Polecam tylko osobom bez powaÅŒnego trÄ dziku. Bo ani recepty, ani konsultacji lekarskiej tu nie dostaniecie. Nie jest to zastÄpstwo prawdziwego dermatologa. Plus za indywidualnie dobrane preparaty.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MisjÄ Skinloop jest pomoc tym, którzy zmagajÄ siÄ z trÄ dzikiem. We wspóÅpracy z ekspertami dermatologii i wykorzystujÄ c zaawansowane technologie, opracowaliÅmy innowacyjne rozwiÄ zania, aby skutecznie walczyÄ z trÄ dzikiem i jego nawrotami.
Koszykowa 61, 00-667, Warszawa, ããŒã©ã³ã

skinloop.pl ããã®åç
Skinloop zajÄÅo siÄ wszystkim - wywiadem, ocenÄ , diagnozÄ i leczeniem. BezpoÅredni kontakt z klientem przez aplikacje równieÅŒ jest Åwietnym rozwiÄ zaniem.
Firma skinloop oferuje fantastyczny program leczniczy pod twoj typ skory, wysyÅa duÅŒo ciekawych informacji i artykuÅów, kontakt jest caÅy czas, czÄsto odpowiedz jest juÅŒ nawet po 30 minutach jeÅli jest jakiÅ problem z cera a jeÅli jest zmiana w kuracji lub braknie produktu - dosylaja produkt w cenie subskrypcji. Bardzo polecam!
Firma, która bardzo uczciwie traktuje temat leczenia trÄ dziku. Personalizowane kuracje sÄ skuteczne, bo uwzglÄdniajÄ konkretne potrzeby pacjenta w konkretnym czasie. Firma pozostaje w kontakcie przez caÅy okres kuracji i szybko reaguje na wszelkie pytania czy wÄ tpliwoÅci. Wysoki poziom usÅugi i ponadstandardowa merytorycznoÅÄ.
Wreszcie po latach walki pozbyÅam siÄ jakich kolwiek zmian na twarzy i to bez brania ciÄÅŒkich leków. Ludzie na ulicy zwracajÄ mi uwagÄ ÅŒe mam piÄknÄ cerÄ. A przy okazji moja skóra przestaÅa byÄ przesuszona i jest normalna. Inni dermatolodzy majÄ duuuÅŒÄ konkurencjÄ, bo w porównaniu do nich to dziaÅa !
Ze Skinloop korzystam od wrzeÅnia, przed kuracjÄ
w najmniej oczekiwanych momentach pojawiaÅy siÄ na mojej skórze bolesne wypryski oraz mniej lub bardziej widoczna kaszka, przez co skóra nie miaÅa tego âglowâ i jakby nie patrzeÄ wyglÄ
daÅa starzej.
DziÄki kuracji Skinloop moja skóra nabraÅa blasku, wyglada mÅodziej, promienniej a co najwaÅŒniejsze na codzieÅ nie muszÄ uÅŒywaÄ podkÅadów i korektorów, a kiedy mam jakieÅ wyjÅcie na które robiÄ make-up , wyglada on rewelacyjnie- zupeÅnie inaczej niÅŒ przed kuracja.
Bardzo polecam!
Leczenie trÄ dziku zaczynaÅam juÅŒ okoÅo 5 razy, u róŌnych lekarzy z róŌnymi produktami, ÅŒadna kuracja nie przyniosÅa efektu. O SkinLoop przeczytaÅam w gazecie i zdecydowaÅam siÄ na miesiÄ c próbny, choÄ z poczÄ tku nie wierzyÅam, ÅŒe moÅŒe siÄ udaÄ. JuÅŒ sam formularz, który trzeba byÅo wypeÅniÄ wzbudziÅ moje zaufanie. PeÅny zestaw produktów dostosowany do mojej cery dostaÅam bardzo szybko. Pani opowiedziaÅa mi jak kaÅŒdy z nich dziaÅa, dziÄki temu byÅam pewna, dlaczego kaÅŒdy z preparatów jest taki waÅŒny. JuÅŒ po miesiÄ cu miaÅam zdecydowanie mniej zmian. To mój 7 miesiÄ c ze SkinLoop i nie wyobraÅŒam sobie uÅŒywania innych kosmetyków. Polecam kaÅŒdemu kto walczy z trÄ dzikiem :)
Od czasów mÅodzieÅczych kiedy wiek dojrzewania dawaÅ siÄ mocno we znaki walczyÅam z trÄ
dzikiem.
Nie wiem ilu specjalistów i ile sposobów juÅŒ wypróbowaÅam.
KoleÅŒanka poleciÅa mi SkinLoop.
Fajnie ÅŒe jest miesiÄ
c próbny. I w kaÅŒdej chwili moÅŒna zrezygnowaÄ.
Za tÄ
cenÄ mam duÅŒÄ
iloÅÄ produktów i krótki czas oczekiwania na lekarza.
WÅaÅnie jestem na 3 miesiÄ
cu i efekty po 1 byÅy juÅŒ wow. JuÅŒ dawno moja twarz nie wyglÄ
daÅa tak promiennie i zdrowo.
Bardzo polecam.
Na poczÄ
tku byÅam trochÄ specyficznie nastawiona do tej formy leczenia.
Jak to przez internet leczyÄ trÄ
dzik?
SkontaktowaÅam siÄ z konsultantem, przeszÅam przez ankietÄ wstÄpnÄ
. Wszystko bez problemów.
Po paru dniach miaÅam juÅŒ caÅÄ
kuracjÄ u siebie.
Wszystko wytÅumaczone i w razie problemów o kaÅŒdej porze mogÄ o coÅ dopytaÄ.
Bardzo jestem mile zaskoczona i na pewno ta znajomoÅÄ potrwa dÅuÅŒej.
Skinloop skórÄ ratuje, dziÄki temu ja od razu lepiej siÄ czujÄ. Jestem zachwycona kuracjÄ ! Pomimo sporej iloÅci przebarwieÅ, jakie miaÅam na poczÄ tku moja skóra juÅŒ po miesiÄ cu zaczÄÅa wyglÄ daÄ zdrowo. Produkty stosujÄ juÅŒ 9 miesiÄcy, a róŌnica jest ogromna. Moja skóra jest zdrowa, rozÅwietlona i bez przebarwieÅ. Kiedy wróciÅam do zdjÄÄ skóry sprzed kuracji i porównaÅem z aktualnymi to miaÅam wielkie Wow! Kuracja jest specjalnie dopasowana do potrzeb mojej skóry, dodatkowo otrzymujemy sporÄ dawkÄ wiedzy o diecie, preparatach w formie elektronicznej. Preparaty sÄ w wygodnych i ekologicznych opakowaniach. Rewelacyjny stosunek ceny do jakoÅci. Åwietny kontakt z konsultantkÄ . Jestem ogromnie wdziÄczna Skinloop za profesjonalnÄ pomoc i ratunek dla mojej cery.
Skinloop polecila mi koleÅŒanka ktora dziÄki tej firmie prawie calkowicie wyleczyÅa siÄ z trÄ dziku. IdÄ c za ta opinia wysÅaÅam zdjÄcia twarzy, torsu i pleców mojego syna nastolatka, który juÅŒ zwÄ tpiÅ w medycynÄ. Po kilka dniach mieliÅmy konsultacje tel gdzie Pani konkretnie i jÄzykiem zrozumiaÅym dla nastolatka wytÅumaczyÅa co i jak stosowaÄ. Swietnie poradziÅa sobie z namówieniem zbuntowanego nastolatka do systematycznoÅci w stosowaniu wielu kosmetyków. CaÅy czas jestesmy w kontakcie z naszym opiekunem i to jest cudowne bo firma odpowiada na kaÅŒde nasze pytanie. Teraz wyjeÅŒdÅŒamy na narty wiec mróz i sÅoÅce mÅodemu nie pomoze. ZadaÅam pytanie co moÅŒemy uÅŒyÄ dodatkowo aby uchroniÄ twarz przed negatywnymi skutkami zimowej aury i co otrzymaÅam wzamian? Dodatkowe kosmetyki i konkretne instrukcje co robiÄ! Wow! To byÅo mega! Syn leczy siÄ od grudnia i po miesiÄ cu systematycznego uÅŒywania produktów widaÄ spora róŌnice. Z czystym sumieniem polecam firmÄ Skinloop! JesteÅcie super! DziÄkuje ð
Jestem po pierwszym miesiÄ cu kuracji w skinloop i jestem bardzo zadowolona. Niesamowite podejÅcie do pacjenta, a takÅŒe ogrom poÅwiÄcanego czasu. MiaÅam kontakt z wieloma dermatologami, jednakÅŒe zawsze proponowane leczenie byÅo sztampowe. Przepisywane byÅy podobne albo takie same maÅci, leki które nie przynosiÅy wiÄkszych efektów. Dopiero w skinloop kuracja jest rzetelnie dopasowana, poniewaÅŒ poprzedza jÄ dokÅadny wywiad, a takÅŒe analiza skóry. Cieszy mnie dodatkowo fakt, ÅŒe w cenie miesiÄcznej kuracji mieszczÄ siÄ produkty do pielÄgnacji, gdzie w przypadku innych dermatologów z reguÅy cena za wizytÄ byÅa wyÅŒsza, a dodatkowo dochodziÅy koszty przepisanych lekow. JednoczeÅnie inny dermatolodzy nie zapewniali takiej komunikacji, bowiem trzeba byÅo czekaÄ do kolejnej wizyty,a tutaj ten kontakt jest z dnia na dzien. MogÄ z czystym sumieniem stwierdziÄ, ÅŒe skinloop leczy z powoÅania. Alicja
Mój syn stosuje kuracjÄ juÅŒ 9 miesiÄcy
i jesteÅmy bardzo zadowoleni z jej efektów. Wszystko przebiega profesjonalnie. Wytyczne dotyczÄ
ce preparatów sÄ
bardzo przejrzyste. Wszelkie problemy sÄ
szybko rozwiÄ
zywane. JeÅli ma ktoÅ problemy
z trÄ
dzikiem to polecamy skin loop.
Nadal nie moge uwierzyc, ÅŒe tak szybko moÅŒna zobaczyc takie rezultaty! Simply life changing!
Jestem zachwycona efektami uzyskanymi dziÄki SkinLoop. WczeÅniej chodziÅam do kosmetologów, zostawiaÅam duÅŒo pieniÄdzy na róŌne zabiegi i nie przynosiÅy one rezultatu,a wrÄcz byÅo coraz gorzej. NaszczÄÅcie trafiÅam na Instagramie na profil SkinLoop, postanowiÅam oddaÄ siÄ w ich rÄce i nie ÅŒaÅujÄ. Åwietny kontakt z caÅym zespoÅem, wspierajÄ w leczeniu, odpowiadajÄ na kaÅŒde pytanie,przesyÅajÄ przydatne materiaÅy. Jedyny minusik to moÅŒe troszkÄ za maÅa pojemnoÅÄ niektórych kosmetyków i czasami zdarza, ÅŒe na kilka dni przed otrzymaniem nowej przesyÅki ich brakuje.
Jestem bardzo zadowolona z kuracji, doÅÄ szybko byÅy widoczne efekty. Jest to teÅŒ wygoda. Pod same drzwi przychodzi peÅna kuracja a ja nie wydaje pieniÄdzy w drogerii na niesprawdzone specyfiki nie nadajÄ ce siÄ do mojej cery. Polecam!
Jestem zachwycona efektami kuracji. To dopiero dwa miesiÄ ce, a zmiany sÄ spektakularne. WczeÅniejsze próby leczenia trÄ dziku u dermatologów i kosmetologów nie przynosiÅy ÅŒadnych efektów, a tu spersonalizowane podejÅcie do kaÅŒdego przypadku naprawdÄ dziaÅa cuda. Dodatkowo kontakt i opieka zespoÅu Skinloop bardzo motywuje i wspiera w procesie leczenia. Bardzo polecam wszystkim zmagajÄ cym siÄ z problemami skórnymi!
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Po pierwszym miesiÄ cu skóra jest wygÅadzona, nawilÅŒona, zmiany gojÄ siÄ. BÄdÄ korzystaÅa nadal. Do tej pory uÅŒywaÅam maÅci od dermatologa, z róŌnym efektem, ale takiego nawilÅŒenia i ogólnie dobrej kondycji skóry jeszcze nie zauwaÅŒyÅam. Pierwszy miesiÄ c jest próbny i taÅszy, dlatego polecam kaÅŒdemu spróbowaÄ, bo nie ma nic do stracenia. Nie lubiÄ chodziÄ po lekarzach, dlatego ta terapia jest strzaÅem w dziesiÄ tkÄ.
Z oferty skinloop korzystam od listopada, jestem bardzo zadowolona, widzÄ efekty kuracji, nie mam przy tym nieprzyjemnych efektów ubocznych. Jedyne co moÅŒna by byÅo poprawiÄ to pojemnoÅÄ toniku, poniewaÅŒ pomimo, ÅŒe uÅŒywam go zgodnie z zaleceniem, nigdy wiÄcej ani mniej, kosmetyk ten koÅczy siÄ okoÅo 4-5 dni przed nadesÅaniem kolejnej przesyÅki. Poza tym jednym elementem, uwaÅŒam, ÅŒe kuracja jest Åwietna, dobrana odpowiednio pod mojÄ skórÄ
Bardzo polecam produkty skin loop. Po prawiÄ miesiÄ cu uÅŒywania skóra jest nawilÅŒona i sÄ widoczne efekty.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã