Rigtig fin kundeservice. Bestilte et brusefiltre, som blev hurtigt leveret, da jeg fÞrst skulle give den som en gave senere hen. Jeg fik lov til at penge tilbage garantien startede fra dagen, at gav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt 2 brusehoveder fra skin heal nu. KÞbte fÞrst en til vores hus, hvilket vi var super glade for, og besluttede derfor at kÞbe en til vores datter da hun flyttede hjemmefra. V havde lidt udfordr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har siden november fÞlt min krop brÊndte efter jeg havde vÊret i bad, sÃ¥ kÞbte jeg bruserhovedet fra skinheal og det er bare fantastisk. Det fÞles som om du bader i regnen og min krop brÊnder slet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har installeret Skinheals premium filter i hele huset, og det har virkelig gjort en forskel for os alle. BÃ¥de min kone og bÞrnene har bemÊrket, hvor meget blÞdere deres hud og hÃ¥r er blevet. En fan... ãã£ãšèŠã
Hos Skin Heal sÊlger vi filtre til badet, hvis formål er at forbedre din hud, dit hår og din sundhed. Vi har skabt vores version af, hvad vi mener er det perfekte brusehoved, og heldigvis er over 2000+ glade kunder også enige.
Nupark 51, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har jo så fÞrst lige modtaget min vare, så har ikke brugt den andet end 1 gang. Så om det virker ved jeg ikke endnu.
Jeg er glad for jer og produkterne og det er super godt, at det bare kommer nÃ¥r det skal skiftesðâ¥ïž
Hurtig og god hjemmeside og hurtig forsendelse, dog er det kedeligt at man kun kan vÊlge DAO i forsendelse, da de hÊnger det ude på dÞren om natten
Simpelthen den mest latterlige kundeservice ! Får defekt brusehovedet og de svare en gang og ber om video så sker der ikke mere.

Skin Heal ããã®åç
Så en annonce kÞrende og videoer på de sociale medier om, at skin Heals vandfilter har 12 processer vandet gennemgår, hvilket var ret tiltalende, i forhold til det tidligere filter jeg havde som kun har 5 filterprocesser.
Hjemmesiden virkede trovÊrdig, samt tog jeg for en sikkerheds skyld også et kik her på Trustpilot. Hvilket kun bekrÊftede at jeg måtte kÞbe hos Skin Heal.
Jeg fik kÞbt filteret, som kom ret hurtigt, samt fik jeg i den forbindelse også tilsendt en brugsmanual. Ellers det var ret nemt at montere, på faktisk under 30 sekunder.
Havde bÞvl med mit fÞrste filter, så tog kontakt til Skin Heal via formularen på hjemmesiden og var spÊndt på om min henvendelse kom dem i hÊnde - det gjorde den. EfterfÞlgende har der vÊret mail-korrespondance frem og tilbage - og i den forbindelse har jeg kun oplevet positiv imÞdekommelse, stor hjÊlpsomhed og stor fleksibilitet i, at der bliver svaret udenfor
âNormal arbejdstidâ indenfor acceptabel tidsramme.
Det er min oplevelse, at der bliver taget tid til, at svare informativt. Og sidder tilbage med oplevelsen af, at man er velkommen som kunde hvis der er noget.
God kundeservice
KAN VARMT ANBEFALES
Var mistÊnktsom på bruserhovedet, men det viser sig nu det er mit bedst kÞb ever
Hej
I kan roligt kÞbe hÃ¥nd bruseren fra Skin Heal bÃ¥de service og produkt er ð
Virkelig dårlig kvalitet. Brusehovedet virker ikke. Man kan ikke skifte strålehastighed. Generelt ringe kvalitet. Har skrevet til dem på mail og klaget over produktet, men intet hÞrt fra dem. KÞb et andet produkt.

Skin Heal ããã®åç
Kan kun anbefale skin heal. Bestilte et filter + et ekstra refill. Fik varerne i lÞbet af 3 arb. Dage. Har lige taget mit fÞrste bad, og mÃ¥ nok sige at man mÊrker tydelig forskel allerede efter fÞrste brug. Man kan ligefrem mÊrke at vandet er "blÞdere". GlÊder mig til at se hvordan det virker pÃ¥ lang sigtðð.
Jeg oplevede desvÊrre en produktionsfejl med mit brusefilter, men servicen var simpelthen fantastisk. Jeg fik hurtigt et nyt brusefilter uden ekstra omkostninger og endda et ekstra refill som kompensation. Jeg er virkelig imponeret over, hvor godt de håndterede situationen!
Jeg havde store problemer med tÞr hud og kedeligt hår på grund af hårdt vand, men dette filter har virkelig gjort en forskel. Mit hår er nu blÞdt og skinnende, og min hud er ikke lÊngere tÞr. Jeg kan ikke anbefale det nok!
Fantastisk produkt! Jeg havde aldrig troet, at et brusefilter kunne gÞre sådan en forskel. Mit hår er mindre kruset, og min hud er ikke lÊngere tÞr efter badet. Det er 100% alle pengene vÊrd!
Efter at have brugt Skin Heal brusefilteret i en uge, er jeg solgt! Mit hår er glattere, og min hud fÞles fantastisk. Endelig har jeg fundet en lÞsning på vores hårde vand. Det her filter er en seriÞst en game changer.
Jeg er virkelig imponeret! Mit hår har aldrig fÞltes så blÞdt, og min hud er blevet så meget mere hydreret. Intallation var en leg, og jeg kunne mÊrke forskellen allerede efter fÞrste bad. Kan varmt anbefale det!
Vi har installeret Skinheals premium filter i hele huset, og det har virkelig gjort en forskel for os alle. Både min kone og bÞrnene har bemÊrket, hvor meget blÞdere deres hud og hår er blevet. En fantastisk investering til vores hjem og sundhed!
Jeg kÞbte både Skinheals mineral brusehoved og premium filter og det har vÊret en fantastisk oplevelse. Vandet er nu silkeblÞdt og min hud og hår har aldrig vÊret sundere. Installationen var ligetil og både filteret og brusehovedet fungerer perfekt sammen. Jeg kan varmt anbefale begge produkter!
Er virkelig vild med den bruser. Krop og hår klÞr ikke mere
Havde bestilt et brusehovedet som jeg desvÊrre aldrig modtog. Da dao valgte at ligge min pakke ved en åben have hvor mange går forbi. Det har resulteret i at min pakke et blevet stjålet!! Der er ingen garanti ved Dao. Skinheal vil sende en ny. Tak

Skin Heal ããã®åç
Brusefilteret er super nemt at montere. Det tog ikke mere end 2 minutter som lovet, og sÃ¥ passede den bare perfekt ind i badevÊrelsetâºïž
Min hud plejer at brÊnde efter at jeg har vÊret i bad, men efter jeg gik i bad med filteret for fÞrste gang i dag, brÊndte det overhovedet ikke. Er spÊndt pÃ¥ at se resultaterne pÃ¥ lÊngere sigtð«¶ð»
Edit:
Skinheals svar til min anmeldelse er igen udtryk for dÃ¥rlig kundepleje: Jeg har lige i dag set en af deres annoncer, hvor der stÃ¥r at det âfjernerâ kalkaflejringer, ligesom de har indrammet en kundeanmeldelse, hvor kunden skriver at vedkommende bor i et omrÃ¥de med hÃ¥rdt vand, og at vedkommende kan se en kÊmpe forskel pÃ¥ kalkaflejringer. Lad vÊre med at handle med denne fyr - han er ligeglad med jeres oplevelse, sÃ¥ lÊnge han kan beholde de penge I har betalt. Det viser hans svar herunder helt tydeligt.
Jeg bor i et område med mellemhårdt vand. Brusefilter og brusehover gÞr absolut INGEN forskel på mit vand. Der er lige så mange kalkaflejringer som der plejer at vÊre, og de kommer lige så hurtigt. Og derudover skal jeg rense filtreringspladen på brusehovedet i eddike ca en gang om måneden, da vandstrålerne ellers fÞles som små syle der stikker. Da jeg kontakter Skinheal får jeg at vide at deres produkter slet ikke fjerner kalk på denne måde, samt at jeg ikke kan få mine penge tilbage, da der er gået mere end 30 dage. Pas på dette fupfirma.