レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig fin kundeservice. Bestilte et brusefiltre, som blev hurtigt leveret, da jeg fÞrst skulle give den som en gave senere hen. Jeg fik lov til at penge tilbage garantien startede fra dagen, at gav... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt 2 brusehoveder fra skin heal nu. KÞbte fÞrst en til vores hus, hvilket vi var super glade for, og besluttede derfor at kÞbe en til vores datter da hun flyttede hjemmefra. V havde lidt udfordr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har siden november fÞlt min krop brÊndte efter jeg havde vÊret i bad, sÃ¥ kÞbte jeg bruserhovedet fra skinheal og det er bare fantastisk. Det fÞles som om du bader i regnen og min krop brÊnder slet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har installeret Skinheals premium filter i hele huset, og det har virkelig gjort en forskel for os alle. BÃ¥de min kone og bÞrnene har bemÊrket, hvor meget blÞdere deres hud og hÃ¥r er blevet. En fan... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Skin Heal sÊlger vi filtre til badet, hvis formål er at forbedre din hud, dit hår og din sundhed. Vi har skabt vores version af, hvad vi mener er det perfekte brusehoved, og heldigvis er over 2000+ glade kunder også enige.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

57件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Simpelthen den mest latterlige

Simpelthen den mest latterlige kundeservice ! Får defekt brusehovedet og de svare en gang og ber om video så sker der ikke mere.

2025幎8月6日

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse – og hvor er det Êrgerligt at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse hos os. Det er bestemt ikke det indtryk vi Þnsker at efterlade.

Vi har netop sendt dig et nyt brusehoved helt uden beregning, og det burde allerede vÊre pÃ¥ vej til dig. Vi beklager mange gange at vores kommunikation undervejs ikke har vÊret hurtig nok – det tager vi fuldt ansvar for.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at du gjorde os opmÊrksom pÃ¥ problemet sÃ¥ vi kunne lÞse det. Skulle der mod forventning vÊre noget yderligere du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os direkte – vi er her for at hjÊlpe og sikre, at du fÃ¥r den oplevelse du har betalt for.

Vi håber at det nye brusehoved lever op til dine forventninger – og at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremadrettet.

De bedste hilsner,

God & imÞdekommende kundeservice

Så en annonce kÞrende og videoer på de sociale medier om, at skin Heals vandfilter har 12 processer vandet gennemgår, hvilket var ret tiltalende, i forhold til det tidligere filter jeg havde som kun har 5 filterprocesser.
Hjemmesiden virkede trovÊrdig, samt tog jeg for en sikkerheds skyld også et kik her på Trustpilot. Hvilket kun bekrÊftede at jeg måtte kÞbe hos Skin Heal.

Jeg fik kÞbt filteret, som kom ret hurtigt, samt fik jeg i den forbindelse også tilsendt en brugsmanual. Ellers det var ret nemt at montere, på faktisk under 30 sekunder.

Havde bÞvl med mit fÞrste filter, så tog kontakt til Skin Heal via formularen på hjemmesiden og var spÊndt på om min henvendelse kom dem i hÊnde - det gjorde den. EfterfÞlgende har der vÊret mail-korrespondance frem og tilbage - og i den forbindelse har jeg kun oplevet positiv imÞdekommelse, stor hjÊlpsomhed og stor fleksibilitet i, at der bliver svaret udenfor
“Normal arbejdstid” indenfor acceptabel tidsramme.

Det er min oplevelse, at der bliver taget tid til, at svare informativt. Og sidder tilbage med oplevelsen af, at man er velkommen som kunde hvis der er noget.

God kundeservice

KAN VARMT ANBEFALES

2025幎7月31日

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet. Brusehovedet virker ikke. Man kan ikke skifte strålehastighed. Generelt ringe kvalitet. Har skrevet til dem på mail og klaget over produktet, men intet hÞrt fra dem. KÞb et andet produkt.

2025幎2月10日

Hej Henrik,

Jeg er virkelig ked af at hÞre om din oplevelse med vores brusehoved og beklager meget, at du ikke har fÃ¥et svar pÃ¥ din mail – det lever ikke op til vores standarder.

Vi har netop svaret dig pÃ¥ mail og vil selvfÞlgelig gÞre alt, hvad vi kan, for at rette op pÃ¥ situationen. Vi tilbyder at sende dig et nyt brusehoved uden beregning eller refundere dit kÞb – hvad end der passer dig bedst.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi håber, vi kan give dig en bedre oplevelse fremadrettet.

Mvh,
Felix fra Skin Heal

Kan kun anbefale skin heal

Kan kun anbefale skin heal. Bestilte et filter + et ekstra refill. Fik varerne i lÞbet af 3 arb. Dage. Har lige taget mit fÞrste bad, og mÃ¥ nok sige at man mÊrker tydelig forskel allerede efter fÞrste brug. Man kan ligefrem mÊrke at vandet er "blÞdere". GlÊder mig til at se hvordan det virker pÃ¥ lang sigt👍😃.

2025幎1月20日
自発的なレビュヌ

Super god oplevelse og service!

Jeg oplevede desvÊrre en produktionsfejl med mit brusefilter, men servicen var simpelthen fantastisk. Jeg fik hurtigt et nyt brusefilter uden ekstra omkostninger og endda et ekstra refill som kompensation. Jeg er virkelig imponeret over, hvor godt de håndterede situationen!

2024幎9月5日

Fantastisk!

Jeg kÞbte både Skinheals mineral brusehoved og premium filter og det har vÊret en fantastisk oplevelse. Vandet er nu silkeblÞdt og min hud og hår har aldrig vÊret sundere. Installationen var ligetil og både filteret og brusehovedet fungerer perfekt sammen. Jeg kan varmt anbefale begge produkter!

2024幎9月1日
自発的なレビュヌ

Havde bestilt et brusehovedet som jeg

Havde bestilt et brusehovedet som jeg desvÊrre aldrig modtog. Da dao valgte at ligge min pakke ved en åben have hvor mange går forbi. Det har resulteret i at min pakke et blevet stjålet!! Der er ingen garanti ved Dao. Skinheal vil sende en ny. Tak

2024幎7月31日

Hej Neva,

Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse med leveringen af dit brusehoved. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at sÊtte.

Vi vil selvfÞlgelig gerne sende en ny til dig uden ekstra omkostninger. For at få dette arrangeret, bedes du venligst kontakte os på info@skinheal.dk med dine oplysninger, så vi hurtigt kan få sendt et nyt brusehoved afsted til dig.

Vi beklager ulejligheden og takker for din forståelse.

Venlig hilsen,
Felix fra Skin Heal

Brusefilteret er super nemt at montere

Brusefilteret er super nemt at montere. Det tog ikke mere end 2 minutter som lovet, og sÃ¥ passede den bare perfekt ind i badevÊrelset☺

Min hud plejer at brÊnde efter at jeg har vÊret i bad, men efter jeg gik i bad med filteret for fÞrste gang i dag, brÊndte det overhovedet ikke. Er spÊndt pÃ¥ at se resultaterne pÃ¥ lÊngere sigt🫶🏻

2024幎7月25日

Falsk reklame

Edit:
Skinheals svar til min anmeldelse er igen udtryk for dÃ¥rlig kundepleje: Jeg har lige i dag set en af deres annoncer, hvor der stÃ¥r at det “fjerner” kalkaflejringer, ligesom de har indrammet en kundeanmeldelse, hvor kunden skriver at vedkommende bor i et omrÃ¥de med hÃ¥rdt vand, og at vedkommende kan se en kÊmpe forskel pÃ¥ kalkaflejringer. Lad vÊre med at handle med denne fyr - han er ligeglad med jeres oplevelse, sÃ¥ lÊnge han kan beholde de penge I har betalt. Det viser hans svar herunder helt tydeligt.

Jeg bor i et område med mellemhårdt vand. Brusefilter og brusehover gÞr absolut INGEN forskel på mit vand. Der er lige så mange kalkaflejringer som der plejer at vÊre, og de kommer lige så hurtigt. Og derudover skal jeg rense filtreringspladen på brusehovedet i eddike ca en gang om måneden, da vandstrålerne ellers fÞles som små syle der stikker. Da jeg kontakter Skinheal får jeg at vide at deres produkter slet ikke fjerner kalk på denne måde, samt at jeg ikke kan få mine penge tilbage, da der er gået mere end 30 dage. Pas på dette fupfirma.

2024幎6月11日

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Vi forstår din frustration, og vi vil gerne prÊcisere nogle ting.

Vores brusefiltre og brusehoveder er designet til at reducere kalk og andre urenheder i vandet, men de kan ikke fjerne kalk fuldstÊndigt.

Angående returpolitikken, tilbyder vi en 30-dages tilfredshedsgaranti, som fremgår tydeligt i vores vilkår og betingelser. Vi beklager, hvis dette ikke har levet op til dine forventninger.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores kommunikation og produkter fremadrettet. Hvis der er noget andet, vi kan gÞre for at hjÊlpe dig, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。