レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er virkelig glad for resultatet af mine lÊber! Behandlingen blev udfÞrt sÃ¥ flot og professionelt, og hun var meget omhyggelig med bÃ¥de formen og farven. Jeg fÞlte mig tryg under hele behandlingen,... もっず芋る

For en mÃ¥ned siden fik min sÞster og jeg lavet permanent makeup pÃ¥ vores Þjenbryn. Min sÞster kom hele vejen fra Sverige 🇞🇪, og resultatet blev helt fantastisk – sÃ¥ flot og naturligt! 😍... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et lavet permanent Þjenbryn hos Skin A, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik en rigtig god og tydelig vejledning, hvor man tog sig tid til at forklare alt og sikre, at resul... もっず芋る

Man mÞder altid et glad og rart ansigt når man kommer. Få en god behandling, og mine vipper er så flotte, og holder over en måned. Kan varmt anbefale.

䌁業情報

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg fik brow lamination og permanent

Jeg fik brow lamination og permanent vippebuk med farve. Jeg var hverken i vand eller fugtigt miljÞ i helt op til 48 timer efter at have fået det lavet, men allerede efter en uge lignede mine bryn noget der nÊrmest var blevet krÞllet med et krÞllejern og vippebuk er der intet af. Farven holder dog. pÊnt.

2024幎5月8日
Skinfredericia ロゎ

Skinfredericia からの回答

Hej Helle! FÞrst og fremmest tusind tak for din anmeldelse!

Det er ikke til at sige hvad der gået galt, men vi er selvfÞlgelig kede af at du ikke har vÊret tilfreds med dit resultat, vi vil derfor gerne tilbyde dig at få behandling igen, selvfÞlgelig uden beregning!

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis det er noget du har lyst til ❀

Mvh Anna, SKIN by A

LÊkkert sted

Det er altid en fornÞjelse at komme hos SKINBYA 🥰
Anna kan virkelig trylle med bryn og vipper 🀩 Top professionel behandler. Man bliver mÞdt med smil og fÞler sig velkommen og lyttet til 🥰

2024幎2月29日

Meget tilfreds

Meget tilfreds med resultatet efter 6-7 behandlinger med laserfjerning af hår på underben. SÞd behandler hvor jeg fÞler mig meget tryg.

2024幎2月22日

KÊmpe anbefaling

Jeg fÃ¥r altid en super behandling nÃ¥r jeg kommer ned til Anna🌞 Jeg er i gang med er permanent hÃ¥rfjerningsforlÞb og har indtil nu fÃ¥et 4 laser behandlinger med 4 ugers mellemrum og der er allerede tydelige resultater. Jeg har mellem 3 og 4 (4 uger imellem)behandling kun skulle skrabe 3 gange, hvor jeg fÞrhen gjorde 7-8 gange pÃ¥ en mÃ¥ned🀩

2024幎1月26日

Dygtige Duha

Jeg fik lavet mine vipper hos Skin By A, efter mange års sÞgen på min faste vippedame. Hende har jeg fundet nu! Duha er super dygtig, mine vipper er flotte og holder super godt.

2023幎12月14日

Smukt resultat - fantastisk behandling

Smukt resultat - fantastisk behandling

Jeg var inde for at fÃ¥ lavet single lashes, og de er blevet sÃ¥ smukke. Fik vejledning omkring vedligeholdelse, pleje og hvad man skal undgÃ¥ de fÞrste 24 timer. SÃ¥ dejligt med information nÃ¥r det er fÞrste gang man for det lavet ☺👍🏻❀.

Ud over det har jeg fået lavet 3D bryn, og jeg er sindssygt tilfreds, pÊne, enkelte og igen en god behandling med
BedÞvende middel hvor der blev taget hÞjde for ens smertetÊrskel samt info omkring pleje af Þjenbryn 👍🏻🀩

Jeg kan varmet anbefale SkinbyA 🙏🏻❀
Og det helt igennem sÞde personale

Tak for jeres smukke resultat og dejlige behandling, vi ses snart igen 🙏🏻☀

2023幎12月12日

De har Þdelagt mine vipper

De har Þdelagt mine vipper. Alle mine vipper er faldet af og de sagde de ville holde i 5 uger de holdte Max en uge . det pÃ¥ ingen mÃ¥der iorden. Hende damen jeg var inde ved var mega flabet . Jeg kan ik anbefalede dem. Stort nej tak herfra. (MINE VIPPER ER VÆK!)

2023幎12月6日
Skinfredericia ロゎ

Skinfredericia からの回答

Hej! Jeg er ked af din oplevelse at du synes behandleren har vÊret flabet overfor dig.

Jeg er kommet med nogle forslag til hvordan vi kunne finde en lÞsning, men du ikke har vendt tilbage.

Vend gerne tilbage til os, sÃ¥ finder vi en lÞsning 🌞

Mvh SKIN by A