch og jeg er sÃ¥ glad for det – de skulle vÊre sÃ¥ naturlige som mulige og det gjorde hun til perfektion. Behandlingen var professionel, behagelig og mine bryn er blevet lige som jeg Þnskede. Duha kan varmt anbefales!

2025幎6月13日

Jeg har fået ansigtsbehandlinger

Jeg har fået ansigtsbehandlinger. Både rensning og microneedling behandling. 😍kunne se med det samme resultat. Rigtig flot og god resultat. Kan straks anfalde Duha samt rimelig pris.🥰 god service og en behagelig behandling og snakken med Duha og hendes anbefalinger er bare top 12 tal

2025幎4月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス